Icelus

Filter
  • Icelus Steel armband – Zilver

   34.99

   Deze stoere Steel armband van Icelus is zilver gekleurd en bestaat uit geschakelde rechthoekige schakels met het ‘Icelus’ merkembleem op de sluiting.

  • Icelus Wing longsleeve – Off White

   54.99

   Deze stoere Wing longsleeve van Icelus is roomwit gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de schouders staat een mooi print van vleugels op zowel de voor- als achterzijde van de longsleeve.

  • Icelus Tiger trui – Zwart

   64.99

   Deze stoere Tiger trui van Icelus is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een fotoprint van een tijger welke geel tape erlangs heeft geprint, alsof het op de trui zit geplakt. Om de mouw loopt een band met het Icelus-merkembleem. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het lichaam.

  • Icelus Silver armband – Zilver

   34.99

   Deze stoere Silver armband van Icelus is zilver gekleurd en bestaat uit geschakelde ronde schakels met het ‘Icelus’ merkembleem op de sluiting.

  • Icelus C’est La Vie longsleeve – Donkerblauw

   49.99

   Deze stoere C’est La Vie longsleeve van Icelus is donkerblauw gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in witte letters de tekst ‘C’est La Vie’. Op de achterzijde staat de tekst ‘Intrépide’ met de Franse vlag en jaartal van de Franse revolutie. De longsleeve sluit mooi aan om het lichaam en valt aan de onderzijde…

  • Icelus Wing longsleeve – Zwart

   54.99

   Deze stoere Wing longsleeve van Icelus is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de schouders staat een mooi print van vleugels op zowel de voor- als achterzijde van de longsleeve.

  Winkelwagen
  X