Nena & Pasadena

Filter
  • Nena & Pasadena NPMFP001 Flight Elastic Ankle Chino broek – Groen

   79.99

   Deze stoere NPMFP001 Flight Elastic Ankle Chino broek van Nena & Pasadena is groen gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. Op de bovenbenen zitten twee zakken en de broek sluit om de enkels door middel van een elastische boord.

  • Nena & Pasadena NPMFP001 Flight Elastic Ankle Chino broek – Zwart

   79.99

   Deze stoere NPMFP001 Flight Elastic Ankle Chino broek van Nena & Pasadena is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. Op de bovenbenen zitten twee zakken en de broek sluit om de enkels door middel van een elastische boord.

  • Nena & Pasadena NPMDP002 Destroyer Ankle Jean broek – Grijs

   129.99

   Deze stoere NPMDP002 Destroyer Ankle Jean broek van Nena & Pasadena is grijs gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel een knoop- met ritssluiting. De broek heeft stoere biker-details en rafels.

  • Nena & Pasadena NPMCBP002 Combination Slim Biker Jean broek -…

   139.99

   Deze stoere NPMCBP002 Combination Slim Biker Jean broek van Nena & Pasadena is camouflage groen gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- en ritssluiting. De broek sluit nauw aan om de enkels en heeft een skinny pasvorm.

  • Nena & Pasadena NPMHP002 Hurricane broek – Zwart

   109.99

   Deze stoere NPMHP002 Hurricane broek van Nena & Pasadena is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look, ritsen op de bovenbenen en een washed look.

  • Nena & Pasadena NPMHP002 Hurricane broek – Groen

   109.99

   Deze stoere NPMHP002 Hurricane broek van Nena & Pasadena is groen gekleurd, heeft lange pijpen en een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een destroyed look, ritsen op de bovenbenen en een washed look.

  • Nena & Pasadena NPMFP004 Flight Elastic Ankle broek – Lichtblauw

   109.99

   Deze stoere NPMFP004 Flight Elastic Ankle broek van Nena & Pasadena is lichtblauw gekleurd, heeft lange pijpen en een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een washed look met mooie kleurverschillen en heeft zakken op de bovenbenen.

  • Nena & Pasadena NPMFP004 Flight Elastic Ankle broek – Zwart

   109.99

   Deze stoere NPMFP004 Flight Elastic Ankle broek van Nena & Pasadena is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft twee stoere zakken op de bovenbenen en een destroyed look op de knieën. De broek heeft elastische strakke boorden rond de enkels, waardoor deze goed aansluit.

  • Nena & Pasadena NPMBJ002 Biker Jean broek – Blauw

   129.99

   Deze stoere NPMBJ002 Biker Jean broek van Nena & Pasadena is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft stoere biker details op de knieën door middel van ribbels en een destroyed look.

  • Nena & Pasadena NPMCBP002 Slim Biker Jean broek – Blauw

   139.99

   Deze stoere NPMCBP002 Slim Biker Jean broek van Nena & Pasadena is blauw gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop met ritssluiting. De broek heeft stoere biker details op de bovenbenen en knieën door middel van gaten en ribbels.

  • Nena & Pasadena NXSJ002 Skinny broek – Zwart

   89.99

   Deze stoere NXSJ002 Skinny jeans van Nena & Pasadena zijn zwart gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een donkere effen zwarte kleur met een destroyed look op de knieën.

  • Nena & Pasadena NPMFP004 jeans – Indiana Polis (blauw)

   109.99

   Deze stoere NPFMP004 jeans van Nena & Pasadena zijn Indiana Polis (blauw) gekleurd, hebben lange pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft aan de onderzijde een elastische boord waardoor deze strak om het been blijft zitten. De broek heeft daarnaast een washed en destroyed look en zakken op de bovenbenen. Op de achterzijde zit in de band het…

  • Nena & Pasadena NPMSS002 korte broek (short) – Wolf Grey

   79.99

   Deze stoere NPMSS002 korte broek van Nena & Pasadena is wolf grey (grijs) gekleurd, heeft korte pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft een stoere geribbelde look onderaan de pijpen en heeft twee zakken. Daarnaast heeft de broek opvallende zwarte stiknaden. Op de achterzijde zit in de band het Nena & Pasadena-merkembleem gestikt.

  • Nena & Pasadena NPMSS002 korte broek (short) – Washed Black

   79.99

   Deze stoere NPMSS002 korte broek van Nena & Pasadena is washed black (zwart) gekleurd, heeft korte pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft een stoere geribbelde look onderaan de pijpen en heeft twee zakken. Op de achterzijde zit in de band het Nena & Pasadena-merkembleem gestikt.

  • Nena & Pasadena NPMSS002 korte broek (short) – Zand camouflage

   79.99

   Deze stoere NPMSS002 korte broek van Nena & Pasadena is zand camouflage gekleurd, heeft korte pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft een stoere geribbelde look onderaan de pijpen en heeft twee zakken. Op de achterzijde zit in de band het Nena & Pasadena-merkembleem gestikt.

  • Nena & Pasadena NPMFP002 broek – Orchid Ice (Grijs)

   99.99

   Deze stoere NPMFP002 broek van Nena & Pasadena is orchid ice (grijs) gekleurd, heeft lange pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft aan de onderzijde een elastische boord waardoor deze strak om het been blijft zitten. Op de bovenbenen heeft de broek zakken. Op de achterzijde zit in de band het Nena & Pasadena-merkembleem gestikt.

  • Nena & Pasadena NPMFP002 broek – Zand camouflage

   99.99

   Deze stoere NPMFP002 broek van Nena & Pasadena is zand camouflage gekleurd, heeft lange pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft aan de onderzijde een elastische boord waardoor deze strak om het been blijft zitten. Op de bovenbenen heeft de broek zakken. Op de achterzijde zit in de band het Nena & Pasadena-merkembleem gestikt.

  • Nena & Pasadena pet – zwart

   24.99

   Deze stoere truckerspet van het merk Nena & Pasadena is aan de zij- en achterkant gemaakt van gaasmateriaal. Op de voorzijde staat “NXP” in witte letters. Aan de achterkant is de pet te verstellen met een plastic druksysteem. Daaraan zit ook een Nena & Pasadena-merklabel.

  • Nena & Pasadena camouflage broek – zwart

   99.99

   Deze stoere broek van het merk Nena & Pasadena heeft een camouflageprint in verschillende zwarte tinten en heeft aan de bovenzijde een wat baggy model, maar de pijpen zijn onderaan strak en hebben een boord met elastiek. Op de bovenbenen zitten flapjes met een drukker en rond de knieën heeft de broek stoere naden lopen. De broek heeft 2 achterzakken…

  • Nena & Pasadena Flightpant biker – zwart

   109.95

   Deze stoere broek van het merk Nena & Pasadena is zwart gekleurd en heeft aan de bovenzijde een wat baggy model, maar de pijpen zijn onderaan strak en hebben een boord met elastiek. Op de bovenbenen zitten biker-elementen en rond de knieën lopen stoere naden. De broek heeft 2 achterzakken en aan de voorzijde twee steekzakken.

  • Nena & Pasadena Flightpant biker – beige

   109.95

   Deze stoere broek van het merk Nena & Pasadena is beige gekleurd en heeft aan de bovenzijde een wat baggy model, maar de pijpen zijn onderaan strak en hebben een boord met elastiek. Op de bovenbenen zitten biker-elementen en rond de knieën lopen stoere naden. De broek heeft 2 achterzakken en aan de voorzijde twee steekzakken.

  • Nena & Pasadena Flightpant biker – leger groen

   109.95

   Deze stoere broek van het merk Nena & Pasadena is leger groen gekleurd en heeft aan de bovenzijde een wat baggy model, maar de pijpen zijn onderaan strak en hebben een boord met elastiek. Op de bovenbenen zitten biker-elementen en rond de knieën lopen stoere naden. De broek heeft 2 achterzakken en aan de voorzijde twee steekzakken.

  • Nena & Pasadena Flightpant – snow denim blauw

   99.95

   Deze stoere broek van het merk Nena & Pasadena is denim blauw gekleurd en heeft een vlekkerige wassing. De broek heeft aan de bovenzijde een wat baggy model, maar de pijpen zijn onderaan strak en hebben een boord met elastiek. Op de bovenbenen zitten flapjes met een drukker en rond de knieën heeft de broek stoere naden lopen. De broek…

  • Nena & Pasadena NPMFP002 broek – Washed Black (Zwart)

   99.99

   Deze stoere NPMFP002 broek van Nena & Pasadena is washed black (zwart) gekleurd, heeft lange pijpen en een rits met knoopsluiting. De broek heeft aan de onderzijde een elastische boord waardoor deze strak om het been blijft zitten. Op de bovenbenen heeft de broek zakken. Op de achterzijde zit in de band het Nena & Pasadena-merkembleem gestikt.

  Winkelwagen
  X