40

Filter
  • Cortica Infinity 1-118 schoen – Legergroen

   89.99

   Deze stoere Infinity 1-118 schoen van Cortica is legergroen gekleurd, heeft een brede witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stoffen bovenzijde is de schoen ligt om te dragen.

  • Cortica Rapide 118 schoen – Wit

   104.99

   Deze stoere Rapide 118 schoen van Cortica is wit gekleurd, heeft een brede witte rubberen zool en heeft een vetersluiting. De achterzijde van de schoen is bezet met grijze en zwarte kleuren.

  • Hinson Beckon L.A. Low schoen – Donkerblauw

   139.99

   Deze stoere Beckon L.A. Low schoen van Hinson is donkerblauw gekleurd, heeft een brede witte zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De bovenzijde heeft een nubbik-look en heeft het Hinson-merkembleem op de tong.

  • Hinson Beckon L.A. Low schoen – Grijs

   139.99

   Deze stoere Beckon L.A. Low schoen van Hinson is grijs gekleurd, heeft een brede witte zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De bovenzijde heeft een nubbik-look en heeft het Hinson-merkembleem op de tong.

  • Hinson Beckon L.A. Low schoen – Legergroen

   139.99

   Deze stoere Beckon L.A. Low schoen van Hinson is legergroen gekleurd, heeft een brede witte zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De bovenzijde heeft een nubbik-look en heeft het Hinson-merkembleem op de tong.

  • John Richmond 4103 schoen – Wit/Zwart

   289.99

   Deze stoere 4103 schoenen van John Richmond zijn wit gekleurd, hebben een zwarte rubberen zool en zwarte details op de neus en hak. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting en heeft een sportieve uitstraling.

  • John Richmond 4109 schoen – Wit

   329.99

   Deze stoere 4109 schoen van John Richmond is wit gekleurd, heeft een witte rubberen zool en een vetersluiting. De hak van de schoen is bezet met een glimmende groene kleur met het John Richmond-merkembleem. Op de zijkant van de schoen zitten kleurrijke patches gestikt.

  • The White Brand Whatever slippers – Wit

   44.99

   Deze mooie Whatever slippers van The White Brand zijn wit gekleurd en hebben een dikke rubberen zool. De band is zwart gekleurd met daarop in zilver de tekst ‘Whatever, Forever’.

  • The White Brand Fly slippers – Zwart

   59.99

   Deze mooie Fly slippers van The White Brand zijn zwart gekleurd en hebben een dikke rubberen zool. De band is zwart gekleurd en heeft metalen patches van dieren en bloemen. De slippers hebben een hoog draagcomfort.

  • The White Brand Fly slippers – Zwart

   59.99

   Deze mooie Fly slippers van The White Brand zijn zwart gekleurd en hebben een dikke rubberen zool. De band is zwart gekleurd en heeft metalen patches van dieren en bloemen. De slippers hebben een hoog draagcomfort.

  • The White Brand Flower slippers – Zwart

   59.99

   Deze mooie Flower slippers van The White Brand zijn zwart gekleurd en hebben een dikke rubberen zool. De band is zwart en heeft in grote zwarte pailletjes bloemen op de band zitten. De slippers hebben een hoog draagcomfort.

  • The White Brand Asian slippers – Wit

   59.99

   Deze mooie Asian slippers van The White Brand zijn wit gekleurd en hebben een dikke witte zool. Op de voorzijde staat een Japanse print met lotusbloemen. De slippers hebben een hoog draagcomfort.

  • The White Brand 83 slippers – Zwart

   39.99

   Deze mooie 83 slippers van The White Brand zijn zwart gekleurd en hebben een dikke rubberen zool. Op de band staat in grote witte cijfers het getal ‘83’ geprint. De slippers hebben een hoog draagcomfort.

  • The White Brand Glitter Beach Please slippers – Zwart/Roze

   34.99

   Deze mooie Glitter Beach Please slippers van The White Brand zijn zwart gekleurd en hebben een dikke rubberen zool. De band van de slippers is bezet met grote glitters en in roze letters de tekst ‘Beach Please’.

  • The White Brand Glitter Beach Please slippers – Wit

   34.99

   Deze mooie Glitter Beach Please slippers van The White Brand zijn wit gekleurd en hebben een dikke rubberen zool. De band van de slippers is bezet met grote glitters en in gouden letters de tekst ‘Beach Please’.

  • My Brand Alessio002 broek – Donkerblauw

   179.99

   Deze stoere Alessio002 broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam en heeft een lichte washed look met kleurverschillen op de voorzijde.

  • My Brand Jack036 broek – Donkerblauw

   179.99

   Deze stoere Jack036 broek van My Brand is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed en destroyed look met gaten en mooie kleurverschillen. De broek heeft een nauwe pasvorm en sluit daardoor mooi aan om de benen.

  • Iceberg FIU890A schoen – Zwart

   224.99

   Deze stoere FIU890A schoen van Iceberg is zwart gekleurd, heeft een brede witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De schoen heeft op de tong het Iceberg-merkembleem geprint.

  • Iceberg FIU815B schoen – Wit

   264.99

   Deze stoere FIU815B schoen van Iceberg is wit gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een elastische band op de bovenzijde. Over de bovenzijde loopt een opvallende zwarte band met het Iceberg-merkembleem.

  • Cortica City Hybrid sneaker – Wit

   109.99

   Deze stoere City Hybrid sneaker van Cortica is wit gekleurd, heeft een rubberen witte zool en een stoffen bovenzijde. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stof is de schoen ligt om te dragen.

  • Cortica City Hybrid sneaker – Zwart

   109.99

   Deze stoere City Hybrid sneaker van Cortica is zwart gekleurd, heeft een rubberen zwarte zool en een stoffen bovenzijde. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stof is de schoen ligt om te dragen.

  • Cortica Rapid Knit sneaker – Zand

   109.99

   Deze stoere Rapid Knit sneaker van Cortica is zandkleurig en heeft een brede rubberen bruin/grijze zool. De schoen is van stof aan de bovenzijde en kan strakker gestrikt worden door elastische veters.

  • Cortica Rapid Knit sneaker – Grijs

   109.99

   Deze stoere Rapid Knit sneaker van Cortica is grijs gekleurd en heeft een brede rubberen zwarte zool. De schoen is van stof aan de bovenzijde en kan strakker gestrikt worden door elastische veters.

  • Cortica Rapid Knit sneaker – Zwart

   109.99

   Deze stoere Rapid Knit sneaker van Cortica is zwart gekleurd en heeft een brede rubberen zwarte zool. De schoen is van stof aan de bovenzijde en kan strakker gestrikt worden door elastische veters.

  • Cortica Infinity KPU sneaker – Legergroen

   119.99

   Deze stoere Infinity KPU sneaker van Cortica is legergroen gekleurd, heeft een legergroene rubberen zool en een stoffen bovenzijde. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stof is de schoen licht om te dragen.

  • Cortica Infinity KPU sneaker – Zwart

   119.99

   Deze stoere Infinity KPU sneaker van Cortica is zwart gekleurd, heeft een zwarte rubberen zool en een stoffen bovenzijde. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stof is de schoen licht om te dragen.

  • Iceberg FIU3117C schoen – Zwart

   259.99

   Deze stoere FIU3117C schoen van Iceberg is zwart gekleurd, gemaakt van echt leer en heeft een zwarte rubberen zool. De schoen heeft een slangenleer-patroon print op het leer en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Op de zijkant staat het Iceberg-merkembleem geprint.

  • Iceberg FIU3117C schoen – Grijs

   259.99

   Deze stoere FIU3117C schoen van Iceberg is grijs gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Op de zijkant van de schoen zit het Iceberg-merkembleem gestikt. Het leer van de schoen is ruw afgewerkt.

  • Iceberg FIU3117C schoen – Blauw

   259.99

   Deze stoere FIU3117C schoen van Iceberg is blauw gekleurd, heeft een blauwe rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Op de zijkant van de schoen zit het Iceberg-merkembleem gestikt. Het leer van de schoen is ruw afgewerkt.

  • The White Brand Beach slippers – Wit

   29.99

   Deze mooie Beach slippers van The White Brand zijn wit gekleurd en hebben een dikke rubberen zool. De band is wit en heeft in gouden letters de woorden ‘Beach Please’. De slippers hebben een hoog draagcomfort.

  • The White Brand Glitter Beach Please slipper (slide) – Wit

   34.99

   Deze mooie Glitter Beach Please slipper van The White Brand heeft een brede witte zool met een witte band. Op de band staat in gouden letters de tekst ‘Beach Please’. Op het voetbed staat het The White Brand-merkembleem geprint.

  • Iceberg FIU865C schoen – Blauw

   224.99

   Deze stoere FIU865C schoen van Iceberg is blauw gekleurd, heeft een brede rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De schoen heeft een sportieve sneaker uitstraling. Op de hak staat het ‘Iceberg’-merkembleem gestikt.

  • Iceberg FIU3117A schoen – Zwart

   244.99

   Deze stoere FIU3117A schoen van Iceberg is zwart gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De schoen heeft een lichte camouflage print. Op de zijkant zit het Iceberg-merkembleem gestikt.

  • Iceberg FIU3117A schoen – Blauw

   244.99

   Deze stoere FIU3117A schoen van Iceberg is blauw gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De schoen heeft een lichte camouflage print. Op de zijkant zit het Iceberg-merkembleem gestikt.

  • Iceberg FIU3117A schoen – Legergroen

   244.99

   Deze stoere FIU3117A schoen van Iceberg is legergroen gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De schoen heeft een lichte camouflage print. Op de zijkant zit het Iceberg-merkembleem gestikt.

  • Iceberg FIU815B schoen – Wit/Blauw

   264.99

   Deze stoere FIU815B schoen van Iceberg is wit gekleurd, is gemaakt van echt leer en heeft een witte rubberen zool. Over de bovenzijde van de schoen loopt een blauwe band. Op de band en op de hak van de schoen staat het Iceberg-merkembleem geprint.

  Winkelwagen
  X