Asfvlt

Filter
  • Asfvlt Sneakers AR011 sneakers – Off White

   89.99

   Deze stoere AR011 sneakers van Asfvlt Sneakers hebben een off white zool en veters en hebben een lichtblauw/legergroen gevlekt patroon. De schoen is gemaakt van lichtgewicht materiaal waardoor deze makkelijk draagt.

  • Asfvlt Sneakers AR005 sneakers – Zwart

   89.99

   Deze sportieve AR005 sneakers van Asfvlt Sneakers zijn zwart gekleurd, hebben een rubberen zwarte zool en kunnen gesloten worden door een elastische veter band over de wreef van de schoen. De voorzijde van de schoen is van zwarte stof gemaakt. Op de zijkant zit het Asfvlt Sneakers-merkembleem. De AR005 sneakers zijn er in doorlopende maten voor zowel dames als heren.

  • Asfvlt Sneakers AR004 sneakers – Zwart

   89.99

   Deze sportieve AR004 sneakers van Asfvlt Sneakers zijn zwart gekleurd, hebben een rubberen witte zool en kunnen gesloten worden door een elastische veter band over de wreef van de schoen. De voorzijde van de schoen is gemêleerd zwart/wit. Op de zijkant zit het Asfvlt Sneakers-merkembleem.

  • Asfvlt Sneakers SS023 sneakers – Roze

   89.99

   Deze sportieve SS023 sneakers van Asfvlt Sneakers zijn roze gekleurd en hebben een witte rubberen zool. De schoen heeft een mooi ruit patroon en kan gesloten worden door middel van een roze veter. Op de zijkant zit het Asfvlt Sneakers-merkembleem.

  • Asfvlt Sneakers SS022 sneakers – Grijs

   89.99

   Deze sportieve SS022 sneakers van Asfvlt Sneakers zijn grijs gekleurd en hebben een witte rubberen zool. De schoen heeft een mooi ruit patroon en kan gesloten worden door middel van een grijze veter. Op de zijkant zit het Asfvlt Sneakers-merkembleem.

  • Asfvlt Sneakers SS007 sneakers – Wit

   89.99

   Deze sportieve SS007 sneakers van Asfvlt Sneakers zijn wit gekleurd en hebben een witte rubberen zool. De schoen heeft een mooi ruit patroon en kan gesloten worden door middel van een zwart-witte veter. Op de zijkant zit het Asfvlt Sneakers-merkembleem.

  Winkelwagen
  X