31

Filter
  • MET Jeans X-Aura D1180 jeans – Donkerblauw

   139.99

   Deze mooie X-Aura D1180 jeans van MET Jeans zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er kleurverschillen ontstaan op de pijpen. De skinny pasvorm van de broek, maakt de broek super vrouwelijk.

  • Pure White Jone22 jeans – Donkerblauw

   99.99

   Deze stoere Jone22 jeans van Pure White zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look, met opgevulde gaten en een gele vlekken. Op de achterzijde zit in de bank het Pure White-merkembleem gestikt.

  • MET Jeans X-H-K-Fit D1181 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere X-H-K-Fit D1181 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een dubbele knoopsluiting met een rits. De broek heeft een destroyed look met enkele gerafelde plekken op de pijpen. Aan de achterzijde in de band zit het MET Jeans-merkembleem gestikt.

  • Pure White Jone24 broek – Blauw

   99.99

   Deze stoere Jone24 broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een bruine washing op de pijpen en heeft daarnaast een destroyed look met rafels.

  • My Brand heren Jack 024 circle jeans – Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack 025 jeans van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een skinny model. De spijkerbroek heeft een unieke look door de verschillende cirkels die op de jeans gestikt zijn. Over de gehele broek zijn mint groene en witte spetters verdeeld. Op de achterzak zit een metalen “My Brand Exclusive” badge.

  • MET Jeans X-H-Bidys D1180 jeans – Blauw

   139.99

   Deze mooie X-H-Bidys D1180 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing op de bovenbenen, waardoor er een mooi kleurverschil ontstaat. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • Radical HS170308 korte broek – Lichtblauw

   89.99

   Deze mooie HS170308 korte broek van Radical is licht blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look en witte verfspetters op de pijpjes.

  • Radical HS170308 korte broek – Blauw

   89.99

   Deze mooie HS170308 korte broek van Radical is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look en witte verfspetters op de pijpjes.

  • Pure White 17020511 korte broek – Donkerblauw

   79.99

   Deze stoere 17020511 korte broek van Pure White is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De gehele broek is bezet met verschillende kleuren verfspetters/verfvlekken en daarnaast hebben de pijpjes een destroyed look.

  • My Brand Sofia 001 Mid broek – Donkerblauw

   149.99

   Deze mooie Sofia 001 Mid broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. Op de achterzak zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand Sofia 001 Mid broek – Zwart

   149.99

   Deze mooie Sofia 001 Mid broek van My Brand is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. Op de achterzak zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand Jack010 jeans – Denim

   179.99

   Deze stoere Jack010 jeans van My Brand zijn denim blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door een rits- met knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en verfspetters. Daarnaast heeft de broek een washing waardoor bepaalde delen van de jeans anders gekleurd zijn. Op de achterzijde zit op de broekzak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • Guess Jegging Denim – Donkerblauw

   119.99

   Deze mooie Jegging Denim van Guess is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop en ritssluiting. De jegging heeft opvallende bruin stiknaden en een lichte washing op de bovenbenen.

  • Radical SS170302 Dwayne jeans – Denim

   129.99

   Deze stoere SS170302 Dwayne jeans van Radical is denim gekleurd, heeft lange pijpen en een destroyed en washed look. Door de washed look heeft de broek mooie kleurverschillen over de pijpen en de destroyed look komt tot uiting in de gaten en verfspetters op de broek. De broek kan worden gesloten door een knoopsluiting. Op de voorzijde bij de zak…

  • Just Junkies Dexter Dino jeans – Denim

   119.99

   Deze stoere Dexter Dino jeans van Just Junkies zijn blauw gekleurd en hebben een destroyed look over de gehele broek. Doordat de gaten in de broek zijn opgevuld met witte stof, kijk je niet meteen op de huid.

  • Just Junkies Sicko Total Holes jeans – Denim

   119.99

   Deze stoere Sicko Total Holes jeans van Just Junkies zijn lichtblauw gekleurd en hebben een destroyed look. Enkele gaten zijn opgevuld met witte stof zodat je niet meteen op de huid kijkt. De grote gaten zijn wel geheel open.

  • Just Junkies Dexter Power jeans – Zwart

   114.99

   Deze stoere Dexter Power jeans van Just Junkies zijn zwart gekleurd en hebben een destroyed look. De gaten zijn open, zodat je meteen op de huid kijkt. Onderaan de pijpen zitten opvallende ritsen, welke de broek een stoere uitstraling geven.

  • Just Junkies Sicko – Denim

   114.99

   Deze stoere Sicko jeans van Just Junkies zijn lichtblauw gekleurd en hebben een destroyed look op de bovenbenen en knieën. Een deel van de gaten is opgevuld met een witte stof, zodat je niet meteen op de huid kijkt.

  • Pierre Balmain Biker jeans HP56202 – Wit

   430.00

   Deze prachtige HP56202 bikerjeans van het merk Pierre Balmain is off white gekleurd en heeft op de bovenbenen bikerdetails. De jeans heeft een skinny fit en het 5-pocket model. Let op: deze jeans valt ongeveer een maat kleiner.

  • Pierre Balmain Biker jeans HP56202 – Donker blauw

   430.00

   Deze prachtige HP56202 bikerjeans van het merk Pierre Balmain is donker blauw gekleurd en heeft op de bovenbenen bikerdetails. De jeans heeft een skinny fit en het 5-pocket model. Let op: deze jeans valt ongeveer een maat kleiner.

  • Just Cavalli 132 jeans – Zwart

   344.99

   Deze stoere 132 jeans van Just Cavalli zijn zwart gekleurd en hebben een knoopsluiting. Op de jeans zitten stoere biker details ter hoogte van de knieën en heeft de jeans een destroyed look.

  • Just Cavalli 059 jeans – Denim

   234.99

   Deze stoere 059 jeans van Just Cavalli zijn denim (blauw) gekleurd en hebben een knoopsluiting. De bovenbenen van de jeans hebben een washed look.

  • HIOLI Faria Zip Denim jeans – Grijs

   99.99

   Deze stoere Faria Zip Denim jeans van HIOLI zijn grijs gekleurd en hebben een destroyed look. Doordat de gaten zijn opgevuld met stof kijk je niet meteen tegen de huid aan. Aan de onderkant van de pijpen zitten aan de binnenkant ritsen.

  • Just Junkies Sicko – Zwart

   119.99

   Deze stoere Sicko jeans van Just Junkies zijn zwart gekleurd en hebben een destroyed look op de bovenbenen en knieën. Doordat de gaten zijn opgevuld met stof, kijk je niet meteen op de huid.

  • Supertrash Peppy broek – Night Blue

   109.99

   Deze mooie Peppy broek van Supertrash is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een gecoate buitenzijde, waardoor de broek een stoere uitstraling krijgt. De broek heeft een skinny pasvorm, wat zorgt voor een stoere en sexy uitstraling.

  • Supertrash Paradise motor jeans – zwart

   119.99

   Deze stoere jeans  van het merk Supertrash is denim zwart gekleurd en heeft een skinny 5-pocketmodel. De jeans  sluit met een ritsgulp en heeft riemlusjes aan de tailleband. Deze jeans heeft een stoere uitstraling door de naden op de benen en de kniestukken.

  • MET Jeans X-Melissa D1109 jeans – Grijs

   139.99

   Deze mooie X-Melissa D1109 jeans van MET Jeans zijn grijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • Sixth June biker short – zwart

   49.99

   Dit stoere short van het merk Sixth June is zwart gekleurd en heeft een bikerlook  door de  ribbed-elementen op de zijkant van de pijpen. Het short heeft een aangesloten, skinny model en opvallende ritsen onder de zakken.

  • Supertrash Paradise jeans – donker blauw

   79.99

   Deze prachtige jeans  van het merk Supertrash is donker blauw gekleurd en heeft een skinny 5-pocketmodel. De jeans  sluit met een ritsgulp en heeft riemlusjes aan de tailleband. Een klassieker en een musthave voor iedere garderobe!

  • Supertrash Paradise high waist jeans – blauw

   89.99

   Deze prachtige jeans van het merk Supertrash is denim donker blauw gekleurd en heeft een high waist-model waardoor de jeans  hoog in de taille zit. De jeans  heeft een skinny 5-pocket model en riemlusjes. Een klassieker en een musthave voor iedere garderobe!

  • My Brand Blue destroyed jeans – blauw

   179.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een destroyed look met gaten boven de knieën. Over de jeans zijn zwarte en witte verfspetters verdeeld. Op de achterzak zit een My Brand merkembleem.

  • Zumo Buell biker jeans – licht blauw

   149.99

   Deze stoere jeans is van het merk Zumo. De jeans is licht blauw gekleurd en heeft op de heupen een ribbelpatroon wat de jeans een bikerlook geeft. Op de knieën en aan de onderzijde van de broek zijn nog een aantal details toegebracht door middel van stiksels.

  • 7 For All Mankind The Skinny Bair Duchess broek – Blauw

   189.99

   Deze mooie The Skinny Bair Duchess broek van 7 For All Mankind is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam.

  • 7 For All Mankind The Skinny Slim Illusion broek – Grijs

   199.99

   Deze mooie The Skinny Slim Illusion broek van 7 For All Mankind is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam.

  • Explicit Ace korte broek – Donkerblauw

   89.99

   Deze stoere Ace korte broek van Explicit is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten, rafels en verfspetters. Op de achterzijde zit het Explicit-merkembleem.

  • Explicit Dave korte broek – Donkerblauw

   89.99

   Deze stoere Dave korte broek van Explicit is donkerblauw, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten, rafels en verfspetters. Op de achterzijde zit het Explicit-merkembleem.

  Winkelwagen
  X