just-junkies-heren-jeans-max-blue-holes-jj776-broek-blauw_a

 • Just Junkies Dexter Dino jeans – Denim

  119.99

  Deze stoere Dexter Dino jeans van Just Junkies zijn blauw gekleurd en hebben een destroyed look over de gehele broek. Doordat de gaten in de broek zijn opgevuld met witte stof, kijk je niet meteen op de huid.

 • Pure White Jone16 jeans – Grijs

  99.99

  Deze stoere Jone16 jeans van Pure White zijn grijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De jeans heeft een destroyed look met gaten op de bovenbenen en knieën, welke zijn opgevuld met stof zodat je niet meteen op de huid kijkt.

 • Conflict Metal Stars hoodie – Off White

  129.99

  Deze stoere Metal Stars hoodie van Conflict is roomwit gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de voorzijde in de hals zitten vijf geborduurde metalen sterren met op de borst de tekst ‘Conflict’. De trui heeft een destroyed look met rafels.

 • Valentino VPS1IJ139 portemonnee – Zwart

  29.99

  Deze mooie VPS1IJ139 portemonnee van Valentino is zwart gekleurd, heeft een ritssluiting en is gemaakt van een mooie stof. Op de voorzijde staat in gouden letters het Valentino-merkembleem.

 • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAP-008 korte broek – Zwart

  79.99

  Deze stoere In Gold we Trust FAP-008 korte broek van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en een elastische bovenband met veter. Op de ene broekspijp staat een rood geborduurde roos en op de andere pijp staat in gele letters de tekst ‘Killer Instinct’. Op de achterzijde van de broekspijp staat in het rood de tekst ‘In Gold…

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
X