32

Filter
  • MET Jeans X-Melissa-OD1109 broek – Zwart

   129.95

   Deze stoere X-Melissa-OD1109 broek van MET Jeans is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een washing aan de bovenzijde, waardoor in de boord en zakken een licht kleurverschil ontstaat. De broek sluit strak aan om de benen.

  • Nena & Pasadena NPMBJ002 Biker Jean broek – Blauw

   129.99

   Deze stoere NPMBJ002 Biker Jean broek van Nena & Pasadena is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft stoere biker details op de knieën door middel van ribbels en een destroyed look.

  • Nena & Pasadena NPMCBP002 Slim Biker Jean broek – Blauw

   139.99

   Deze stoere NPMCBP002 Slim Biker Jean broek van Nena & Pasadena is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft stoere biker details op de bovenbenen en knieën door middel van gaten en ribbels.

  • Pure White Jone22 jeans – Donkerblauw

   99.99

   Deze stoere Jone22 jeans van Pure White zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look, met opgevulde gaten en een gele vlekken. Op de achterzijde zit in de bank het Pure White-merkembleem gestikt.

  • Pure White Jone20 jeans – Donkerblauw

   99.99

   Deze stoere Jone20 jeans van Pure White zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Op de achterzijde zit op de bank het Pure White-merkembleem gestikt.

  • Nena & Pasadena NXSJ002 Skinny broek – Zwart

   89.99

   Deze stoere NXSJ002 Skinny jeans van Nena & Pasadena zijn zwart gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een donkere effen zwarte kleur met een destroyed look op de knieën.

  • My Brand Vittore002 korte broek – Zwart

   139.99

   Deze stoere Vittore002 korte broek van My Brand is zwart gekleurd, heeft korte pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en rafels. Op de achterzijde zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • Pure White Jone24 broek – Blauw

   99.99

   Deze stoere Jone24 broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een bruine washing op de pijpen en heeft daarnaast een destroyed look met rafels.

  • My Brand Jack026 Stain Paint jeans – Denim Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack026 Stain Paint jeans van My Brand zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoopsluiting. De gehele broek heeft een destroyed look met verfspetters, opgevulde gaten en lichte washing. Op de achterzijde zit op de zak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand Jack023 Spots jeans – Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack023 Spots jeans van My Brand zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoopsluiting. De gehele broek heeft een destroyed look en heeft witte en gele verfspetters. Op de achterzijde zit op de zak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand heren Jack 024 circle jeans – Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack 025 jeans van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een skinny model. De spijkerbroek heeft een unieke look door de verschillende cirkels die op de jeans gestikt zijn. Over de gehele broek zijn mint groene en witte spetters verdeeld. Op de achterzak zit een metalen “My Brand Exclusive” badge.

  • Radical HS170308 korte broek – Lichtblauw

   89.99

   Deze mooie HS170308 korte broek van Radical is licht blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look en witte verfspetters op de pijpjes.

  • Pure White 17020511 korte broek – Donkerblauw

   79.99

   Deze stoere 17020511 korte broek van Pure White is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De gehele broek is bezet met verschillende kleuren verfspetters/verfvlekken en daarnaast hebben de pijpjes een destroyed look.

  • My Brand Jack010 jeans – Denim

   179.99

   Deze stoere Jack010 jeans van My Brand zijn denim blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door een rits- met knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en verfspetters. Daarnaast heeft de broek een washing waardoor bepaalde delen van de jeans anders gekleurd zijn. Op de achterzijde zit op de broekzak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • Pure White Jone16 jeans – Grijs

   99.99

   Deze stoere Jone16 jeans van Pure White zijn grijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De jeans heeft een destroyed look met gaten op de bovenbenen en knieën, welke zijn opgevuld met stof zodat je niet meteen op de huid kijkt.

  • Antony Morato MMDS039 (W766) Barret korte broek – Denim

   79.99

   Deze stoere MMDS039 (W766) Barret korte broek van Antony Morato is denimblauw gekleurd, heeft korte pijpen en een washed look. Door de washing zijn er mooie kleurverschillen in de broek ontstaan. De broek kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. In de collectie van Antony Morato wordt deze broek ook wel de korte broek Barret skinny genoemd.…

  • Nena & Pasadena NPMFP002 broek – Orchid Ice (Grijs)

   99.99

   Deze stoere NPMFP002 broek van Nena & Pasadena is orchid ice (grijs) gekleurd, heeft lange pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft aan de onderzijde een elastische boord waardoor deze strak om het been blijft zitten. Op de bovenbenen heeft de broek zakken. Op de achterzijde zit in de band het Nena & Pasadena-merkembleem gestikt.

  • My Brand Jack008 jeans – Blauw met oranje verfspetters

   179.99

   Deze stoere Jack008 jeans van het merk My Brand is blauw gekleurd. De jeans heeft op de voorzijde een destroyed look en een oranje verfspetter-details die deze broek uniek maken. Op de achterzijde zit op de rechter broekzak een metalen merkembleem van My Brand. De jeans heeft een skinny pasvorm en sluit dus mooi aan op het lichaam.

  • Just Junkies Dexter Dino jeans – Denim

   119.99

   Deze stoere Dexter Dino jeans van Just Junkies zijn blauw gekleurd en hebben een destroyed look over de gehele broek. Doordat de gaten in de broek zijn opgevuld met witte stof, kijk je niet meteen op de huid.

  • Just Junkies Sicko Total Holes jeans – Denim

   119.99

   Deze stoere Sicko Total Holes jeans van Just Junkies zijn lichtblauw gekleurd en hebben een destroyed look. Enkele gaten zijn opgevuld met witte stof zodat je niet meteen op de huid kijkt. De grote gaten zijn wel geheel open.

  • PureWhite Jone 14 stone washed jeans – Blauw

   89.99

   Deze stoere JONE14 jeans van het merk Pure White is denim blauw gekleurd met een stone washing die zorgt voor lichtere delen op de bovenbenen en de achterzijde. De jeans heeft het 5-pocket model en een skinny fit.

  • PureWhite Jone 06 stone washed jeans met gaten – Blauw

   89.99

   Deze stoere JONE06 jeans van het merk Pure White is denim blauw gekleurd met een stone washing die zorgt voor lichtere delen op de bovenbenen en de achterzijde. De jeans heeft een destroyed look met gaten die zijn gerepareerd met een andere stof.

  • Just Cavalli 132 jeans – Zwart

   344.99

   Deze stoere 132 jeans van Just Cavalli zijn zwart gekleurd en hebben een knoopsluiting. Op de jeans zitten stoere biker details ter hoogte van de knieën en heeft de jeans een destroyed look.

  • Just Cavalli 059 jeans – Denim

   234.99

   Deze stoere 059 jeans van Just Cavalli zijn denim (blauw) gekleurd en hebben een knoopsluiting. De bovenbenen van de jeans hebben een washed look.

  • Pure White Jone 08 Splash jeans – Zwart

   99.99

   Deze stoere jeans van het merk Pure White is zwart gekleurd en heeft witte verfspetters op de hele broek. Op de bovenbenen en knieën is de jeans lichter (‘washed look’).

  • HIOLI Faria Zip Denim jeans – Grijs

   99.99

   Deze stoere Faria Zip Denim jeans van HIOLI zijn grijs gekleurd en hebben een destroyed look. Doordat de gaten zijn opgevuld met stof kijk je niet meteen tegen de huid aan. Aan de onderkant van de pijpen zitten aan de binnenkant ritsen.

  • MET Jeans X-Melissa D1109 jeans – Grijs

   139.99

   Deze mooie X-Melissa D1109 jeans van MET Jeans zijn grijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • Nena & Pasadena camouflage broek – zwart

   99.99

   Deze stoere broek van het merk Nena & Pasadena heeft een camouflageprint in verschillende zwarte tinten en heeft aan de bovenzijde een wat baggy model, maar de pijpen zijn onderaan strak en hebben een boord met elastiek. Op de bovenbenen zitten flapjes met een drukker en rond de knieën heeft de broek stoere naden lopen. De broek heeft 2 achterzakken…

  • Antony Morato Ozzy 133 jeans – zwart

   109.99

   Deze stoere jeans van het merk Antony Morato is zwart gekleurd en heeft het 5-pocketmodel. De jeans heeft van de pijp een rits lopen die niet geopend kan worden. Op de achterzakken en aan de tailleband zitten Antony Morato merkemblemen. Het model van deze jeans is “Ozzy”.

  • Nena & Pasadena Flightpant biker – zwart

   109.95

   Deze stoere broek van het merk Nena & Pasadena is zwart gekleurd en heeft aan de bovenzijde een wat baggy model, maar de pijpen zijn onderaan strak en hebben een boord met elastiek. Op de bovenbenen zitten biker-elementen en rond de knieën lopen stoere naden. De broek heeft 2 achterzakken en aan de voorzijde twee steekzakken.

  • 7 For All Mankind The Skinny Bair Duchess broek – Blauw

   189.99

   Deze mooie The Skinny Bair Duchess broek van 7 For All Mankind is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam.

  • 7 For All Mankind The Skinny Slim Illusion broek – Grijs

   199.99

   Deze mooie The Skinny Slim Illusion broek van 7 For All Mankind is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam.

  • Explicit Ace korte broek – Donkerblauw

   89.99

   Deze stoere Ace korte broek van Explicit is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten, rafels en verfspetters. Op de achterzijde zit het Explicit-merkembleem.

  • Explicit Dave korte broek – Donkerblauw

   89.99

   Deze stoere Dave korte broek van Explicit is donkerblauw, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten, rafels en verfspetters. Op de achterzijde zit het Explicit-merkembleem.

  • Explicit Armando korte broek – Donkergrijs

   89.99

   Deze stoere Armando korte broek van Explicit is donkergrijs gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en rafels. Op de achterzijde zit het Explicit-merkembleem.

  • Just Cavalli S03LA006 broek – Blauw

   319.99

   Deze stoere S03LA006 broek van Just Cavalli is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washed look en sluit mooi aan om de benen.

  Winkelwagen
  X