34

Filter
  • Pure White Jone31 jeans – Donkerblauw

   109.99

   Deze stoere Jone31 jeans van Pure White is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluting. De broek heeft een destroyed look met gaten op de knieën en bovenbenen. Doordat de gaten zijn opgevuld met een rode stof kijk je niet meteen op de huid.

  • Pure White Jone25 jeans – Antraciet

   99.99

   Deze stoere Jone25 jeans van Pure White is antraciet gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een sterke washing ondergaan, waardoor er grote kleurverschillen zijn ontstaan in de broek.

  • Nena & Pasadena NPMCBP002 Slim Biker Jean broek – Blauw

   139.99

   Deze stoere NPMCBP002 Slim Biker Jean broek van Nena & Pasadena is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft stoere biker details op de bovenbenen en knieën door middel van gaten en ribbels.

  • My Brand Jack026 Stain Paint jeans – Denim Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack026 Stain Paint jeans van My Brand zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoopsluiting. De gehele broek heeft een destroyed look met verfspetters, opgevulde gaten en lichte washing. Op de achterzijde zit op de zak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand Jack023 Spots jeans – Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack023 Spots jeans van My Brand zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoopsluiting. De gehele broek heeft een destroyed look en heeft witte en gele verfspetters. Op de achterzijde zit op de zak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand heren Vittore 005 korte broek – Blauw

   139.99

   Deze stoere Vittore 005 korte broek van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een skinny model. De spijkerbroek heeft een unieke look door de opvallende rode ritssluitingen op de achterzijde, waarachter een broekzak zit. Over de gehele short zijn witte spetters verdeeld en de short heeft een destroyed look. Op de achterzak zit een metalen “My…

  • My Brand heren Jack 025 jeans – Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack 025 jeans van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een skinny model. De spijkerbroek heeft een destroyed look met gaten en donkerdere vlakken. Over de gehele broek zijn gele, blauwe en witte spetters verdeeld. Op de achterzak zit een metalen “My Brand Exclusive” badge.

  • My Brand heren Jack 024 circle jeans – Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack 025 jeans van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een skinny model. De spijkerbroek heeft een unieke look door de verschillende cirkels die op de jeans gestikt zijn. Over de gehele broek zijn mint groene en witte spetters verdeeld. Op de achterzak zit een metalen “My Brand Exclusive” badge.

  • Radical HS170308 korte broek – Zwart

   89.99

   Deze mooie HS170308 korte broek van Radical is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look en witte verfspetters op de pijpjes.

  • Radical HS170308 korte broek – Lichtblauw

   89.99

   Deze mooie HS170308 korte broek van Radical is licht blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look en witte verfspetters op de pijpjes.

  • Just Cavalli S01KA0145 broek – Blauw

   305.00

   Deze stoere S01KA0145 broek van Just Cavalli is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. Op de achterzijde heeft de broek een met rits afsluitbare zak en zit het Just Cavalli-merkembleem op de zak gestikt.

  • My Brand Jack010 jeans – Denim

   179.99

   Deze stoere Jack010 jeans van My Brand zijn denim blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door een rits- met knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en verfspetters. Daarnaast heeft de broek een washing waardoor bepaalde delen van de jeans anders gekleurd zijn. Op de achterzijde zit op de broekzak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand Jack011 jeans – Zwart

   179.99

   Deze stoere Jack011 jeans van My Brand zijn zwart gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoopsluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en verfspetters. Daarnaast heeft de broek een washing waardoor kleurverschillen ontstaan. Op de achterzijde zit op de broekzak het My Brand-merkembleem gestikt.

  • Antony Morato MMDS039 (W766) Barret korte broek – Denim

   79.99

   Deze stoere MMDS039 (W766) Barret korte broek van Antony Morato is denimblauw gekleurd, heeft korte pijpen en een washed look. Door de washing zijn er mooie kleurverschillen in de broek ontstaan. De broek kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. In de collectie van Antony Morato wordt deze broek ook wel de korte broek Barret skinny genoemd.…

  • Antony Morato MMDS041 Fredo korte broek – Light Denim

   79.99

   Deze stoere MMDS041 Fredo korte broek van Antony Morato is light denim blauw gekleurd, heeft korte pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed look waardoor er kleurverschillen ontstaan. In de collectie van Antony Morato wordt deze broek ook wel de korte broek Fredo Flex Skinny genoemd. Zowel aan de ritssluiting…

  • Nena & Pasadena NPMSS002 korte broek (short) – Washed Black

   79.99

   Deze stoere NPMSS002 korte broek van Nena & Pasadena is washed black (zwart) gekleurd, heeft korte pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft een stoere geribbelde look onderaan de pijpen en heeft twee zakken. Op de achterzijde zit in de band het Nena & Pasadena-merkembleem gestikt.

  • Just Junkies Sicko Total Holes jeans – Denim

   119.99

   Deze stoere Sicko Total Holes jeans van Just Junkies zijn lichtblauw gekleurd en hebben een destroyed look. Enkele gaten zijn opgevuld met witte stof zodat je niet meteen op de huid kijkt. De grote gaten zijn wel geheel open.

  • Just Junkies Dexter Power jeans – Zwart

   114.99

   Deze stoere Dexter Power jeans van Just Junkies zijn zwart gekleurd en hebben een destroyed look. De gaten zijn open, zodat je meteen op de huid kijkt. Onderaan de pijpen zitten opvallende ritsen, welke de broek een stoere uitstraling geven.

  • Pierre Balmain Biker jeans HP56202 – Donker blauw

   430.00

   Deze prachtige HP56202 bikerjeans van het merk Pierre Balmain is donker blauw gekleurd en heeft op de bovenbenen bikerdetails. De jeans heeft een skinny fit en het 5-pocket model. Let op: deze jeans valt ongeveer een maat kleiner.

  • Just Cavalli 132 jeans – Zwart

   344.99

   Deze stoere 132 jeans van Just Cavalli zijn zwart gekleurd en hebben een knoopsluiting. Op de jeans zitten stoere biker details ter hoogte van de knieën en heeft de jeans een destroyed look.

  • HIOLI Faria Zip Denim jeans – Grijs

   99.99

   Deze stoere Faria Zip Denim jeans van HIOLI zijn grijs gekleurd en hebben een destroyed look. Doordat de gaten zijn opgevuld met stof kijk je niet meteen tegen de huid aan. Aan de onderkant van de pijpen zitten aan de binnenkant ritsen.

  • Sixth June biker short – zwart

   49.99

   Dit stoere short van het merk Sixth June is zwart gekleurd en heeft een bikerlook  door de  ribbed-elementen op de zijkant van de pijpen. Het short heeft een aangesloten, skinny model en opvallende ritsen onder de zakken.

  • My Brand White spotted square blue skinny jeans – blauw

   179.99

   Deze stoere jeans van het merk My Brand is denim blauw gekleurd en heeft een destroyed look. Over de jeans zijn witte verfspetters verdeeld. Op de achterzak en aan de gulp zitten My Brand merkemblemen.

  • Antony Morato Ozzy 133 jeans – zwart

   109.99

   Deze stoere jeans van het merk Antony Morato is zwart gekleurd en heeft het 5-pocketmodel. De jeans heeft van de pijp een rits lopen die niet geopend kan worden. Op de achterzakken en aan de tailleband zitten Antony Morato merkemblemen. Het model van deze jeans is “Ozzy”.

  • Explicit Dave korte broek – Donkerblauw

   89.99

   Deze stoere Dave korte broek van Explicit is donkerblauw, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten, rafels en verfspetters. Op de achterzijde zit het Explicit-merkembleem.

  • Just Cavalli S03LA006 broek – Blauw

   319.99

   Deze stoere S03LA006 broek van Just Cavalli is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washed look en sluit mooi aan om de benen.

  • My Brand Tarik korte broek – Zwart

   149.99

   Deze stoere Tarik korte broek van My Brand is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De short heeft een destroyed look met verfspetters en heeft het My Brand-merkembleem op de achterzijde.

  • My Brand Zare korte broek – Donkerblauw

   139.99

   Deze stoere Zare korte broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De short heeft een destroyed look met gaten en verfspetters. Bij zowel de rits als op de achterzijde zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand Miso korte broek – Donkerblauw

   139.99

   Deze stoere Miso korte broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De short heeft een destroyed look met gaten, rafels en verfspetters. Op de achterzijde zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand Vittore011 korte broek – Blauw

   139.99

   Deze stoere Vittore011 korte broek van My Brand is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten en verfspetters en op de achterzijde zit het My Brand-merkembleem gestikt.

  • My Brand 12820-4 broek – Grijs

   179.99

   Deze stoere 12820-4 broek van My Brand is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met witte en rode verfspetters.

  • My Brand 12778-6 broek – Donkerblauw

   179.99

   Deze stoere 12778-6 broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed en destroyed look met gaten, verfspetters en lichte kleurverschillen.

  • My Brand 12785 broek – Donkerblauw

   189.99

   Deze stoere 12785 broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met rafels en verfspetters. De broek sluit mooi aan om de benen.

  • Pure White The Steve W0087 korte broek – Blauw

   79.99

   Deze stoere The Steve W0087 korte broek van Pure White is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft stoere omgeslagen boordjes en heeft op de achterzijde een wit gedrukt patroon.

  • My Brand Vittore012 korte broek – Blauw

   149.99

   Deze stoere Vittore012 korte broek van My Brand is blauw gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoopsluiting en rits. De rits zit opvallend schuin van het midden. De broek heeft een washed en destroyed look en heeft op de achterzijde het My Brand-merkembleem gestikt zitten.

  • My Brand Jack039 broek – Blauw

   179.99

   Deze stoere Jack039 broek van My Brand is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed en destroyed look met gaten en witte en roze verfspetters. Op de achterzijde zit een roze My Brand-merkembleem gestikt.

  Winkelwagen
  X