Helmond winkels

Winkels Helmond

Winkels Helmond gezocht? Ontdek ons uitgebreide overzicht van alle winkels die je kunt bezoeken tijdens een gezellig dagje winkelen in Helmond. Voor wie wat rustiger wil winkelen dan in grote steden zoals in de winkels in Eindhoven, zijn de winkels in Helmond een prima alternatief.
Je kunt er terecht voor schoenen, kleding, een nieuwe telefoon, verzorgingsproducten, een nieuwe bril en lekker eten. Bovendien vind je tussen de Helmondse winkels alle A-merken, maar ook verrassende boetiekjes.

Helmond winkels in centrum

Wie in Helmond winkels bezoekt, brengt gegarandeerd een bezoek aan de Veestraat, de Dorpsstraat en de Markt. Hier zitten voornamelijk de landelijke winkelketens gevestigd. Bij een bezoek aan de winkels van Helmond, kun je winkelcentrum de Elzas-Passage ook niet overslaan. Dit winkelcentrum ligt nabij de markt en is daardoor een prima plek om te winkelen in Helmond bij goed én slecht weer.
In de Ameidestraat en de Steenstraat bevinden zich de speciaalzaken van Helmond, winkels als een juwelier, kledingwinkels en een opticien. In het Ketsegangske vind je verder nog ambachtelijke winkeltjes met een leuk steegje om doorheen te lopen.
Wil je online shoppen in de winkels van Helmond? Bezoek onze webshop >

Lekker lunchen tijdens een dagje winkelen in Helmond

Als je in Helmond alle winkels wil bezoeken, dan ben je wel een paar uur zoet. Daarom biedt Helmond ook diverse horecagelegenheden om neer te strijken voor een kleine pauze. Met verschillende lunchrooms en restaurants is er altijd wel een plekje te vinden waar je even kunt genieten van een lekker broodje of een stuk gebak met een lekker kopje koffie.

Voordelen van winkelen in Helmond

 Helmond winkels kennen vele voordelen. Wil je eens ergens anders winkelen dan in de stad waar je normaal altijd winkelt? Dan zit je in Helmond goed vanwege deze voordelen:
– Winkelen in Helmond is minder druk dan in grote steden
– Er is voldoende parkeergelegenheid rondom winkels Helmond
– Parkeren is voordeliger dan in grote steden
– Helmond heeft een breed scala aan winkels, dus je slaagt er eigenlijk altijd wel!
– Je kunt 6 tot 7 dagen per week terecht in de winkels van Helmond
– Helmond heeft een groot overdekt winkelcentrum
– De winkels liggen op loopafstand van elkaar 

Parkeren winkels Helmond

In Helmond zijn verschillende parkeergarages waar je kunt parkeren wanneer je een bezoek brengt aan de winkels in Helmond. De parkeergarages die het dichts bij de winkels liggen, zijn:

  • Elzas Passage
  • Doorneind
  • City

Voor het parkeren in een parkeergarage betaal je in Helmond gemiddeld zo’n € 2,05 per uur.

Openingstijden winkels Helmond

De meeste winkels in Helmond hanteren de volgende openingstijden:

  • Maandag: 12.00-18.00 uur
  • Dinsdag: 9.30-18.00 uur
  • Woensdag: 9.30-18.00 uur
  • Donderdag: 9.30-18.00 uur
  • Vrijdag: 09.30-21.00 uur
  • Zaterdag: 09.30-17.00 uur

Bovenstaand overzicht van de openingstijden van de winkels Helmond is zo uitgebreid en specifiek mogelijk gemaakt. Rondom de feestdagen kunnen deze openingstijden van Helmond winkels afwijken, dus houd hier rekening mee.
Wil je op zondag winkelen? Bekijk de koopzondagen in Helmond >
Winkelsteden die een bezoek waard zijn: Den Bosch, Nijmegen en Tilburg

Winkelwagen