30

Filter
  • Dishe Jeans W637102 broek – Zwart

   144.99

   Deze mooie W637102 broek van Dishe Jeans is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een skinny pasvorm en heeft aan de bovenzijde van de pijpen verschillende stras-steentjes en kraaltjes. Op de achterzijde zit op de band het Dishe Jeans-merkembleem gestikt.

  • Dishe Jeans W631101 broek – Donkerblauw

   139.99

   Deze mooie W631101 broek van Dishe Jeans is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een skinny pasvorm en heeft kraaltjes rond de broekzakken. Op de achterzijde zit in de band het Dishe Jeans-merkembleem.

  • MET Jeans X-Melissa-OD1109 broek – Zwart

   129.95

   Deze stoere X-Melissa-OD1109 broek van MET Jeans is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een washing aan de bovenzijde, waardoor in de boord en zakken een licht kleurverschil ontstaat. De broek sluit strak aan om de benen.

  • Pure White Jone25 jeans – Antraciet

   99.99

   Deze stoere Jone25 jeans van Pure White is antraciet gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een sterke washing ondergaan, waardoor er grote kleurverschillen zijn ontstaan in de broek.

  • Nena & Pasadena NPMFP004 Flight Elastic Ankle broek – Zwart

   109.99

   Deze stoere NPMFP004 Flight Elastic Ankle broek van Nena & Pasadena is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft twee stoere zakken op de bovenbenen en een destroyed look op de knieën. De broek heeft elastische strakke boorden rond de enkels, waardoor deze goed aansluit.

  • Nena & Pasadena NPMBJ002 Biker Jean broek – Blauw

   129.99

   Deze stoere NPMBJ002 Biker Jean broek van Nena & Pasadena is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft stoere biker details op de knieën door middel van ribbels en een destroyed look.

  • Nena & Pasadena NPMCBP002 Slim Biker Jean broek – Blauw

   139.99

   Deze stoere NPMCBP002 Slim Biker Jean broek van Nena & Pasadena is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft stoere biker details op de bovenbenen en knieën door middel van gaten en ribbels.

  • MET Jeans X-Aura D1180 jeans – Donkerblauw

   139.99

   Deze mooie X-Aura D1180 jeans van MET Jeans zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er kleurverschillen ontstaan op de pijpen. De skinny pasvorm van de broek, maakt de broek super vrouwelijk.

  • Pure White Jone22 jeans – Donkerblauw

   99.99

   Deze stoere Jone22 jeans van Pure White zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look, met opgevulde gaten en een gele vlekken. Op de achterzijde zit in de bank het Pure White-merkembleem gestikt.

  • MET Jeans X-Melissa D1180 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere X-Melissa D1180 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten door middel van een knoopsluiting met een rits. De broek heeft een mooie donkere blauwe kleur, waardoor de broek een chique uitstraling krijgt. Aan de achterzijde zit in de band het MET Jeans merkembleem gestikt.

  • My Brand Jack026 Stain Paint jeans – Denim Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack026 Stain Paint jeans van My Brand zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoopsluiting. De gehele broek heeft een destroyed look met verfspetters, opgevulde gaten en lichte washing. Op de achterzijde zit op de zak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • Nikkie Betty skinny jeans – Blauw

   99.99

   Deze classy Betty skinny jeans van het merk Nikkie is blauw gekleurd en heeft een subtiele destroyed look op de bovenbenen. De jeans heeft het 5-pocket model en sluit met een knoop en een rits. Op de achterzijde zitten twee zakken.

  • Radical HS170308 korte broek – Lichtblauw

   89.99

   Deze mooie HS170308 korte broek van Radical is licht blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look en witte verfspetters op de pijpjes.

  • Radical HS170308 korte broek – Blauw

   89.99

   Deze mooie HS170308 korte broek van Radical is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look en witte verfspetters op de pijpjes.

  • Just Cavalli S01KA0145 broek – Zwart

   305.00

   Deze stoere S01KA0145 broek van Just Cavalli is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. Op de achterzijde heeft de broek een met rits afsluitbare zak en zit het Just Cavalli-merkembleem op de zak gestikt.

  • Just Cavalli S01KA0145 broek – Blauw

   305.00

   Deze stoere S01KA0145 broek van Just Cavalli is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. Op de achterzijde heeft de broek een met rits afsluitbare zak en zit het Just Cavalli-merkembleem op de zak gestikt.

  • Pure White 17020511 korte broek – Donkerblauw

   79.99

   Deze stoere 17020511 korte broek van Pure White is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De gehele broek is bezet met verschillende kleuren verfspetters/verfvlekken en daarnaast hebben de pijpjes een destroyed look.

  • My Brand Sofia 001 Mid broek – Donkerblauw

   149.99

   Deze mooie Sofia 001 Mid broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. Op de achterzak zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • Dishe Jeans S437101 broek – Lichtblauw denim

   109.99

   Deze stoere S437101 broek van Dishe Jeans is lichtblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en geraffelde delen op de bovenbenen en knieën. De broekzakken zijn bezet met blauwe kraaltjes. Aan de achterzijde op de achterzak is het Dishe Jeans-merkembleem gestikt.

  • My Brand Jack010 jeans – Denim

   179.99

   Deze stoere Jack010 jeans van My Brand zijn denim blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door een rits- met knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en verfspetters. Daarnaast heeft de broek een washing waardoor bepaalde delen van de jeans anders gekleurd zijn. Op de achterzijde zit op de broekzak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • Sixth June W1961HDE broek – Grijs

   54.99

   Deze stoere W1961HDE broek van Sixth June is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan op de broek. Daarnaast heeft de broek gaten op de knieën.

  • Avior Thiago jeans – Denim

   139.99

   Deze stoere Thiago jeans van Avior zijn denim blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten op de knieën en verfspetters. Onderaan de binnenzijde zitten twee korte ritsjes. Op de achterzijde zit in de band het Avior-merkembleem gestikt.

  • Antony Morato MMDS040 (W770) Fredo korte broek – Denim

   69.99

   Deze stoere MMDS040 Fredo korte broek van Antony Morato hebben korte pijpen en een lichte washing. De korte broek kan gesloten worden door een knoop- en ritssluiting. Binnen de collectie van Antony Morato wordt deze kort broek ook wel de Short Fredo skinny genoemd. Zowel aan de ritssluiting als op de achterzijde zit het Antony Morato-merkembleem.

  • Antony Morato MMDS039 (W766) Barret korte broek – Denim

   79.99

   Deze stoere MMDS039 (W766) Barret korte broek van Antony Morato is denimblauw gekleurd, heeft korte pijpen en een washed look. Door de washing zijn er mooie kleurverschillen in de broek ontstaan. De broek kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. In de collectie van Antony Morato wordt deze broek ook wel de korte broek Barret skinny genoemd.…

  • Dishe Jeans 521103 broek – Grijs

   99.99

   Deze stoere 521103 broek van Dishe Jeans is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en een destroyed look. Door de washing heeft de broek verschillende kleuren grijs.

  • Nena & Pasadena NPMFP004 jeans – Indiana Polis (blauw)

   109.99

   Deze stoere NPFMP004 jeans van Nena & Pasadena zijn Indiana Polis (blauw) gekleurd, hebben lange pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft aan de onderzijde een elastische boord waardoor deze strak om het been blijft zitten. De broek heeft daarnaast een washed en destroyed look en zakken op de bovenbenen. Op de achterzijde zit in de band het…

  • Nena & Pasadena NPMSS002 korte broek (short) – Zand camouflage

   79.99

   Deze stoere NPMSS002 korte broek van Nena & Pasadena is zand camouflage gekleurd, heeft korte pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft een stoere geribbelde look onderaan de pijpen en heeft twee zakken. Op de achterzijde zit in de band het Nena & Pasadena-merkembleem gestikt.

  • Dishe Jeans 449103 jeans – Roze

   129.99

   Deze stoere 449103 jeans van het merk Dishe Jeans zijn roze gekleurd en hebben een zwarte washing look. De broek kan gesloten worden door middel van een knoop met een ritssluiting. De boorden van de broekzakken zijn bezet met kraaltjes en steentjes.

  • Just Junkies Dexter Dino jeans – Denim

   119.99

   Deze stoere Dexter Dino jeans van Just Junkies zijn blauw gekleurd en hebben een destroyed look over de gehele broek. Doordat de gaten in de broek zijn opgevuld met witte stof, kijk je niet meteen op de huid.

  • Just Junkies Sicko Total Holes jeans – Denim

   119.99

   Deze stoere Sicko Total Holes jeans van Just Junkies zijn lichtblauw gekleurd en hebben een destroyed look. Enkele gaten zijn opgevuld met witte stof zodat je niet meteen op de huid kijkt. De grote gaten zijn wel geheel open.

  • Pierre Balmain light denim bikerjeans HP56202– Licht blauw

   430.00

   Deze prachtige HP56202 bikerjeans van het merk Pierre Balmain is gemaakt van licht blauw denim en heeft op de bovenbenen stoere bikerdetails. De jeans heeft een skinny fit en het 5-pocket model.

  • Pierre Balmain Biker jeans HP56202 – Donker blauw

   430.00

   Deze prachtige HP56202 bikerjeans van het merk Pierre Balmain is donker blauw gekleurd en heeft op de bovenbenen bikerdetails. De jeans heeft een skinny fit en het 5-pocket model. Let op: deze jeans valt ongeveer een maat kleiner.

  • Just Cavalli 114 jeans – Grijs

   415.00

   Deze stoere 114 jeans van Just Cavalli is grijs gekleurd en heeft een destroyed look. Op de voorkant zitten twee opvallende ritsen. De jeans sluiten door middel van een knoopsluiting.

  • Pure White Jone 03 jeans – Zwart

   89.99

   Deze stoere JONE03 jeans van het merk Pure White is zwart gekleurd en heeft een washed look met lichtere plekken verdeeld over de jeans. Deze “powerflex” jeans is gemaakt van een elastische spijkerstof waardoor hij zeer comfortabel zit.

  • MET Jeans X-Melissa D1109 jeans – Grijs

   139.99

   Deze mooie X-Melissa D1109 jeans van MET Jeans zijn grijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • Sixth June biker short – zwart

   49.99

   Dit stoere short van het merk Sixth June is zwart gekleurd en heeft een bikerlook  door de  ribbed-elementen op de zijkant van de pijpen. Het short heeft een aangesloten, skinny model en opvallende ritsen onder de zakken.

  Winkelwagen
  X