28

Filter
  • MET Jeans X-Melissa D1109 jeans – Grijs

   139.99

   Deze mooie X-Melissa D1109 jeans van MET Jeans zijn grijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • Antony Morato Karl short – leger groen

   59.99

   Dit stoere short van het merk Antony Morato is leger groen gekleurd en heeft aan de voorzijde twee steekzakken en op de achterzijde ook twee zakken. Op de achterzak, de gulp en aan de tailleband zitten Antony Morato merkemblemen. Het model van dit short is “Karl”.

  • My Brand Light blue speckles jeans – blauw

   169.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is licht blauw gekleurd en heeft een destroyed look met gaten in de knieën en op het bovenbeen. Over de jeans zijn witte verfspetters verdeeld. Op de achterzak zit een My Brand merkembleem.

  • My Brand Blue destroyed jeans – blauw

   179.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een destroyed look met gaten boven de knieën. Over de jeans zijn zwarte en witte verfspetters verdeeld. Op de achterzak zit een My Brand merkembleem.

  • Zumo Buell biker jeans – licht blauw

   149.99

   Deze stoere jeans is van het merk Zumo. De jeans is licht blauw gekleurd en heeft op de heupen een ribbelpatroon wat de jeans een bikerlook geeft. Op de knieën en aan de onderzijde van de broek zijn nog een aantal details toegebracht door middel van stiksels.

  • Antony Morato Ozzy 133 jeans – zwart

   109.99

   Deze stoere jeans van het merk Antony Morato is zwart gekleurd en heeft het 5-pocketmodel. De jeans heeft van de pijp een rits lopen die niet geopend kan worden. Op de achterzakken en aan de tailleband zitten Antony Morato merkemblemen. Het model van deze jeans is “Ozzy”.

  • Nena & Pasadena Flightpant biker – zwart

   109.95

   Deze stoere broek van het merk Nena & Pasadena is zwart gekleurd en heeft aan de bovenzijde een wat baggy model, maar de pijpen zijn onderaan strak en hebben een boord met elastiek. Op de bovenbenen zitten biker-elementen en rond de knieën lopen stoere naden. De broek heeft 2 achterzakken en aan de voorzijde twee steekzakken.

  • Nena & Pasadena Flightpant – snow denim blauw

   99.95

   Deze stoere broek van het merk Nena & Pasadena is denim blauw gekleurd en heeft een vlekkerige wassing. De broek heeft aan de bovenzijde een wat baggy model, maar de pijpen zijn onderaan strak en hebben een boord met elastiek. Op de bovenbenen zitten flapjes met een drukker en rond de knieën heeft de broek stoere naden lopen. De broek…

  • Nikkie Betty Skinny broek – Grijs

   119.99

   Deze mooie Betty Skinny jeans van Nikkie is grijs gekleurd. De jeans heeft het 5-pocket model en sluit met een knoop en een rits. Op de achterzijde zitten twee zakken.

  • Nikkie Rebecca Betty slim fit broek – Blauw

   119.99

   Deze mooie Rebecca Betty Slim Fit jeans van Nikkie is blauw gekleurd. De jeans heeft het 5-pocket model en sluit met een knoop en een rits. Op de achterzijde zitten twee zakken.

  • Nikkie Betty Coated Skinny broek – Legergroen

   129.99

   Deze mooie Betty Coated Skinny broek van Nikkie is legergroen gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een coating voor een stoere leren look.

  • Nikkie Betty Coated Skinny broek – Zwart

   129.99

   Deze stoere Betty Coated Skinny broek van Nikkie is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een coating over de broek voor een chique uitstraling. Door de skinny pasvorm sluit de broek nauw aan om de benen.

  • 7 For All Mankind The Skinny Bair Duchess broek – Blauw

   189.99

   Deze mooie The Skinny Bair Duchess broek van 7 For All Mankind is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam.

  • 7 For All Mankind The Skinny Slim Illusion broek – Grijs

   199.99

   Deze mooie The Skinny Slim Illusion broek van 7 For All Mankind is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam.

  • My Brand Valentina003 short – Blauw

   119.99

   Deze stoere Valentina003 short van My Brand is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en rafels.

  • My Brand Valentina002 short – Blauw

   119.99

   Deze stoere Valentina002 short van My Brand is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en rafels.

  • My Brand Valentina001 short – Donkerblauw

   119.99

   Deze stoere Valentina001 short van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en rafels.

  • Just Junkies Vintage Mike korte broek – Grijs

   89.99

   Deze stoere Vintage Mike korte broek van Just Junkies is grijs gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed look met kleurverschillen en een destroyed look met gaten en rafels.

  • Pure White The Steve W0093 korte broek – Blauw

   69.99

   Deze stoere The Steve W0093 korte broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft omgeslagen boordjes en een mooi aansluitende pasvorm.

  • Pure White The Steve W0092 korte broek – Blauw

   69.99

   Deze stoere The Steve W0092 korte broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft stoere omgeslagen boordjes en heeft een washed look.

  • Pure White The Jazz L0015 broek – Blauw

   89.99

   Deze mooie The Jazz L0015 broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed look met verfspetters en kleurverschillen.

  • Just Junkies Mike korte broek – Blauw

   79.99

   Deze stoere Mike korte broek van Just Junkies is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look, omgeslagen boordjes en een nauwe pasvorm.

  • Just Junkies Mike korte broek – Donkerblauw

   89.99

   Deze stoere Mike korte broek van Just Junkies is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look, omgeslagen boordjes en een nauwe pasvorm.

  • Pure White The Jazz L0017 broek – Blauw

   89.99

   Deze mooie The Jazz L0017 broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een skinny pasvorm en heeft een destroyed look met gaten op de voorzijde.

  • Pure White The Soul L0011 broek – Zwart

   89.99

   Deze mooie The Soul L0011 broek van Pure White is zwart gekleurd, heeft wijd uitlopende flair pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting.

  • Guess W82D10 short – Zwart

   79.99

   Deze stoere W82D10 short van Guess is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De short heeft een destroyed look met rafels over de gehele broek.

  • Iceberg 2206 6014 broek – Blauw

   179.99

   Deze stoere 2206 6014 broek van Iceberg is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed look met kleurverschillen en sluit strak aan om de benen.

  • Explicit Studs broek – Blauw

   99.99

   Deze stoere Studs broek van Explicit is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een rits- met knoopsluiting. De broek heeft studs langs de zakken en heeft een destroyed en washed look.

  • Explicit Studs broek – Zwart

   99.99

   Deze stoere Studs broek van Explicit is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een rits- met knoopsluiting. De broek heeft studs langs de zakken en heeft een destroyed en washed look.

  • Guess W82D08 rok – Zwart

   79.99

   Deze mooie W82D08 rok van Guess is zwart gekleurd, heeft een kokerrok-model en een elastische bovenband. Over de voorzijde loopt een schuine ruffle voor een speels effect.

  • Guess W82AJ2 broek – Blauw

   79.99

   Deze mooie W82AJ2 broek van Guess is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit mooi aan om het lichaam voor een super sexy uitstraling.

  • Guess W82AJ2 broek – Wit

   99.99

   Deze mooie W82AJ2 broek van Guess is wit gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een aansluitende pasvorm.

  • My Brand Sofia005 broek – Donkerblauw

   179.99

   Deze mooie Sofia005 broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed met washed look met verfspetters en rafels. De broek heeft een nauwe pasvorm waardoor deze goed aansluit om de benen.

  • Pure White The Jone W0127 broek – Grijs

   99.99

   Deze stoere The Jone W0127 broek van Pure White is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed look, waardoor mooie kleurverschillen ontstaan op de bovenbenen. De broek heeft een aansluitende pasvorm.

  • Pure White The Jone W0123 broek – Blauw

   99.99

   Deze stoere The Jone W0123 broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed look met mooie kleurverschillen op de bovenbenen en een aansluitende pasvorm.

  • Pure White The Jone W0121 broek – Donkerblauw

   99.99

   Deze stoere The Jone W0121 broek van Pure White is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een effen kleur voor een nette look en sluit nauw aan om de benen.

  Winkelwagen
  X