25

Filter
  • MET Jeans X-Melissa-OD1109 broek – Zwart

   129.95

   Deze stoere X-Melissa-OD1109 broek van MET Jeans is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een washing aan de bovenzijde, waardoor in de boord en zakken een licht kleurverschil ontstaat. De broek sluit strak aan om de benen.

  • Pure White Jone31 jeans – Donkerblauw

   109.99

   Deze stoere Jone31 jeans van Pure White is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluting. De broek heeft een destroyed look met gaten op de knieën en bovenbenen. Doordat de gaten zijn opgevuld met een rode stof kijk je niet meteen op de huid.

  • Pure White Jone26 jeans – Zwart

   99.99

   Deze stoere Jone26 jeans van Pure White is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. Op de pijpen is door de washing een klein kleurverschil ontstaan.

  • Pure White Jone25 jeans – Antraciet

   99.99

   Deze stoere Jone25 jeans van Pure White is antraciet gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een sterke washing ondergaan, waardoor er grote kleurverschillen zijn ontstaan in de broek.

  • MET Jeans X-Aura D1180 jeans – Donkerblauw

   139.99

   Deze mooie X-Aura D1180 jeans van MET Jeans zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er kleurverschillen ontstaan op de pijpen. De skinny pasvorm van de broek, maakt de broek super vrouwelijk.

  • MET Jeans X-Melissa D1180 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere X-Melissa D1180 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten door middel van een knoopsluiting met een rits. De broek heeft een mooie donkere blauwe kleur, waardoor de broek een chique uitstraling krijgt. Aan de achterzijde zit in de band het MET Jeans merkembleem gestikt.

  • MET Jeans X-H-K-Fit D1181 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere X-H-K-Fit D1181 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een dubbele knoopsluiting met een rits. De broek heeft een destroyed look met enkele gerafelde plekken op de pijpen. Aan de achterzijde in de band zit het MET Jeans-merkembleem gestikt.

  • Pure White Jone24 broek – Blauw

   99.99

   Deze stoere Jone24 broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een bruine washing op de pijpen en heeft daarnaast een destroyed look met rafels.

  • Pure White Jone21 broek – Blauw

   99.99

   Deze stoere Jone21 broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een hele lichte washing op de voorzijde.

  • MET Jeans X-H-Bidys D1180 jeans – Blauw

   139.99

   Deze mooie X-H-Bidys D1180 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing op de bovenbenen, waardoor er een mooi kleurverschil ontstaat. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • My Brand Sofia 001 Mid broek – Zwart

   149.99

   Deze mooie Sofia 001 Mid broek van My Brand is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. Op de achterzak zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • Supertrash Paradise NOS – Dark Blue Used

   109.99

   Deze mooie Paradise NOS skinny jeans van Supertrash zijn donkerblauw gekleurd en hebben een washing op de bovenbenen en pijpen. De jeans kunnen gesloten worden door middel van een knoopsluiting met een rits.

  • MET Jeans X-Melissa D1109 jeans – Grijs

   139.99

   Deze mooie X-Melissa D1109 jeans van MET Jeans zijn grijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • My Brand White spotted destroyed jeans – blauw

   179.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een destroyed look met gaten bij de knieën en op het bovenbeen. Over de jeans zijn witte verfspetters verdeeld. Op de achterzak zit een My Brand merkembleem.

  • Supertrash Paradise jeans – donker blauw

   79.99

   Deze prachtige jeans  van het merk Supertrash is donker blauw gekleurd en heeft een skinny 5-pocketmodel. De jeans  sluit met een ritsgulp en heeft riemlusjes aan de tailleband. Een klassieker en een musthave voor iedere garderobe!

  • Supertrash Paradise high waist jeans – blauw

   89.99

   Deze prachtige jeans van het merk Supertrash is denim donker blauw gekleurd en heeft een high waist-model waardoor de jeans  hoog in de taille zit. De jeans  heeft een skinny 5-pocket model en riemlusjes. Een klassieker en een musthave voor iedere garderobe!

  • My Brand Black oil skinny jeans – zwart

   169.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is denim zwart gekleurd en heeft destroyed elementen. Sommige delen van de jeans hebben een zwarte oil-look, waarbij het lijkt of er een olielaagje over de jeans zit. Op de achterzak zit een My Brand merkembleem.

  • Supertrash Peppy broek – Zwart

   89.99

   Deze mooie Peppy broek van Supertrash is zwart gekleurd en heeft een mooie glanzende coating. De broek heeft een skinny 5-pocketmodel, sluit met een een rits en heeft riemlusjes aan de tailleband.

  • My Brand Black zipper jeans – zwart

   179.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is denim zwart gekleurd en heeft een destroyed look. Over de voorste broekzakken lopen horizontale, metalen ritsen. Over de gehele jeans zijn witte en zwarte verfspetters verdeeld. Op de achterzak zit een My Brand merkembleem.

  • My Brand Speckled grey jeans – grijs

   169.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is denim grijs gekleurd en heeft een destroyed look die op verschillende plekken gerepareerd is met lapjes. Over de gehele jeans zijn donker blauwe en witte verfspatten verdeeld. Op de achterzak zit een My Brand merkembleem.

  • Supertrash Proudly broek – Grijs

   99.95

   Deze stoere Proudly broek van Supertrash is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan in de broek.

  • Supertrash Paradise Preform broek – Zwart

   99.95

   Deze stoere Paradise Preform broek van Supertrash is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een hele donkere zwarte kleur, waardoor de broek zowel casual als chique gedragen kan worden.

  • Nikkie Betty Skinny broek – Grijs

   119.99

   Deze mooie Betty Skinny jeans van Nikkie is grijs gekleurd. De jeans heeft het 5-pocket model en sluit met een knoop en een rits. Op de achterzijde zitten twee zakken.

  • Nikkie Betty Coated Skinny broek – Legergroen

   129.99

   Deze mooie Betty Coated Skinny broek van Nikkie is legergroen gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een coating voor een stoere leren look.

  • Nikkie Betty Coated Skinny broek – Zwart

   129.99

   Deze stoere Betty Coated Skinny broek van Nikkie is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een coating over de broek voor een chique uitstraling. Door de skinny pasvorm sluit de broek nauw aan om de benen.

  • 7 For All Mankind The Skinny Bair Duchess broek – Blauw

   189.99

   Deze mooie The Skinny Bair Duchess broek van 7 For All Mankind is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam.

  • 7 For All Mankind The Skinny Slim Illusion broek – Grijs

   199.99

   Deze mooie The Skinny Slim Illusion broek van 7 For All Mankind is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam.

  • My Brand Valentina001 short – Donkerblauw

   119.99

   Deze stoere Valentina001 short van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en rafels.

  • My Brand Valentina001 short – Blauw

   119.99

   Deze stoere Valentina001 short van My Brand is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en rafels.

  • PureWhite The Jazz L0013 broek – Blauw

   89.99

   Deze mooie The Jazz L0013 broek van PureWhite is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De rits heeft een washed look aan de onderzijde van de pijpen, waardoor er grote kleurverschillen ontstaan.

  • Pure White The Jazz L0017 broek – Blauw

   89.99

   Deze mooie The Jazz L0017 broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een skinny pasvorm en heeft een destroyed look met gaten op de voorzijde.

  • Pure White The Soul L0011 broek – Zwart

   89.99

   Deze mooie The Soul L0011 broek van Pure White is zwart gekleurd, heeft wijd uitlopende flair pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting.

  • Guess W81D08 rok – Zwart

   89.99

   Deze mooie W81D08 rok van Guess is zwart gekleurd, heeft een kokerrok-model en een elastische bovenband. De rok kan op de achterzijde worden gesloten. De rok heeft een leren look met een veter-detail aan beide zijkanten.

  • Explicit Studs broek – Blauw

   99.99

   Deze stoere Studs broek van Explicit is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een rits- met knoopsluiting. De broek heeft studs langs de zakken en heeft een destroyed en washed look.

  • Explicit Studs broek – Zwart

   99.99

   Deze stoere Studs broek van Explicit is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een rits- met knoopsluiting. De broek heeft studs langs de zakken en heeft een destroyed en washed look.

  • Guess W82D08 rok – Zwart

   79.99

   Deze mooie W82D08 rok van Guess is zwart gekleurd, heeft een kokerrok-model en een elastische bovenband. Over de voorzijde loopt een schuine ruffle voor een speels effect.

  Winkelwagen
  X