Franzel Amsterdam

Filter
  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-029 hoodie – Baby Roze

   109.99

   Deze stoere In Gold We Trust FAH-029 hoodie van Franzel Amsterdam is roze gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon. Op de borst staat de tekst ‘In Gold we Trust’. Op de linkermouw en op de capuchon staat dezelfde tekst in het wit geborduurd. Op de achterzijde staat op de schouders groot de tekst ‘In Gold We’ geprint en onderaan…

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FA-047 t-shirt – Baby Roze

   59.99

   Dit stoere In Gold We Trust FA-047 t-shirt van Franzel Amsterdam is roze gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de borst staat de tekst ‘In Gold We Trust’ geborduurd. Dezelfde tekst staat in het wit geborduurd op de linkermouw en in het wit op de rechtermouw. Op de achterzijde staat op de schouders groot de tekst ‘In…

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAPO-004 polo – Zwart

   89.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAPO-004 polo van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een opstaand kraagje. De polo heeft rood streepjes op de boordjes en op de achterzijde staat het In Gold we Trust-merkembleem geprint.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-053 hoodie – Zwart

   109.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-053 hoodie van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de voorzijde op de borst staat het In Gold we Trust-merkembleem. Ditzelfde embleem komt terug op de capuchon.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAJ-019 jas – Groen

   99.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAJ-019 jas van Franzel Amsterdam is groen gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon. De jas kan gesloten worden door middel van een zwarte rits. Op de achterzijde staat het ‘In Gold we Trust’-merkembleem geprint.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAJ-019 jas – Kobalt Blauw

   99.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAJ-019 jas van Franzel Amsterdam is kobalt blauw gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon. De jas kan gesloten worden door middel van een zwarte rits. Op de achterzijde staat het ‘In Gold we Trust’-merkembleem geprint.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAJ-019 jas – Wit

   99.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAJ-019 jas van Franzel Amsterdam is wit gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon. De jas kan gesloten worden door middel van een zwarte rits. Op de achterzijde staat het ‘In Gold we Trust’-merkembleem geprint.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FASW-002 zwembroek – Zwart

   79.99

   Deze stoere In Gold we Trust FASW-002 zwembroek van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en een elastische bovenband. Op de pijpjes staat het Franzel Amsterdam-merkembleem geprint. Door een opvallende rode veter kan de zwembroek worden gesloten.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAP-010 joggingbroek (kort) – Rood

   79.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAP-010 joggingbroek (kort) van Franzel Amsterdam is rood gekleurd, heeft korte pijpjes en een elastische bovenband met veter. Op de broekspijpen staat aan beide kanten het In Gold we Trust-merkembleem.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAP-010 joggingbroek (kort) -…

   79.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAP-010 joggingbroek (kort) van Franzel Amsterdam is grijs gekleurd, heeft korte pijpjes en een elastische bovenband met veter. Op de broekspijpen staat aan beide kanten het In Gold we Trust-merkembleem.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-002W hoodie – Paars

   149.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-002W hoodie van Franzel Amsterdam is paars gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de voorzijde staat in geel de tekst ‘Killer Instinct’. Op de achterzijde van de capuchon zitten geborduurde rode rozen en staat een witte tekst in sierletters. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het…

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-002W hoodie – Petrol

   149.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-002W hoodie van Franzel Amsterdam is petrol gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de voorzijde staat in geel de tekst ‘Killer Instinct’. Op de achterzijde van de capuchon zitten geborduurde rode rozen en staat een witte tekst in sierletters. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het…

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-002W hoodie – Roze

   149.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-002W hoodie van Franzel Amsterdam is roze gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de voorzijde staat in geel de tekst ‘Killer Instinct’. Op de achterzijde van de capuchon zitten geborduurde rode rozen en staat een witte tekst in sierletters. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het…

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-001W Sweat jurk – Zwart

   109.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-001W Sweat jurk van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Zowel op de voor- als achterzijde staat het ‘In Gold we Trust’ merkembleem in wit. De sweatdress sluit goed aan om het lichaam door de elastische boorden.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-001W Sweat jurk – Bordeaux…

   109.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-001W Sweat jurk van Franzel Amsterdam is bordeaux rood gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Zowel op de voor- als achterzijde staat het ‘In Gold we Trust’ merkembleem in wit. De sweatdress sluit goed aan om het lichaam door de elastische boorden.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-001W Sweat jurk – Roze

   109.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-001W Sweat jurk van Franzel Amsterdam is roze gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Zowel op de voor- als achterzijde staat het ‘In Gold we Trust’ merkembleem in wit. De sweatdress sluit goed aan om het lichaam door de elastische boorden.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAC-001 pet – Rood

   44.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAC-001 pet van Franzel Amsterdam is rood gekleurd, heeft een rode cap en is verstelbaar aan de achterzijde. In zwarte geborduurde letters staat de tekst ‘In Gold we Trust’ op de voorzijde.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAP-030 joggingbroek – Grijs

   89.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAP-030 joggingbroek van Franzel Amsterdam is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband. Aan de zijkant lopen twee zwarte strepen en op de voorzijde staat het In Gold we Trust-merkembleem geprint.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAP-030 joggingbroek – Groen

   89.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAP-030 joggingbroek van Franzel Amsterdam is groen gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband. Aan de zijkant lopen twee witte strepen en op de voorzijde staat het In Gold we Trust-merkembleem geprint.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-028 hoodie – Groen

   149.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-028 hoodie van Franzel Amsterdam is groen gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon. Op de voorzijde staat in grote gele letters de tekst ‘Killer Instinct’. Op de capuchon zitten rode geborduurde rozen en staat een witte tekst. Door de elastische boorden, sluit de trui goed aan om het lichaam.

  • Franzel Amsterdam: The Internet Ego TIS-001 trui – Zwart

   104.99

   Deze stoere The Internet EGO TIS-001 trui van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat de tekst ‘EGO’.

  • Franzel Amsterdam: The Internet TIH-001 hoodie – Bordeaux Rood

   114.99

   Deze stoere The Internet TIH-001 hoodie van Franzel Amsterdam is bordeaux rood gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon. Op de voorzijde staat een rode tekst met o.a. No Name, No Business, No Address, No Phone etc. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Franzel Amsterdam: The Internet TI-001 Ego t-shirt – Wit

   64.99

   Dit stoere The Internet TI-001 Ego t-shirt van Franzel Amsterdam is wit gekleurd, heeft korte mouwen en heeft ronde hals. Op de voorzijde staat het woord ‘Ego’ in zwarte letters.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-040X hoodie – Lichtgrijs

   109.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-040X hoodie van Franzel Amsterdam is lichtgrijs gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de borst staat het In Gold we Trust-merkembleem in witte letters geborduurd en op de achterzijde staat in het groot ditzelfde embleem. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FASN-001 sneaker – Zwart

   169.99

   Deze stoere In Gold we Trust FASN-001 sneaker van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft een witte rubberen zool met zwarte nopjes en heeft een wit hakstuk. Op de zijkant, de tong van de schoen en op de hak staat het In Gold we Trust-merkembleem gestikt/geprint. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FASN-001W sneaker – Zwart

   169.99

   Deze stoere In Gold we Trust FASN-001W sneaker van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft een witte rubberen zool met zwarte nopjes en heeft een wit hakstuk. Op de zijkant, de tong van de schoen en op de hak staat het In Gold we Trust-merkembleem gestikt/geprint. De schoen kan gesloten worden door middel van een vetersluiting.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-041V hoodie – Donkergrijs

   109.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-041V hoodie van Franzel Amsterdam is donkergrijs gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de borst staat het In Gold we Trust-merkembleem in witte letters en op de achterzijde staat ditzelfde embleem. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-041V hoodie – Oranje

   109.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-041V hoodie van Franzel Amsterdam is oranje gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de borst staat het In Gold we Trust-merkembleem in witte letters en op de achterzijde staat ditzelfde embleem. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust Valentine FAH-050 hoodie – Zwart

   114.99

   Deze stoere In Gold we Trust Valentine FAH-050 hoodie van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de voorzijde staat een fotoprint van twee bebloede handen met het ‘In Gold we Trust’-merkembleem en de datum 140218. Op de achterzijde staat het In Gold we Trust-merkembleem in grote witte letters. Door de elastische boorden…

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust Trust Issues FAH-049 hoodie -…

   114.99

   Deze stoere In Gold we Trust Trust Issues FAH-049 hoodie van Franzel Amsterdam is grijs gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de voorzijde staat een fotoprint van twee handen met in het blauw het In Gold we Trust-merkembleem en de tekst ‘Trust Issues’. Op de achterzijde staat in grote zwarte letters het ‘In Gold we Trust’-merkembleem.…

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-041V hoodie – Donker roze

   109.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-041V hoodie van Franzel Amsterdam is donker roze gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de borst staat het In Gold we Trust-merkembleem in witte letters en op de achterzijde staat ditzelfde embleem. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust Valentine FAH-062 t-shirt – Zwart

   64.99

   Dit stoere In Gold we Trust Valentine FAH-062 t-shirt van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een fotoprint van twee bebloede handen met het ‘In Gold we Trust’-merkembleem en de datum 140218. Op de achterzijde staat het In Gold we Trust-merkembleem in grote witte letters.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust Valentine FAH-062 t-shirt – Wit

   64.99

   Dit stoere In Gold we Trust Valentine FAH-062 t-shirt van Franzel Amsterdam is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een fotoprint van twee bebloede handen met het ‘In Gold we Trust’-merkembleem en de datum 140218. Op de achterzijde staat het In Gold we Trust-merkembleem in grote witte letters.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAS-032 trui – Zwart

   99.99

   Deze stoere in Gold we Trust FAS-032 trui van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de borst staat in rode opdruk het In Gold we Trust-merkembleem met in sierletters de tekst ‘By Franzel Amsterdam’. Op de achterzijde komt ditzelfde embleem terug. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het lichaam.

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAH-038 hoodie – Zwart/Rood

   119.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAH-038 hoodie van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de borst staat in rode opdruk het In Gold we Trust-merkembleem met in sierletters de tekst ‘By Franzel Amsterdam’. Op de achterzijde komt ditzelfde embleem terug. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het…

  • Franzel Amsterdam: In Gold we Trust FAS-033 trui – Zwart

   109.99

   Deze stoere In Gold we Trust FAS-033 trui van Franzel Amsterdam is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in het wit op de borst het In Gold we Trust-merkembleem geborduurd en op de achterzijde staat ditzelfde merkembleem in grote witte letters.

  Winkelwagen
  X