33

Filter
  • Pure White The Steve W0011 korte broek – Blauw

   69.99

   Deze stoere The Steve W0011 korte broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met verfspetters en een washed look met kleurverschillen.

  • Pure White The Steve W0010 korte broek – Zwart

   69.99

   Deze stoere The Steve W0010 korte broek van Pure White is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met verfspetters en een washed look met kleurverschillen.

  • Conflict Glock17 jeans – Zwart

   159.99

   Deze stoere Glock17 jeans van Conflict zijn zwart gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en rafels op de benen en achterzak. Op de achterzijde zit ook groot het Conflict-merkembleem gestikt.

  • Conflict Glock17 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere Glock17 jeans van Conflict zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en rafels op de benen en achterzak. Op de achterzijde zit ook groot het Conflict-merkembleem gestikt.

  • Conflict AK47 jeans – Zwart

   149.99

   Deze stoere AK47 jeans van Conflict zijn zwart gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten, rafels en verfspetters. Op de achterzijde zit groot het Conflict-merkembleem gestikt.

  • Conflict AK47 jeans – Blauw

   149.99

   Deze stoere AK47 jeans van Conflict zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten, rafels en verfspetters. Op de achterzijde zit groot het Conflict-merkembleem gestikt.

  • Conflict Eagle44 jeans – Zwart

   159.99

   Deze stoere Eagle44 jeans van Conflict zijn zwart gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met rafels. Op de achterzijde zit het Conflict-merkembleem gestikt.

  • Conflict Eagle44 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere Eagle44 jeans van Conflict zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met rafels. Op de achterzijde zit het Conflict-merkembleem gestikt.

  • My Brand Jack016 Spots jeans – Zwart

   179.99

   Deze stoere Jack016 Spots jeans van My Brand zijn zwart gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met witte en zwarte verfspetters en een washed look op de knieën.

  • MET Jeans X-H-K-FIT D1166 jeans – Blauw

   129.99

   Deze stoere X-H-K-FIT jeans van het merk MET is denim blauw gekleurd en heeft een stoere wassing met wat lichtere delen. De jeans heeft een skinny fit en sluit met twee knopen. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft de jeans twee zakken.

  • Avior Thiago jeans – Donkergrijs

   139.99

   Deze stoere Thiago jeans van Avior zijn donkergrijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten op de knieën en verfspetters. Onderaan de binnenzijde zitten twee korte ritsjes. Op de achterzijde zit in de band het Avior-merkembleem gestikt.

  • Pure White 17020502 korte broek – Zwart

   79.99

   Deze stoere 17020502 korte broek van Pure White is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes met omgeslagen boord en een knoop- en ritssluiting. Op de broek zitten overal witte verfspetters, waarmee de broek een stoere uitstraling krijgt.

  • Pure White 17010532 korte broek – Antraciet

   69.99

   Deze stoere 17010532 korte broek (short) van Pure White is antraciet gekleurd, heeft korte pijpen en een destroyed look. De jeans hebben een washed look waardoor er stoere kleurverschillen ontstaan in de jeans. Aan de onderzijde zijn de boordjes van de pijpen teruggeslagen voor een sportieve look. De short wordt gesloten door middel van een knoop- en ritssluiting.

  • Pure White 17010531 korte broek – Grijs

   69.99

   Deze stoere 17010531 korte broek (short) van Pure White is grijs gekleurd, heeft korte pijpen en een destroyed look met verfspetters. De jeans hebben een washed look waardoor er stoere kleurverschillen ontstaan in de jeans. Aan de onderzijde zijn de boordjes van de pijpen teruggeslagen voor een sportieve look. De short wordt gesloten door middel van een knoop- en ritssluiting.

  • My Brand Dark blue black/white spotted jeans – blauw

   159.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is donker blauw gekleurd met wat lichtere delen.  Over de jeans zijn zwarte en witte verfspetters verdeeld. Op de achterzak zit een My Brand merkembleem.

  Winkelwagen
  X