Colmar Originals

Filter
  • Colmar Originals Travis Drill schoen – Donkerblauw

   124.99

   Deze stoere Travis Drill schoen van Colmar Originals is donkerblauw gekleurd, heeft een witte rubberen zool. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Zowel de veters als op de hak zitten zwarte details. Op de tong en de zijkant van de schoen staat het Colmar Originals-merkembleem op de schoen.

  • Colmar Originals Bradbury Hype schoen – Beige

   114.99

   Deze stoere Bradbury Hype schoen van Colmar Originals is beige gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De schoen heeft het Colmar-merkembleem op de tong gestikt staan. Door de witte zool heeft de schoen een sportieve uitstraling.

  • Colmar Originals Bradbury Trend W schoen – Goud

   109.99

   Deze mooie Bradbury Trend W schoen van Colmar Originals is goud gekleurd, heeft een witte rubberen zool en heeft een witte vetersluiting. De tong van de schoen is versierd met gouden glitters en heeft het Colmar Originals-merkembleem op de tong gestikt.

  • Colmar Originals Travis Crack W schoen – Grijs

   119.99

   Deze mooie Travis Crack W schoen van Colmar Originals is grijs gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Zowel op de tong als op de zijkant van de schoen staat het Colmar Originals-merkembleem.

  • Colmar Originals Bradbury Lux W schoen – Goud

   99.99

   Deze mooie Bradbury Lux W schoen van Colmar Originals is goud gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Op de tong staat het Colmar Originals-merkembleem.

  • Colmar Originals Bradbury Lux W schoen – Zilver

   99.99

   Deze mooie Bradbury Lux W schoen van Colmar Originals is zilver gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Op de tong staat het Colmar Originals-merkembleem.

  • Colmar Originals Feyder Research schoen – Wit

   174.99

   Deze stoere Feyder Research schoen van Colmar Originals is wit gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Op zowel de tong als de zool staan Colmar Originals-merkemblemen. Aan de zijkant van de hak zit een donkerblauw detail op de hak.

  • Colmar Originals Bradbury Pure schoen – Wit

   149.99

   Deze stoere Bradbury Pure schoen van Colmar Originals is wit gekleurd, heeft een witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Op de tong van de schoen zit het Colmar-merkembleem gestikt. Op de hak zit een mooi zwart detail met merkembleem op de schoen.

  Winkelwagen
  X