Milestone Relics

Filter
  • Milestone Relics Ibiza t-shirt – Peach

   39.99

   Dit stoere Ibiza t-shirt van Milestone Relics is peach kleurig, heeft korte mouwen en een ronde hals. Aan de onderzijde heeft het shirt een witte rand en zit het Milestone Relics-merkembleem gestikt.

  • Milestone Relics Signature t-shirt – Rood

   44.99

   Dit stoere Signature t-shirt van Milestone Relics is rood gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat het Milestone Relics-merkembleem in de vorm van een handtekening.

  • Milestone Relics Signature t-shirt – Lichtgrijs

   44.99

   Dit stoere Signature t-shirt van Milestone Relics is lichtgrijs gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat het Milestone Relics-merkembleem in de vorm van een handtekening.

  • Milestone Relics Signature t-shirt – Geel

   44.99

   Dit stoere Signature t-shirt van Milestone Relics is geel gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat het Milestone Relics-merkembleem in de vorm van een handtekening.

  • Milestone Relics Signature t-shirt – Donkerblauw

   44.99

   Dit stoere Signature t-shirt van Milestone Relics is donkerblauw gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat het Milestone Relics-merkembleem in de vorm van een handtekening.

  • Milestone Relics Patched Baseball pet – Legergroen

   39.99

   Deze stoere Patched Baseball pet van Milestone Relics is legergroen gekleurd, heeft een legergroene cap en is verstelbaar aan de achterzijde. Op de voorzijde zit een geborduurde patch met gele en rode details en het Milestone-merkembleem.

  • Milestone Relics Leader of the Pack t-shirt – Wit

   49.99

   Dit stoere Leader of the Pack t-shirt van Milestone Relics is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een rood/zwarte print van een huilende wolf met daarbij de tekst ‘Leader of the Pack’.

  • Milestone Relics Signature Suede pet – Lichtgrijs

   39.99

   Deze stoere Signature Suede pet van MIlestone Relics is lichtgrijs gekleurd, heeft zwart gaas aan de achterzijde en een verstelbaar bandje. Op de voorzijde staat het Milestone Relics-merkembleem in de vorm van een handtekening.

  • Milestone Relics Signature Suede pet – Bordeaux Rood

   39.99

   Deze stoere Signature Suede pet van Milestone Relics is bordeaux rood gekleurd, heeft zwart gaas aan de achterzijde en een verstelbaar bandje. Op de voorzijde staat het Milestone Relics-merkembleem in de vorm van een handtekening.

  • Milestone Relics Miami Tape joggingbroek (kort) – Zwart/Geel

   59.99

   Deze stoere Miami Tape joggingbroek van Milestone Relics is zwart gekleurd, heeft korte pijpen en een elastische bovenband met veter. Aan de zijkant van de joggingbroek loopt een gele band met het Milestone Relics-merkembleem en op de achterzijde staat het merkembleem in een handtekening vorm.

  • Milestone Relics Miami Tape joggingbroek (kort) – Grijs/Zwart

   59.99

   Deze stoere Miami Tape joggingbroek van Milestone Relics is grijs gekleurd, heeft korte pijpen en een elastische bovenband met veter. Aan de zijkant van de joggingbroek loopt een zwarte band met het Milestone Relics-merkembleem en op de achterzijde staat het merkembleem in een handtekening vorm.

  • Milestone Relics Miami Tape joggingbroek (kort) – Donkerblauw/Wit

   59.99

   Deze stoere Miami Tape joggingbroek van Milestone Relics is donkerblauw gekleurd, heeft korte pijpen en een elastische bovenband met veter. Aan de zijkant van de joggingbroek loopt een witte band met het Milestone Relics-merkembleem en op de achterzijde staat het merkembleem in een handtekening vorm.

  • Milestone Relics Miami Tape joggingbroek – Zwart/Geel

   74.99

   Deze stoere Miami Tape joggingbroek van Milestone Relics is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband met veter. Aan de zijkant van de joggingbroek loopt een gele band met het Milestone Relics-merkembleem en op de achterzijde staat het merkembleem in een handtekening vorm. Door de elastische boorden sluit de broek goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Miami Tape joggingbroek – Grijs/Zwart

   74.99

   Deze stoere Miami Tape joggingbroek van Milestone Relics is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband met veter. Aan de zijkant van de joggingbroek loopt een zwarte band met het Milestone Relics-merkembleem en op de achterzijde staat het merkembleem in een handtekening vorm. Door de elastische boorden sluit de broek goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Miami Tape joggingbroek – Donkerblauw/Wit

   74.99

   Deze stoere Miami Tape joggingbroek van Milestone Relics is donkerblauw gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband met veter. Aan de zijkant van de joggingbroek loopt een witte band met het Milestone Relics-merkembleem en op de achterzijde staat het merkembleem in een handtekening vorm. Door de elastische boorden sluit de broek goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Lion Head Splash t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit stoere Lion Head Splash t-shirt van Milestone Relics is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een wit/zwarte/paarse print van een leeuwenkop met spetters en de tekst ‘Milestone’.

  • Milestone Relics Signature longsleeve – Donkergrijs

   55.99

   Deze stoere Signature longsleeve van Milestone Relics is donkergrijs gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat het Milestone Relics-merkembleem in de vorm van een handtekening. De longsleeve sluit mooi aan om het lichaam. Op de achterzijde in de hals staat deze zelfde handtekening.

  • Milestone Relics Signature longsleeve – Legergroen

   55.99

   Deze stoere Signature longsleeve van Milestone Relics is legergroen gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat het Milestone Relics-merkembleem in de vorm van een handtekening. De longsleeve sluit mooi aan om het lichaam. Op de achterzijde in de hals staat deze zelfde handtekening.

  • Milestone Relics Signature longsleeve – Zwart

   55.99

   Deze stoere Signature longsleeve van Milestone Relics is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat het Milestone Relics-merkembleem in de vorm van een handtekening. De longsleeve sluit mooi aan om het lichaam. Op de achterzijde in de hals staat deze zelfde handtekening.

  • Milestone Relics Mlstn hoodie – Zwart

   69.99

   Deze stoere Mlstn hoodie van Milestone Relics is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. op de borst staat in verticale richting de tekst ‘MLSTN’ en zit op de buik nog een buidelzak. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Mlstn hoodie – Donkergroen

   69.99

   Deze stoere Mlstn hoodie van Milestone Relics is donkergroen gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. op de borst staat in verticale richting de tekst ‘MLSTN’ en zit op de buik nog een buidelzak. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Signature Beanie muts – Zwart

   24.99

   Deze stoere Signature Beanie muts van Milestone Relics is zwart gekleurd, fijn gebreid en heeft een omgeslagen onderzijde met daarop in wit geborduurd het Milestone Relics-merkembleem.

  • Milestone Relics Signature Beanie muts – Grijs

   24.99

   Deze stoere Signature Beanie muts van Milestone Relics is grijs gekleurd, fijn gebreid en heeft een omgeslagen onderzijde met daarop in wit geborduurd het Milestone Relics-merkembleem.

  • Milestone Relics Signature Beanie muts – Bordeaux Rood

   24.99

   Deze stoere Signature Beanie muts van Milestone Relics is bordeaux rood gekleurd, fijn gebreid en heeft een omgeslagen onderzijde met daarop in wit geborduurd het Milestone Relics-merkembleem.

  • Milestone Relics Dreamchaser hoodie – Zwart

   69.99

   Deze stoere Dreamchaser hoodie van Milestone Relics is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de voorzijde staat in sierletters de tekst ‘Dreamchaser Grind Now Shine Later’. Op de mouw staat in het rood het Milestone Relics-merkembleem geborduurd. De hoodie heeft een buidelzak op de buik en sluit door de elastische boorden goed aan om het…

  • Milestone Relics Basic hoodie – Zwart

   69.99

   Deze stoere Basic hoodie van Milestone Relics is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de mouwen staat in het rood het Milestone Relics-merkembleem geborduurd. De hoodie heeft een buidelzak op de buik en sluit door de elastische boorden goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Basic hoodie – Grijs

   69.99

   Deze stoere Basic hoodie van Milestone Relics is grijs gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de mouwen staat in het rood het Milestone Relics-merkembleem geborduurd. De hoodie heeft een buidelzak op de buik en sluit door de elastische boorden goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Basic hoodie – Bordeaux Rood

   69.99

   Deze stoere Basic hoodie van Milestone Relics is bordeaux rood gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de mouwen staat in het wit het Milestone Relics-merkembleem geborduurd. De hoodie heeft een buidelzak op de buik en sluit door de elastische boorden goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Dreamchaser trui – Grijs

   64.99

   Deze stoere Dreamchaser trui van Milestone Relics is grijs gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in sierletters de tekst ‘Dreamchaser Grind Now Shine Later’. Op de mouw staat in het rood het Milestone Relics-merkembleem geborduurd. De trui heeft elastische boorden en sluit daardoor goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Earned Not Given t-shirt – Zwart

   44.99

   Dit stoere Earned Not Given t-shirt van Milestone Relics is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in sierletters in het wit de tekst ‘Earned Not Given’. Aan de onderzijde van het shirt staat in rode letters het Milestone Relics-merkembleem geborduurd.

  • Milestone Relics Earned Not Given t-shirt – Wit

   44.99

   Dit stoere Earned Not Given t-shirt van Milestone Relics is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in sierletters in het zwart de tekst ‘Earned Not Given’. Aan de onderzijde van het shirt staat in rode letters het Milestone Relics-merkembleem geborduurd.

  • Milestone Relics Caption hoodie – Rood

   79.99

   Deze stoere Caption hoodie van Milestone Relics is rood gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Over de zijkant van de arm loopt een band met het Milestone Relics-merkembleem. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Caption hoodie – Donkerblauw

   79.99

   Deze stoere Caption hoodie van Milestone Relics is donkerblauw gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Over de zijkant van de arm loopt een band met het Milestone Relics-merkembleem. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Milestone Relics Patched Baseball pet – Donkerblauw

   39.99

   Deze stoere Patched Baseball pet van Milestone Relics is donkerblauw gekleurd, heeft een donkerblauwe cap en is verstelbaar aan de achterzijde. Op de voorzijde zit een geborduurde patch met gele en rode details en het Milestone-merkembleem.

  • Milestone Relics Miami Tape t-shirt – Legergroen/Zwart

   49.99

   Dit stoere Miami Tape t-shirt van Milestone Relics is legergroen gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Over de zijkant van de mouwen loopt een zwarte band met het merkembleem. Op de achterzijde in de hals komt het Milestone Relics-merkembleem terug in de vorm van een handtekening.

  • Milestone Relics Miami Tape t-shirt – Grijs/Zwart

   49.99

   Dit stoere Miami Tape t-shirt van Milestone Relics is grijs gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Over de zijkant van de mouwen loopt een zwarte band met het merkembleem. Op de achterzijde in de hals komt het Milestone Relics-merkembleem terug in de vorm van een handtekening.

  Winkelwagen
  X