Cortica

Filter
  • Cortica Rapide 118 schoen – Zwart

   104.99

   Deze stoere Rapide 118 schoen van Cortica is zwart gekleurd, heeft een rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De stof heeft een gemêleerde look voor een sportieve en stoere uitstraling.

  • Cortica Rapide 118 schoen – Legergroen

   104.99

   Deze stoere Rapide 118 schoen van Cortica is legergroen gekleurd, heeft een rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. De stof heeft een gemêleerde look voor een sportieve en stoere uitstraling.

  • Cortica Infinity 1-118 schoen – Zwart

   89.99

   Deze stoere Infinity 1-118 schoen van Cortica is zwart gekleurd, heeft een brede zwarte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stoffen bovenzijde is de schoen ligt om te dragen.

  • Cortica Infinity 1-118 schoen – Grijs

   89.99

   Deze stoere Infinity 1-118 schoen van Cortica is grijs gekleurd, heeft een brede witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stoffen bovenzijde is de schoen ligt om te dragen.

  • Cortica Infinity 1-118 schoen – Legergroen

   89.99

   Deze stoere Infinity 1-118 schoen van Cortica is legergroen gekleurd, heeft een brede witte rubberen zool en kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stoffen bovenzijde is de schoen ligt om te dragen.

  • Cortica Rapide 118 schoen – Wit

   104.99

   Deze stoere Rapide 118 schoen van Cortica is wit gekleurd, heeft een brede witte rubberen zool en heeft een vetersluiting. De achterzijde van de schoen is bezet met grijze en zwarte kleuren.

  • Cortica City Hybrid sneaker – Wit

   109.99

   Deze stoere City Hybrid sneaker van Cortica is wit gekleurd, heeft een rubberen witte zool en een stoffen bovenzijde. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stof is de schoen ligt om te dragen.

  • Cortica City Hybrid sneaker – Zwart

   109.99

   Deze stoere City Hybrid sneaker van Cortica is zwart gekleurd, heeft een rubberen zwarte zool en een stoffen bovenzijde. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stof is de schoen ligt om te dragen.

  • Cortica Rapid Knit sneaker – Zand

   109.99

   Deze stoere Rapid Knit sneaker van Cortica is zandkleurig en heeft een brede rubberen bruin/grijze zool. De schoen is van stof aan de bovenzijde en kan strakker gestrikt worden door elastische veters.

  • Cortica Rapid Knit sneaker – Grijs

   109.99

   Deze stoere Rapid Knit sneaker van Cortica is grijs gekleurd en heeft een brede rubberen zwarte zool. De schoen is van stof aan de bovenzijde en kan strakker gestrikt worden door elastische veters.

  • Cortica Rapid Knit sneaker – Zwart

   109.99

   Deze stoere Rapid Knit sneaker van Cortica is zwart gekleurd en heeft een brede rubberen zwarte zool. De schoen is van stof aan de bovenzijde en kan strakker gestrikt worden door elastische veters.

  • Cortica Infinity KPU sneaker – Legergroen

   119.99

   Deze stoere Infinity KPU sneaker van Cortica is legergroen gekleurd, heeft een legergroene rubberen zool en een stoffen bovenzijde. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stof is de schoen licht om te dragen.

  • Cortica Infinity KPU sneaker – Zwart

   119.99

   Deze stoere Infinity KPU sneaker van Cortica is zwart gekleurd, heeft een zwarte rubberen zool en een stoffen bovenzijde. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting. Door de stof is de schoen licht om te dragen.

  • Cortica Infinity 2.0 sneaker – Zand

   99.99

   Deze stoere Infinity 2.0 sneaker van Cortica is zand gekleurd, heeft een witte rubberen zool en een vetersluiting. De schoen heeft een geperforeerd detail op de neus en heeft een mooie gemêleerde kleur zand. De schoen is gemaakt van een stof, waardoor deze licht is qua gewicht.

  • Cortica Infinity 2.0 sneaker – Grijs

   99.99

   Deze stoere Infinity 2.0 sneaker van Cortica is grijs gekleurd, heeft een witte rubberen zool en een vetersluiting. De schoen heeft een geperforeerd detail op de neus en heeft een mooie gemêleerde kleur grijs. De schoen is gemaakt van een stof, waardoor deze licht is qua gewicht.

  • Cortica Infinity 2.0 sneaker – White/Black fade

   99.99

   Deze stoere Infinity 2.0 sneaker van Cortica is wit gekleurd en heeft een brede witte zool. De neus is wit, maar deze kleur loopt geleidelijk over tot een geheel zwarte zool. De schoen kan gestrikt worden door middel van een vetersluiting. De schoen is gemaakt van een stof, waardoor deze licht is qua gewicht.

  Winkelwagen
  X