Avior

Filter
  • Avior Danilo Knitroll trui – Donkergroen

   99.99

   Deze stoere Danilo Knitroll trui van Avior is donkergroen gekleurd, heeft lange mouwen en een col. De trui heeft een opvallende naad over de voorzijde lopen en heeft een langer vallend model.

  • Avior Carlos Stonewash broek – Zwart

   149.99

   Deze stoere Carlos Stonewash broek van Avior is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed en washed look met gaten op de knieën, rafels en kleurverschillen. Door de skinny pasvorm sluit de broek goed aan om de benen.

  • Avior Carlos Stonewash broek – Blauw

   149.99

   Deze stoere Carlos Stonewash broek van Avior is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed en washed look met gaten op de knieën, rafels en kleurverschillen. Door de skinny pasvorm sluit de broek goed aan om de benen.

  • Avior Lezandro joggingbroek – Zwart

   89.99

   Deze stoere Lezandro joggingbroek van Avior is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband met veter. De joggingbroek heeft een gemêleerde kleur en heeft elastische boorden om de benen. Op de achterzijde zitten twee broekzakken.

  • Avior Lezandro joggingbroek – Legergroen

   89.99

   Deze stoere Lezandro joggingbroek van Avior is legergroen gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband met veter. De joggingbroek heeft een gemêleerde kleur en heeft elastische boorden om de benen. Op de achterzijde zitten twee broekzakken.

  • Avior Lopes Burnt Fabrics trui – Grijs

   99.99

   Deze stoere Lopes Burnt Fabrics trui van Avior is grijs gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. De trui heeft een destroyed look, door middel van het Burnt Fabrics detail. Hierdoor is de hele trui gerafeld, en zijn er stukken van de bovenste laag stof ‘weggebrand’.

  • Avior Leggero t-shirt – Zwart

   69.99

   Dit stoere Leggero t-shirt van Avior is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een print van een schedel in een ‘galaxy’ atmosfeer, met de tekst ‘Avior’. Op de achterzijde staat de tekst ‘Fall/Winter 2017’ met daaronder een hele rij wereldsteden. Het t-shirt heeft een mooie gemeleerde stof, wat mooi aansluit bij het ‘galaxy-thema’…

  • Avior Zirio Stonewash broek – Zwart

   139.99

   Deze stoere Zirio Stonewash broek van Avior is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een skinny pasvorm en heeft een washed look met witte verfspetters op de knie en enkels.

  • Avior Fabio Burnt Fabrics t-shirt – Grijs

   69.99

   Dit stoere Fabio Burnt Fabrics t-shirt van Avior is grijs gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het shirt heeft een destroyed look, door middel van het Burnt Fabrics detail. Hierdoor is het hele shirt gerafeld, en zijn er stukken van de bovenste laag stof ‘weggebrand’.

  • Avior Cesaro jas – Donkergrijs

   499.99

   Deze stoere Cesaro jas van Avior is donkergrijs gekleurd, heeft lange mouwen, een ritssluiting en een schapenbont kraag. Deze kraag kan van de jas worden afgehaald. De jas heeft een stoere biker uitstraling en heeft opvallende zwarte ritsen. Aan de onderzijde zit nog een stoere riem.

  • Avior Lerin t-shirt – Zwart

   59.99

   Dit stoere Lerin t-shirt van Avior is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het t-shirt heeft een langer vallend model, met een opvallend dubbel stuk stof. Daarnaast heeft een shirt geen boorden, waardoor de stof gewoon rond afgewerkt is.

  • Avior Lerin t-shirt – Beige

   59.99

   Dit stoere Lerin t-shirt van Avior is beige gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het t-shirt heeft een langer vallend model, met een opvallend dubbel stuk stof. Daarnaast heeft een shirt geen boorden, waardoor de stof gewoon rond afgewerkt is.

  • Avior Lerin t-shirt – Legergroen

   59.99

   Dit stoere Lerin t-shirt van Avior is legergroen gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het t-shirt heeft een langer vallend model, met een opvallend dubbel stuk stof. Daarnaast heeft een shirt geen boorden, waardoor de stof gewoon rond afgewerkt is.

  • Avior Leroy t-shirt – Grijs

   49.99

   Dit stoere Leroy t-shirt van Avior is grijs gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals zonder boord. Over de voor- en achterzijde van het t-shirt loopt vanuit de hals naar beneden een opvallende naad. Het t-shirt heeft een langer model en is aan de onderzijde recht afgesneden.

  • Avior Alessio 2.0 t-shirt – Grijs

   49.99

   Dit stoere Alessio 2.0 t-shirt van Avior is grijs gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voor- en achterzijde van het t-shirt loopt vanuit de hals/nek naar beneden een opvallende naad aan de buitenkant van het shirt. Het t-shirt heeft een langer model en is aan de onderzijde rond afgesneden.

  • Avior Giulio hoodie – Zwart

   99.99

   Deze stoere Giulio hoodie van Avior is zwart gekleurd, heeft lange mouwen, een buidelzak en een capuchon met zwarte veter. De trui heeft een washed look, waardoor er mooie kleurverschillen zijn ontstaan op de stof. Door de elastische boorden sluit de hoodie ook goed aan om het lichaam.

  • Avior Giulio hoodie – Legergroen

   99.99

   Deze stoere Giulio hoodie van Avior is legergroen gekleurd, heeft lange mouwen, een buidelzak en een capuchon met zwarte veter. De trui heeft een washed look, waardoor er mooie kleurverschillen zijn ontstaan op de stof. Door de elastische boorden sluit de hoodie ook goed aan om het lichaam.

  • Avior Ulessio sweatvest – Zwart

   109.99

   Dit stoere Ulessio sweatvest van Avior is zwart gekleurd, heeft lange mouwen, een buidelzak en een capuchon. Het vest sluit door middel van een opvallend schuinlopende rits. Daarnaast heeft dit sweatvest een washed look, waardoor er opvallende kleurverschillen zijn ontstaan in de stof.

  • Avior Ulessio sweatvest – Legergroen

   109.99

   Dit stoere Ulessio sweatvest van Avior is legergroen gekleurd, heeft lange mouwen, een buidelzak en een capuchon. Het vest sluit door middel van een opvallend schuinlopende rits. Daarnaast heeft dit sweatvest een washed look, waardoor er opvallende kleurverschillen zijn ontstaan in de stof.

  • Avior Lorio trui – Zwart

   89.99

   Deze stoere Lorio trui van Avior is zwart gekleurd, heeft lange mouwen, een ronde hals en een buidelzak. De trui heeft een washed look, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan in de stof. Door de elastische boorden sluit de trui daarnaast goed aan om het lichaam.

  • Avior Lorio trui – Legergroen

   89.99

   Deze stoere Lorio trui van Avior is legergroen gekleurd, heeft lange mouwen, een ronde hals en een buidelzak. De trui heeft een washed look, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan in de stof. Door de elastische boorden sluit de trui daarnaast goed aan om het lichaam.

  • Avior Squario t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit stoere Squario t-shirt van Avior is zwart gekleurd, heeft korte mouwen, een ronde hals en een langer vallend model. Op de voorzijde lopen aan weerskanten van de hals twee opvallende stiknaden verticaal over het t-shirt. Doordat het shirt een washed look heeft, zijn er mooie kleurverschillen ontstaan in de stof.

  • Avior Squario t-shirt – Rood

   49.99

   Dit stoere Squario t-shirt van Avior is rood gekleurd, heeft korte mouwen, een ronde hals en een langer vallend model. Op de voorzijde lopen aan weerskanten van de hals twee opvallende stiknaden verticaal over het t-shirt. Doordat het shirt een washed look heeft, zijn er mooie kleurverschillen ontstaan in de stof.

  • Avior Squario t-shirt – Legergroen

   49.99

   Dit stoere Squario t-shirt van Avior is legergroen gekleurd, heeft korte mouwen, een ronde hals en een langer vallend model. Op de voorzijde lopen aan weerskanten van de hals twee opvallende stiknaden verticaal over het t-shirt. Doordat het shirt een washed look heeft, zijn er mooie kleurverschillen ontstaan in de stof.

  • Avior Lapo blouse – Rood

   119.99

   Deze stoere Lapo blouse van Avior is rood gekleurd, heeft een geblokt patroon met grijze tinten en kan gesloten worden door middel van een knoopsluiting. Op de borst zitten nog twee zakjes.

  • Avior Lapo blouse – Grijs

   119.99

   Deze stoere Lapo blouse van Avior is grijs gekleurd, heeft een geblokt patroon met blauwe tinten en kan gesloten worden door middel van een knoopsluiting. Op de borst zitten nog twee zakjes.

  • Avior Adino jeans – Groen

   149.99

   Deze stoere Adino jeans van Avior zijn groen gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De jeans heeft een destroyed look met gaten en rafels (met name op de knieën). Aan de broek zit ook nog een stoere ketting. De broek heeft een skinny pasvorm, waardoor deze strak aansluit om het lichaam.

  • Avior Biker Leather jas – Zwart

   299.99

   Deze stoere Biker Leather jas van Avior is zwart gekleurd, gemaakt van echt leer en kan gesloten worden door middel van een opvallende rits aan de voorzijde. De rits zit niet helemaal in het midden, waardoor deze extra opvalt. Op de schouders en bovenarmen heeft de jas stoere Biker details. Aan de onderzijde zit nog een riem, waarmee de jas…

  • Avior Thiago jeans – Denim

   139.99

   Deze stoere Thiago jeans van Avior zijn denim blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met gaten op de knieën en verfspetters. Onderaan de binnenzijde zitten twee korte ritsjes. Op de achterzijde zit in de band het Avior-merkembleem gestikt.

  • Avior Javier 3.0 t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit stoere Javier 3.0 t-shirt van Avior is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het t-shirt valt langer aan de onderzijde en heeft als kenmerk dat er een naad midden over het shirt loopt verticaal tot aan het middenrif en daar zit een opvallende horizontale naad. Aan de voorzijde is het shirt schuin afgesneden.

  • Avior Javier 3.0 t-shirt – Beige

   49.99

   Dit stoere Javier 3.0 t-shirt van Avior is beige gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het t-shirt valt langer aan de onderzijde en heeft als kenmerk dat er een naad midden over het shirt loopt verticaal tot aan het middenrif en daar zit een opvallende horizontale naad. Aan de voorzijde is het shirt schuin afgesneden.

  • Avior Javier 3.0 t-shirt – Wit

   49.99

   Dit stoere Javier 3.0 t-shirt van Avior is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het t-shirt valt langer aan de onderzijde en heeft als kenmerk dat er een naad midden over het shirt loopt verticaal tot aan het middenrif en daar zit een opvallende horizontale naad. Aan de voorzijde is het shirt schuin afgesneden.

  • Avior Leroy t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit stoere Leroy t-shirt van Avior is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals zonder boord. Over de voor- en achterzijde van het t-shirt loopt vanuit de hals naar beneden een opvallende naad. Het t-shirt heeft een langer model en is aan de onderzijde recht afgesneden.

  • Avior Leroy t-shirt – Beige

   49.99

   Dit stoere Leroy t-shirt van Avior is beige gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals zonder boord. Over de voor- en achterzijde van het t-shirt loopt vanuit de hals naar beneden een opvallende naad. Het t-shirt heeft een langer model en is aan de onderzijde recht afgesneden.

  • Avior Leroy t-shirt – Wit

   49.99

   Dit stoere Leroy t-shirt van Avior is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals zonder boord. Over de voor- en achterzijde van het t-shirt loopt vanuit de hals naar beneden een opvallende naad. Het t-shirt heeft een langer model en is aan de onderzijde recht afgesneden.

  • Avior Alessio 2.0 t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit stoere Alessio 2.0 t-shirt van Avior is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voor- en achterzijde van het t-shirt loopt vanuit de hals/nek naar beneden een opvallende naad aan de buitenkant van het shirt. Het t-shirt heeft een langer model en is aan de onderzijde rond afgesneden.

  Winkelwagen
  X