Winkelcentrum De Admirant – Eindhoven

Winkelcentrum De Admirant is een winkelcentrum gelegen midden in het centrum van Eindhoven. Binnen Winkelcentrum De Admirant vindt je boekhandels, brasserieën, schoenwinkels, kledingwinkels en nog veel meer. Hierbij zou je natuurlijk kunnen denken aan standaardwinkels en brasserieën maar binnen in Winkelcentrum De Admirant zal je zeker positief verrast worden. Met populaire winkels als Eddy’s (kleding & schoenen) en Mr. Brown (optiekconcept & koffiecafé), is winkelcentrum De Admirant zeker het bezoeken waard.

Bij Eddy’s shop je de mooiste fashion merken voor zowel man als vrouw. Eddy’s verkoopt o.a. My Brand, Armani EA7 en Antony Morato voor de man en Josh V, Nikkie en Reinders voor de vrouw. Eddy’s is een echte on-trend store, waarvan je kan verwachten dat ze altijd de nieuwste collecties in hun prachtige winkel hebben liggen.

Bij Mr.Brown, een optiek winkel en koffiecafé in een. Shop je de laatste monturen. Van zonnebrillen van Céline tot monturen van Thom Browne. Zodra je de winkel in stapt voel je de luxe, ervaar je de vriendelijkheid en je kan van dat alles genieten met een kopje koffie van de aangrenzende Douwe Egberts.

 

Ook kun je bij winkelcentrum De Admirant erg gemakkelijk parkeren doordat de uitgang van parkeergarage Q-Park zich bevindt midden in het winkelcentrum. Vanuit daar zit je dus goed om vanuit daar de winkels in Eindhoven te bezoeken.

Het winkelcentrum biedt ook meer dan shopping alleen. Met een JT Bioscoop, Philips Museum en Brasserie van den Berg is er altijd genoeg te doen in winkelcentrum De Admirant in Eindhoven.

Klik hier voor het gehele winkeloverzicht van Winkelcentrum de Admirant. 

Winkelwagen