Goldie Estelle

Filter
  • Goldie Estelle Marseille top – Wit

   69.99

   Deze mooie Marseille top van Goldie Estelle is wit gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Vanaf de schouders lopen mooie ruffles over de top voor een speels effect. Op de achterzijde kan de top gesloten worden door middel van een knoopsluiting.

  • Goldie Estelle Cabo jeans – Blauw

   109.99

   Deze stoere Cabo jeans van Goldie Estelle zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look met opgevulde gaten aan de voorzijde in combinatie met een washed look. De broek sluit mooi aan om de benen.

  • Goldie Estelle Blois top – Zwart

   59.99

   Deze mooie Blois top van Goldie Estelle is zwart gekleurd, is mouwloos en heeft een hoog aansluitende hals. Op de voorzijde staat in een omlijnd vlak de tekst ‘There is beauty in simplicity’.

  • Goldie Estelle Blois top – Roze

   59.99

   Deze mooie Blois top van Goldie Estelle is roze gekleurd, is mouwloos en heeft een hoog aansluitende hals. Op de voorzijde staat in een omlijnd vlak de tekst ‘There is beauty in simplicity’.

  • Goldie Estelle Mykonos jurk – Zwart

   99.99

   Deze mooie Mykonos jurk van Goldie Estelle is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een v-hals. De jurk sluit strak aan om het lichaam en heeft mooie gouden knoop details langs de hals en langs de zijkant en onderboord. Rondom de middel zit nog een mooie ceintuur die op de achterzijde gestrikt kan worden.

  • Goldie Estelle Santorini jurk – Roze

   99.99

   Deze mooie Santorini jurk van Goldie Estelle is roze gekleurd, is mouwloos en heeft een kleine v-hals. De jurk heeft ruffles langs de hals schouders en aan de onderzijde. Door de elastische stof sluit de jurk goed aan om het lichaam.

  • Goldie Estelle Santorini jurk – Blauw

   99.99

   Deze mooie Santorini jurk van Goldie Estelle is blauw gekleurd, is mouwloos en heeft een kleine v-hals. De jurk heeft ruffles langs de hals schouders en aan de onderzijde. Door de elastische stof sluit de jurk goed aan om het lichaam.

  • Goldie Estelle Samos short – Zwart

   69.99

   Deze mooie Samos short van Goldie Estelle is zwart gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De short heeft een mooie effen kleur en heeft een bijgeleverde riem om de look af te maken.

  • Goldie Estelle Blois top – Wit

   59.99

   Deze mooie Blois top van Goldie Estelle is wit gekleurd, is mouwloos en heeft een hoog aansluitende hals. Op de voorzijde staat in een omlijnd vlak de tekst ‘There is beauty in simplicity’.

  • Goldie Estelle Luxy blouse – Roze

   79.99

   Deze mooie Luxy blouse van Goldie Estelle is roze gekleurd, heeft lange mouwen en een opstaande kraag. Rondom de hals lopen ruffles en de blouse kan gesloten worden door middel van een blinde knoopsluiting. Door de nauwe boorden en de getailleerde look, sluit de blouse mooi aan om het lichaam.

  • Goldie Estelle Malta top – Zwart

   69.99

   Deze mooie Malta top van Goldie Estelle is zwart gekleurd, heeft korte kapmouwtjes met blauwe ruffles en een ronde hals. Op de voorzijde staat een glimmende opdruk van twee ijsjes met daarbij de tekst ‘Goldie Estelle’.

  • Goldie Estelle Malta top – Wit

   69.99

   Deze mooie Malta top van Goldie Estelle is wit gekleurd, heeft korte kapmouwtjes met roze ruffles en een ronde hals. Op de voorzijde staat een glimmende opdruk van twee ijsjes met daarbij de tekst ‘Goldie Estelle’.

  • Goldie Estelle Bellissima3 t-shirt – Blauw

   49.99

   Dit mooie Bellissima3 t-shirt van Goldie Estelle is blauw gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in gouden letters de tekst ‘Goldie Estelle’.

  • Goldie Estelle Samos short – Groen

   69.99

   Deze mooie Samos short van Goldie Estelle is groen gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De short heeft een mooie effen kleur en heeft een bijgeleverde riem om de look af te maken.

  • Goldie Estelle Samos short – Wit

   69.99

   Deze mooie Samos short van Goldie Estelle is wit gekleurd, heeft korte pijpjes en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De short heeft een mooie effen kleur en heeft een bijgeleverde riem om de look af te maken.

  Winkelwagen
  X