MET Jeans

Filter
  • MET Jeans Fleudress jurk – Camouflage Groen

   129.99

   Deze stoere Fleudress jurk van MET Jeans is camouflage groen gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. De jurk heeft een destroyed look met knipgaten en een ingezette stukken stof. De jurk heeft elastische boorden, waardoor deze goed aansluit om het lichaam.

  • MET Jeans X-Melissa-OD1109 broek – Zwart

   129.95

   Deze stoere X-Melissa-OD1109 broek van MET Jeans is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een washing aan de bovenzijde, waardoor in de boord en zakken een licht kleurverschil ontstaat. De broek sluit strak aan om de benen.

  • MET Jeans X-Aura D1180 jeans – Donkerblauw

   139.99

   Deze mooie X-Aura D1180 jeans van MET Jeans zijn donkerblauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er kleurverschillen ontstaan op de pijpen. De skinny pasvorm van de broek, maakt de broek super vrouwelijk.

  • MET Jeans X-Melissa D1180 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere X-Melissa D1180 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten door middel van een knoopsluiting met een rits. De broek heeft een mooie donkere blauwe kleur, waardoor de broek een chique uitstraling krijgt. Aan de achterzijde zit in de band het MET Jeans merkembleem gestikt.

  • MET Jeans X-H-K-Fit D1181 jeans – Blauw

   159.99

   Deze stoere X-H-K-Fit D1181 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een dubbele knoopsluiting met een rits. De broek heeft een destroyed look met enkele gerafelde plekken op de pijpen. Aan de achterzijde in de band zit het MET Jeans-merkembleem gestikt.

  • MET Jeans X-H-Bidys D1180 jeans – Blauw

   139.99

   Deze mooie X-H-Bidys D1180 jeans van MET Jeans zijn blauw gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing op de bovenbenen, waardoor er een mooi kleurverschil ontstaat. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • MET Jeans Natty J1409 top – Zwart

   79.99

   Deze mooie Natty J1409 top van MET Jeans is zwart gekleurd, mouwloos en een ronde hals. De achterzijde van de top is gestreept met afwisselend doorzichtige en niet doorzichtige stof. Op de ene band over de schouder zitten mooie zilveren kralen.

  • MET Jeans Natty J1409 top – Off White

   79.99

   Deze mooie Natty J1409 top van MET Jeans is off white (roomwit) gekleurd, mouwloos en een ronde hals. De achterzijde van de top is gestreept met afwisselend doorzichtige en niet doorzichtige stof. Op de ene band over de schouder zitten mooie zilveren kralen.

  • MET Jeans Sillyn J100 R383 vest – Grijs

   119.99

   Dit mooie Sillyn J100 R383 vest van MET Jeans is grijs gekleurd, heeft lange mouwen en elastische boorden waardoor het goed aansluit om het lichaam. Het vest kan gesloten worden door middel van een rits. Op de achterzijde zit een bewerking van vastgestikte glimmende steentjes waaruit de letters ‘MET’ zijn te lezen.

  • MET Jeans Eata J100 R356 trui – Grijs

   79.99

   Deze mooie Eata J100 R356 trui van MET Jeans is grijs gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. De trui heeft elastische boorden waardoor deze goed aan sluit om het lichaam. Op de borst zit een bewerking van vastgestikte glimmende steentjes waaruit de letters ‘MET’ zijn te lezen.

  • MET Jeans Nora Skull joggingbroek – Zwart

   109.99

   Deze sportieve Nora Skull joggingbroek van MET jeans is zwart gekleurd en heeft een grote geborduurde schedel op het linker bovenbeen. De schedel is bezet met glimmende stras-steentjes en de ogen zijn uitgesneden, waardoor de huid zichtbaar is. Bovenaan heeft de broek een brede elastische boord en ook aan de pijpen zitten elastische boorden, waardoor de joggingbroek goed aansluit om…

  • Met Jeans Nora New joggingbroek – Grijs

   69.99

   Deze sportieve Nora New joggingbroek van MET jeans is grijs gekleurd, valt op enkel lengte en heeft een elastische band aan de bovenkant met het MET jeans-merkembleem. De joggingbroek kan worden strakker getrokken door middel van een veter. Op de linker pijp staat het woord ‘MET’ in zilveren glitter letters geschreven.

  • MET Jeans Nora joggingbroek – Grijs

   59.99

   Deze stoere Nora joggingbroek van het merk MET is grijs gekleurd en gemaakt van mooi soepel katoen. De jogging heeft een skinny fit en sluit met aansluitende boorden aan de onderzijde van de pijpen. Ook de tailleband is elastisch en is strakker te maken door een veter. Aan de voorzijde heeft de jogging twee zakken.

  • MET Jeans X-Melissa D1109 jeans – Grijs

   139.99

   Deze mooie X-Melissa D1109 jeans van MET Jeans zijn grijs gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek heeft een lichte washing, waardoor er mooie kleurverschillen ontstaan. Door het skinny model van de jeans sluit deze goed aan om het lichaam.

  • MET Jeans X-Dona D1166 jumpsuit – Denim

   189.99

   Deze mooie X-Dona D1166 jumpsuit van MET Jeans is denimblauw gekleurd, heeft lange pijpen en een mouwloze top welke aan de bovenzijde gestrikt kan worden.

  • MET Jeans X-H-K-FIT D1166 jeans – Blauw

   129.99

   Deze stoere X-H-K-FIT jeans van het merk MET is denim blauw gekleurd en heeft een stoere wassing met wat lichtere delen. De jeans heeft een skinny fit en sluit met twee knopen. Zowel aan de voor- als achterzijde heeft de jeans twee zakken.

  • MET Jeans Nora joggingbroek – Zwart

   59.99

   Deze stoere Nora joggingbroek van het merk MET is zwart gekleurd en gemaakt van mooi soepel katoen. De jogging heeft een skinny fit en sluit met aansluitende boorden aan de onderzijde van de pijpen. Ook de tailleband is elastisch en is strakker te maken door een veter. Aan de voorzijde heeft de jogging twee zakken.

  • MET Jeans Nora joggingbroek – Groen

   59.99

   Deze stoere Nora joggingbroek van het merk MET is leger groen gekleurd en gemaakt van mooi soepel katoen. De jogging heeft een skinny fit en sluit met aansluitende boorden aan de onderzijde van de pijpen. Ook de tailleband is elastisch en is strakker te maken door een veter. Aan de voorzijde heeft de jogging twee zakken.

  • MET Jeans Life t-shirt – wit

   59.99

   Dit stoere t-shirt van het merk MET is wit gekleurd en heeft op de borst gave bewerking van vastgestikte glimmende steentjes waaruit de letters “MET” zijn te lezen. De opgerolde mouwtjes zijn vastgetikt, wat een speels effect geeft.

  Winkelwagen
  X