Black Bananas

Filter
  • Black Bananas BLCK BNNS Trucker pet – Zwart/Wit

   34.99

   Deze stoere BLCK BNNS Trucker pet van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft een zwarte cap en op de voorzijde in grote witte letters de tekst ‘BLCK BNNS’. Aan de achterzijde kan de pet versteld worden.

  • Black Bananas Velvet F.C. Football t-shirt – Grijs

   64.99

   Dit mooie Velvet F.C. Football t-shirt van Black Bananas is grijs, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staan twee verticale strepen, met daar tussenin de tekst ‘Black Bananas’. Op de borst staat het Black Bananas-merkembleem en een Paris logo patch. Het shirt is gemaakt van een speciale velvet stof.

  • Black Bananas Velvet F.C. Football t-shirt – Donkergroen

   64.99

   Dit mooie Velvet F.C. Football t-shirt van Black Bananas is donkergroen, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staan twee verticale strepen, met daar tussenin de tekst ‘Black Bananas’. Op de borst staat het Black Bananas-merkembleem en een Paris logo patch. Het shirt is gemaakt van een speciale velvet stof.

  • Black Bananas Velcro pet – Legergroen

   39.99

   Deze stoere Velcro pet van Black Bananas is legergroen gekleurd, heeft een legergroene cap en zwart gaas. De pet is aan de achterzijde verstelbaar. Op de voorzijde zit een patch met klittenband, waarop groot het Black Bananas-merkembleem zit. De pet kan ook zonder de patch gedragen, omdat het merkembleem ook op de voorzijde van de pet is geborduurd.

  • Black Bananas Suede Transform pet – Bordeaux Rood

   34.99

   Deze mooie Suede Transform pet van Black Bananas is bordeaux rood gekleurd en heeft een suede voorzijde en cap en gaas op de achterzijde. Op de voorzijde staat het Black Bananas-merkembleem geborduurd. De pet kan aan de achterzijde door middel van een klittenbandsluiting (met merkembleem) versteld worden.

  • Black Bananas Signature Suede Baseball pet – Donkerblauw

   34.99

   Deze stoere Signature Suede Baseball pet van Black Bananas is donkerblauw gekleurd, heeft een verstelbare achterzijde en heeft op de voorzijde het Black Bananas-merkembleem staan in de vorm van een handtekening.

  • Black Bananas BLCK BNNS Racing joggingbroek (kort) – Zwart

   49.99

   Deze stoere BLCK BNNS Racing joggingbroek van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en een elastische bovenband met veter. Op de zijkant van de joggingbroek loopt een opvallende rood/witte band. Op de pijpjes staat de tekst ‘BLCK BNNS’ geprint.

  • Black Bananas Signature Rainbow joggingbroek – Zwart

   89.99

   Deze stoere Signature Rainbow joggingbroek van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband. De zijkant van de broek heeft een groen/rood/blauwe band. Op de broek staat het Black Bananas-merkembleem in de vorm van een handtekening.

  • Black Bananas Signature Rainbow vest – Zwart

   79.99

   Dit stoere Signature Rainbow vest van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een hoog aangesloten kraag. Het vest kan gesloten worden door middel van een ritssluiting. Op de borst staat het Black Bananas-merkembleem geprint in de vorm van een handtekening. Over de zijkant van de mouwen loopt een rood/blauw/groene band.

  • Black Bananas BLCK BNNS Racing t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit stoere BLCK BNNS Racing t-shirt van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in een rood/witte print de tekst ‘Black Bananas’. Deze zelfde rood/witte streep komt terug op de zijkant van de mouwen.

  • Black Bananas Signature Rainbow t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit stoere Signature Rainbow t-shirt van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde loopt een horizontale groen/rood/blauwe band met het Black Bananas-merkembleem erin in de vorm van een handtekening.

  • Black Bananas BLCK BNNS Camo jas – Legergroen

   119.99

   Deze stoere BLCK BNNS Camo jas van Black Bananas is legergroen camouflage gekleurd, heeft lange mouwen en kan worden gesloten door middel van een knoopsluiting. De jas heeft over de zijkant van de mouwen een oranje band met het ‘BLCK BNNS’ merkembleem lopen.

  • Black Bananas BLCK BNNS Classic t-shirt – Donkerblauw

   49.99

   Dit stoere BLCK BNNS Classic t-shirt van Black Bananas is donkerblauw gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat de tekst ‘BLCK BNNS’ geprint op de borst.

  • Black Bananas BLCK BNNS Classic t-shirt – Wit

   49.99

   Dit stoere BLCK BNNS Classic t-shirt van Black Bananas is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat de tekst ‘BLCK BNNS’ geprint op de borst.

  • Black Bananas BLCK BNNS Box tas – Groen

   89.99

   Deze stoere BLCK BNNS Box tas van Black Bananas is groen gekleurd en wordt op de rug gedragen. De tas beschikt over verschillende vakken.

  • Black Bananas BLCK BNNS Orange Tape zwembroek – Zwart/Oranje

   49.99

   Deze stoere BLCK BNNS Orange Tape zwembroek van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en een elastische bovenband. Aan de zijkant van de zwembroek loopt een oranje band met de tekst ‘BLCK BNNS’.

  • Black Bananas Double Tape t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit stoere Double Tape t-shirt van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Over de zijkant van de mouwen loopt een dubbele band met het Black Bananas-merkembleem.

  • Black Bananas Double Tape joggingbroek – Zwart

   79.99

   Deze stoere Double Tape joggingbroek van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband met veter. Aan de zijkanten van de broekspijpen loopt een dubbele band met het Black Bananas-merkembleem erin.

  • Black Bananas Monkey longsleeve – Zwart

   49.99

   Deze stoere Monkey longsleeve van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Over de zijkant van de mouwen staat meerdere keren in geel het Black Bananas-merkemblemen geprint.

  • Black Bananas Monkey longsleeve – Wit

   49.99

   Deze stoere Monkey longsleeve van Black Bananas is wit gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Over de zijkant van de mouwen staat meerdere keren in blauw het Black Bananas-merkemblemen geprint.

  • Black Bananas Double Tape t-shirt – Rood

   49.99

   Dit stoere Double Tape t-shirt van Black Bananas is rood gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het shirt heeft zowel over de mouwen als over de zijkant een tape-band met Black Bananas-merkembleem lopen.

  • Black Bananas Double Tape joggingbroek – Rood

   79.99

   Deze stoere Double Tape joggingbroek van Black Bananas is rood gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband met veter. Aan de zijkant van de broekspijpen loopt een dubbele witte band met Black Bananas-merkembleem. Door de elastische boorden sluit de joggingbroek goed aan om het lichaam.

  • Black Bananas Stand Your Ground t-shirt – Wit/Rood

   49.99

   Dit stoere Stand Your Ground t-shirt van Black Bananas is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat twee keer het Black Bananas-merkembleem geprint in rood. Op de achterzijde staat in rood de tekst ‘Stand Your Ground’.

  • Black Bananas F.C. Double Twill t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit stoere F.C. Double Twill t-shirt van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde zitten twee Black Bananas-merkemblemen geprint. Over de bovenzijde van de mouwen loopt een witte streep.

  • Black Bananas F.C. Double Twill t-shirt – Legergroen

   49.99

   Dit stoere F.C. Double Twill t-shirt van Black Bananas is legergroen gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde zitten twee Black Bananas-merkemblemen geprint. Over de bovenzijde van de mouwen loopt een witte streep.

  • Black Bananas F.C. Windbreaker jas – Zwart

   99.99

   Deze stoere F.C. Windbreaker jas van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon. De jas kan gesloten worden door middel van een ritssluiting en heeft op de voorzijde in het gele Black Bananas-patches staan. Op de achterzijde staat de tekst ‘Stand Your Ground’. Door de elastische boorden sluit de jas goed aan om het lichaam.

  • Black Bananas F.C. Windbreaker jas – Wit

   99.99

   Deze stoere F.C. Windbreaker jas van Black Bananas is wit gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon. De jas kan gesloten worden door middel van een ritssluiting en heeft op de voorzijde in het rood Black Bananas-patches staan. Op de achterzijde staat de tekst ‘Stand Your Ground’. Door de elastische boorden sluit de jas goed aan om het lichaam.

  • Black Bananas Monkey Taped joggingbroek (kort) – Zwart/Wit

   49.99

   Deze stoere Monkey Taped joggingbroek (kort) van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en een elastische bovenband met veter. De joggingbroek heeft afsluitbare zakken en aan de zijkant zit een witte band met ‘Black Bananas-merkemblemen’.

  • Black Bananas BLCK BNNS joggingbroek (kort) – Zwart/Geel

   49.99

   Deze stoere BLCK BNNS joggingbroek van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en een elastische bovenband. De short kan gesloten worden door middel van een veter en heeft afsluitbare zakken. Aan de zijkant van de short loopt een gele band met de tekst ‘BLCK BNNS’.

  • Black Bananas Star F.C. t-shirt – Wit

   49.99

   Dit stoere Star F.C. t-shirt van Black Bananas is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. De boorden van het t-shirt hebben een zwart randje en op de voorzijde zitten twee Black Bananas-patches gestikt met daarboven 3 gele sterretjes.

  • Black Bananas Monkey Taped trui – Zwart/Wit

   79.99

   Deze stoere Monkey Taped trui van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in het wit het Black Bananas-merkembleem en over de zijkant van de mouwen loopt een witte band met Black Bananas-merkemblemen.

  • Black Bananas BLCK BNNS trui – Zwart/Geel

   79.99

   Deze stoere BLCK BNNS trui van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Over de gehele zijkant van de mouwen loopt een gele band met de tekst ‘BLCK BNNS’. Op de voorzijde staat in het wit de tekst ‘BLCK BNNS’. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het lichaam.

  • Black Bananas F.C. Jogger joggingbroek – Legergroen

   79.99

   Deze stoere F.C. Jogger joggingbroek van Black Bananas is legergroen gekleurd, heeft een elastische bovenband met veter en heeft aan de zijkanten twee witte strepen. Op de voorzijde zitten twee Black Bananas-merkemblemen. Door de elastische boorden sluit de joggingbroek goed aan om de benen.

  • Black Bananas Taped Patch joggingbroek – Zwart/Rood

   69.99

   Deze stoere Taped Patch joggingbroek van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband met vetersluiting. De joggingbroek heeft zakken en een rode band met Black Bananas-merkemblemen.

  • Black Bananas BLCK BNNS Orange Taped hoodie – Zwart/Oranje

   94.99

   Deze stoere BLCK BNNS Orange Taped hoodie van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Over de zijkant van de mouwen loopt een oranje band met de tekst ‘BLCK BNNS’. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het lichaam.

  • Black Bananas BLCK BNNS Orange Taped joggingbroek – Zwart/Oranje

   79.99

   Deze stoere BLCK BNNS Orange Taped joggingbroek van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en heeft een elastische bovenband met veter. Over de zijkant van de broekspijp loopt een oranje band met de tekst ‘BLCK BNNS’. Door de elastische boorden sluit de joggingbroek goed aan om het lichaam.

  Winkelwagen
  X