purewhite-18010310-polo-offwhite_a

 • Black Bananas Velcro pet – Legergroen

  39.99

  Deze stoere Velcro pet van Black Bananas is legergroen gekleurd, heeft een legergroene cap en zwart gaas. De pet is aan de achterzijde verstelbaar. Op de voorzijde zit een patch met klittenband, waarop groot het Black Bananas-merkembleem zit. De pet kan ook zonder de patch gedragen, omdat het merkembleem ook op de voorzijde van de pet is geborduurd.

 • PureWhite 17010141 Silver print t-shirt – Zwart

  39.99

  Dit stoere 17010141 t-shirt van het merk Pure White is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de borst een print van balkjes alsof een foto van een Romeins standbeeld in reepjes is geknipt. De print is zilverkleurig en heeft een gave glans. Aan de zijkant voor op het t-shirt zit een PureWhite-merkembleem en achter in de…

 • Iceberg F045 6358 polo – Wit

  159.99

  Deze mooie F045 6358 polo van Iceberg is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een opstaande witte kraag. Op de voorzijde staat op de borst het Iceberg-merkembleem. Op de achterzijde staat het Superman logo in een groene jungleprint.

 • Nikkie Jolie V-neck top – Roze

  89.99

  Deze mooie Jolie V-neck top van Nikkie roze gekleurd, heeft lange mouwen en een v-hals. De top is fijn gebreid waardoor deze gemakkelijk draagt.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
X