Malifisent

Filter
  • Malifisent Maize t-shirt – Roze

   24.99

   Dit mooie Maize t-shirt van Malifisent is roze gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in zwarte letters de tekst ‘Smartass’.

  • Malifisent Jeany rok – Off White

   39.99

   Deze mooie Jeany rok van Malifisent is off white gekleurd, heeft een kokerrokmodel en een elastische bovenband. Over de gehele rok loopt een verticaal dun streepjes patroon. Op de voorzijde zitten 6 opvallende glimmende knopen. Op de achterzijde kan de rok gesloten worden door middel van een ritssluiting.

  • Malifisent Jeany rok – Blauw

   39.99

   Deze mooie Jeany rok van Malifisent is blauw gekleurd, heeft een kokerrokmodel en een elastische bovenband. Op de voorzijde zitten 6 opvallende glimmende knopen. Op de achterzijde kan de rok gesloten worden door middel van een ritssluiting.

  • Malifisent Jelly jurk – Zwart

   39.99

   Deze mooie Jelly jurk van Malifisent is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een opstaand elastisch kraagje. Op de voorzijde staat in rode letters met roze schaduw de tekst ‘Controlla’. Aan de onderzijde zit een opvallende rits.

  • Malifisent Mason top – Zwart

   24.99

   Deze stoere Mason top van het merk Malifisent is zwart gekleurd, is mouwloos en heeft een groene camouflage opdruk van de tekst ‘Wild Thing’. Aan de onderzijde van de top zit een elastische band, waardoor de top goed aansluit om het lichaam.

  • Malifisent Dolly top – Wit

   29.99

   Deze mooie Dolly top van Malifisent is wit gekleurd met een zwart ‘zebra-patroon’, heeft lange mouwen en een crop-top model.

  • Malifisent Chase top – Wit

   24.99

   Deze mooie Chase top van het merk Malifisent is wit gekleurd, is mouwloos en heeft een ronde hals. Op de voorzijde zijn sterren geprint in de kleuren, zwart, wit, lichtblauw en panter patroon met in sommige sterren een tekst.

  Winkelwagen
  X