Van Bommel Schoenmode

U hebt vast wel eens gehoord van Van Bommel schoenen? Dit bekende merk kent talloze verkooppunten in de Benelux. Echter als u dan toch gaat voor een echte kwaliteitsschoen van van Bommel, dan laat u zich toch het liefst adviseren door een èchte specialist?

Van Bommel Schoenmode met een schoenenwinkel gevestigd in Eindhoven is zo’n specialist. Al meer dan 30 jaar hebben zij ervaring met het verkopen van merken zoals Floris van Bommel, van Bommel maar ook andere bekende schoenmerken als Magnanni en van Greve! De winkel focust zich enkel op mannen, maar door de luxe uitstraling van deze winkel is het ook als vrouw zeker niet erg om hier te winkelen voor uw partner.

Het vriendelijke personeel in de winkel is altijd bereid om de klanten zo goed mogelijk te helpen met het vinden van de juiste schoen met de beste pasvorm voor uw voet. Dus ook als u op zoek bent naar extra brede of smalle schoenen is een bezoek aan Van Bommel Schoenmode het zeker waard!

 

Sinds kort heeft de winkel een nieuwe webshop geopend waar u ook het assortiment uit de winkel kan bestellen. Wilt u gewoon lekker shoppen in de winkels in Eindhoven? Dan kunt u Van Bommel Schoenmode vinden aan Nieuwe Emmasingel 54-56.

Wilt u meer informatie over de winkel? Bezoek dan eens hun veelbezochte Facebook pagina en blijf up-to-date van hun nieuwste collecties.

 

P.S. Wist u al dat u altijd bij iedere aankoop een gratis dHw riem cadeau krijgt t.w.v €59-, ? Dat is toch mooi meegenomen!

Winkelwagen