29

Filter
  • Dishe Jeans W637102 broek – Zwart

   144.99

   Deze mooie W637102 broek van Dishe Jeans is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een skinny pasvorm en heeft aan de bovenzijde van de pijpen verschillende stras-steentjes en kraaltjes. Op de achterzijde zit op de band het Dishe Jeans-merkembleem gestikt.

  • Dishe Jeans W631101 broek – Donkerblauw

   139.99

   Deze mooie W631101 broek van Dishe Jeans is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een skinny pasvorm en heeft kraaltjes rond de broekzakken. Op de achterzijde zit in de band het Dishe Jeans-merkembleem.

  • MET Jeans X-Melissa-OD1109 broek – Zwart

   129.95

   Deze stoere X-Melissa-OD1109 broek van MET Jeans is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een washing aan de bovenzijde, waardoor in de boord en zakken een licht kleurverschil ontstaat. De broek sluit strak aan om de benen.

  • Pure White Jone31 jeans – Donkerblauw

   109.99

   Deze stoere Jone31 jeans van Pure White is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluting. De broek heeft een destroyed look met gaten op de knieën en bovenbenen. Doordat de gaten zijn opgevuld met een rode stof kijk je niet meteen op de huid.

  • Pure White Jone27 jeans – Grijs

   99.99

   Deze stoere Jone27 jeans van Pure White is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een lichte destroyed look met kleine rafels op de bovenbenen en knieën. Daarnaast heeft de jeans een washing, waardoor de bovenbenen lichter gekleurd zijn.

  • Pure White Jone25 jeans – Antraciet

   99.99

   Deze stoere Jone25 jeans van Pure White is antraciet gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een sterke washing ondergaan, waardoor er grote kleurverschillen zijn ontstaan in de broek.

  • Pure White Jone23 jeans – Donkerblauw

   99.99

   Deze stoere Jone23 jeans van Pure White is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een washed look, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Op de knieën heeft de broek een lichte destroyed look.

  • MET Jeans X-Aura D1180 jeans – Donkerblauw

   139.99

   Deze mooie X-Aura D1180 jeans van MET Jeans zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er kleurverschillen ontstaan op de pijpen. De skinny pasvorm van de broek, maakt de broek super vrouwelijk.

  • Pure White Jone22 jeans – Donkerblauw

   99.99

   Deze stoere Jone22 jeans van Pure White zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look, met opgevulde gaten en een gele vlekken. Op de achterzijde zit in de bank het Pure White-merkembleem gestikt.

  • Pure White Jone20 jeans – Donkerblauw

   99.99

   Deze stoere Jone20 jeans van Pure White zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Op de achterzijde zit op de bank het Pure White-merkembleem gestikt.

  • MET Jeans X-Melissa D1180 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere X-Melissa D1180 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten door middel van een knoopsluiting met een rits. De broek heeft een mooie donkere blauwe kleur, waardoor de broek een chique uitstraling krijgt. Aan de achterzijde zit in de band het MET Jeans merkembleem gestikt.

  • MET Jeans X-H-K-Fit D1181 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere X-H-K-Fit D1181 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een dubbele knoopsluiting met een rits. De broek heeft een destroyed look met enkele gerafelde plekken op de pijpen. Aan de achterzijde in de band zit het MET Jeans-merkembleem gestikt.

  • Pure White Jone21 broek – Blauw

   99.99

   Deze stoere Jone21 broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een hele lichte washing op de voorzijde.

  • Pierre Balmain denim jeans HP57204JH7257 – Grijs

   460.00

   Deze prachtige HP57204JH7257 spijkerbroek van het merk Pierre Balmain is gemaakt van grijs denim en heeft op de benen stoere destroyed elementen. De jeans heeft een skinny fit en het 5-pocket model met onder de voorzakken extra zakjes. De gulp sluit met een opvallende overslag. Achter op de band zit een Pierre Balmain-merkembleem.

  • Radical HS170308 korte broek – Lichtblauw

   89.99

   Deze mooie HS170308 korte broek van Radical is licht blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look en witte verfspetters op de pijpjes.

  • Radical HS170308 korte broek – Blauw

   89.99

   Deze mooie HS170308 korte broek van Radical is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look en witte verfspetters op de pijpjes.

  • Pure White 17020511 korte broek – Donkerblauw

   79.99

   Deze stoere 17020511 korte broek van Pure White is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De gehele broek is bezet met verschillende kleuren verfspetters/verfvlekken en daarnaast hebben de pijpjes een destroyed look.

  • Dishe Jeans 500101 broek – Wit

   99.99

   Deze stoere 500101 broek van Dishe Jeans is wit gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en geraffelde delen op de knieën. Aan de achterzijde op de achterzak is het Dishe Jeans-merkembleem gestikt.

  • My Brand Sofia 001 Mid broek – Donkerblauw

   149.99

   Deze mooie Sofia 001 Mid broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. Op de achterzak zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand Sofia 001 Mid broek – Zwart

   149.99

   Deze mooie Sofia 001 Mid broek van My Brand is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. Op de achterzak zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand Jack010 jeans – Denim

   179.99

   Deze stoere Jack010 jeans van My Brand zijn denim blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door een rits- met knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en verfspetters. Daarnaast heeft de broek een washing waardoor bepaalde delen van de jeans anders gekleurd zijn. Op de achterzijde zit op de broekzak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • Guess Ligia shorts – Groen

   79.99

   Deze mooie Ligia shorts van Guess zijn groen gekleurd, heeft korte pijpjes en is bewerkt met kant en mooie borduurpatronen. Op de achterzijde kan je de korte broek sluiten door middel van een ritsje.

  • Dishe Jeans 521103 broek – Grijs

   99.99

   Deze stoere 521103 broek van Dishe Jeans is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en een destroyed look. Door de washing heeft de broek verschillende kleuren grijs.

  • Dishe Jeans 449103 jeans – Roze

   129.99

   Deze stoere 449103 jeans van het merk Dishe Jeans zijn roze gekleurd en hebben een zwarte washing look. De broek kan gesloten worden door middel van een knoop met een ritssluiting. De boorden van de broekzakken zijn bezet met kraaltjes en steentjes.

  • Just Junkies Sicko Total Holes jeans – Denim

   119.99

   Deze stoere Sicko Total Holes jeans van Just Junkies zijn lichtblauw gekleurd en hebben een destroyed look. Enkele gaten zijn opgevuld met witte stof zodat je niet meteen op de huid kijkt. De grote gaten zijn wel geheel open.

  • Just Junkies Sicko – Denim

   114.99

   Deze stoere Sicko jeans van Just Junkies zijn lichtblauw gekleurd en hebben een destroyed look op de bovenbenen en knieën. Een deel van de gaten is opgevuld met een witte stof, zodat je niet meteen op de huid kijkt.

  • Just Cavalli 132 jeans – Zwart

   344.99

   Deze stoere 132 jeans van Just Cavalli zijn zwart gekleurd en hebben een knoopsluiting. Op de jeans zitten stoere biker details ter hoogte van de knieën en heeft de jeans een destroyed look.

  • Supertrash Paradise motor jeans – zwart

   119.99

   Deze stoere jeans  van het merk Supertrash is denim zwart gekleurd en heeft een skinny 5-pocketmodel. De jeans  sluit met een ritsgulp en heeft riemlusjes aan de tailleband. Deze jeans heeft een stoere uitstraling door de naden op de benen en de kniestukken.

  • MET Jeans X-Melissa D1109 jeans – Grijs

   139.99

   Deze mooie X-Melissa D1109 jeans van MET Jeans zijn grijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • Supertrash Paradise jeans – donker blauw

   79.99

   Deze prachtige jeans  van het merk Supertrash is donker blauw gekleurd en heeft een skinny 5-pocketmodel. De jeans  sluit met een ritsgulp en heeft riemlusjes aan de tailleband. Een klassieker en een musthave voor iedere garderobe!

  • Supertrash Paradise high waist jeans – blauw

   89.99

   Deze prachtige jeans van het merk Supertrash is denim donker blauw gekleurd en heeft een high waist-model waardoor de jeans  hoog in de taille zit. De jeans  heeft een skinny 5-pocket model en riemlusjes. Een klassieker en een musthave voor iedere garderobe!

  • My Brand Blue destroyed jeans – blauw

   179.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een destroyed look met gaten boven de knieën. Over de jeans zijn zwarte en witte verfspetters verdeeld. Op de achterzak zit een My Brand merkembleem.

  • Supertrash Proudly broek – Grijs

   99.95

   Deze stoere Proudly broek van Supertrash is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan in de broek.

  • Nikkie Rebecca Betty slim fit broek – Blauw

   119.99

   Deze mooie Rebecca Betty Slim Fit jeans van Nikkie is blauw gekleurd. De jeans heeft het 5-pocket model en sluit met een knoop en een rits. Op de achterzijde zitten twee zakken.

  • Nikkie Betty Coated Skinny broek – Legergroen

   129.99

   Deze mooie Betty Coated Skinny broek van Nikkie is legergroen gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een coating voor een stoere leren look.

  • Nikkie Betty Coated Skinny broek – Zwart

   129.99

   Deze stoere Betty Coated Skinny broek van Nikkie is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een coating over de broek voor een chique uitstraling. Door de skinny pasvorm sluit de broek nauw aan om de benen.

  Winkelwagen
  X