iceberg-fiu815b-schoen-witblauw_a

 • Maison Runway Ana top – Zwart

  29.99

  Deze mooie Ana top van Maison Runway is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een off-shoulder hals. De top is wit gestippeld en heeft ruffles op de mouwen.

 • Guess W82D24 short – Zwart

  69.99

  Deze mooie W82D24 short van Guess is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en een strakke elastische bovenband. Op de achterzijde sluit de short met een klein ritsje. Aan de zijkant van de short zitten nog mooie ruffles voor een speels detail.

 • Black Bananas Velcro pet – Legergroen

  39.99

  Deze stoere Velcro pet van Black Bananas is legergroen gekleurd, heeft een legergroene cap en zwart gaas. De pet is aan de achterzijde verstelbaar. Op de voorzijde zit een patch met klittenband, waarop groot het Black Bananas-merkembleem zit. De pet kan ook zonder de patch gedragen, omdat het merkembleem ook op de voorzijde van de pet is geborduurd.

 • Qifesh QT1012 Ghostar t-shirt – Zwart

  84.99

  Dit stoere QT012 Ghostar t-shirt van Qifesh is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een grote opdruk van het Qifesh-merkembleem (de mad-star).

 • John Richmond RMP1230TS t-shirt – Legergroen

  99.99

  Dit stoere RMP1230TS t-shirt van John Richmond is legergroen gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat het John Richmond-merkembleem geprint.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
X