Nikkie

Filter
  • Nikkie Roma Ruffle rok – Legergroen

   89.99

   Deze mooie Roma Ruffle rok van Nikkie is legergroen gekleurd, heeft een strakke elastische bovenband en een gelaagde ruffle look. Door de ruffles heeft de rok een speelse look.

  • Nikkie Honey t-shirt – Zwart/Army

   49.99

   Deze mooie Honey t-shirt van Nikkie is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in groen de tekst ‘Honey’. De boord van het t-shirt is legergroen gekleurd.

  • Nikkie Betty Coated Skinny broek – Zwart

   129.99

   Deze stoere Betty Coated Skinny broek van Nikkie is zwart gekleurd, heeft lange pijpen en kan gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek heeft een coating over de broek voor een chique uitstraling. Door de skinny pasvorm sluit de broek nauw aan om de benen.

  • Nikkie Jolien top – Multicolour

   99.99

   Deze mooie Jolien top van Nikkie is multicolour (koraal/legergroen/zwart) gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. De top is fijngebreid en sluit mooi aan om het lichaam.

  • Nikkie Jolie top – Koraal

   79.99

   Deze mooie Jolie top van Nikkie is koraalkleurig, heeft korte mouwen en een ronde hals. De top is fijngebreid en valt mooi aangesloten om het lichaam.

  • Nikkie Jolie top – Legergroen

   79.99

   Deze mooie Jolie top van Nikkie is legergroen gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. De top is fijngebreid en valt mooi aangesloten om het lichaam.

  • Nikkie Larice rok – Multicolour

   149.99

   Deze mooie Larice rok van Nikkie is multicolour (koraal/legergroen/zwart) gekleurd, heeft een a-lijnmodel en een glimmende look. De rok wordt afgewerkt met een mooie riem.

  • Nikkie Wild At Heart t-shirt – Zwart

   49.99

   Dit mooie Wild At Heart t-shirt van Nikkie is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een grote print van een witte tijger met daarbij de tekst ‘Wild At Heart’. Op de achterzijde staat in de hals het Nikkie-merkembleem geprint.

  • Nikkie Wild At Heart t-shirt – Legergroen

   49.99

   Dit mooie Wild At Heart t-shirt van Nikkie is legergroen gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een grote print van een zwarte tijger met daarbij de tekst ‘Wild At Heart’. Op de achterzijde staat in de hals het Nikkie-merkembleem geprint.

  • Nikkie Hotter Than Hell t-shirt – Legergroen

   49.99

   Dit stoere Hotter Than Hell t-shirt van Nikkie is legergroen gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een rood vlak met daarin de tekst ‘Hotter Than Hell’. Op de achterzijde in de hals staat het Nikkie-merkembleem geprint.

  • Nikkie Jaimy jurk – Koraal

   179.99

   Deze mooie Jaimy jurk van Nikkie is koraalkleurig, heeft korte mouwtjes en een ronde hals. De jurk heeft een licht geplooide rok en heeft rond de middel twee gekruiste banden lopen.

  • Nikkie Jori Ruffle rok – Zwart

   149.99

   Deze mooie Jori Ruffle rok van Nikkie is zwart gekleurd, heeft een a-lijnmodel en een elastische bovenband. De jurk heeft een mooie ruffle look en een geplooide onderzijde. Door de elastische rok sluit de rok goed aan om de middel.

  • Nikkie Jori Ruffle top – Zwart

   169.99

   Deze mooie Jori Ruffle top van Nikkie is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een v-hals. Over de voorzijde van de top loopt schuin een mooie ruffle. De onderzijde van de top is mooi geplooid voor een speelse look. De mouwen lopen ietwat wijder uit.

  • Nikkie Jori Ruffle jurk – Zwart

   189.99

   Deze mooie Jori Ruffle jurk van Nikkie is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een v-hals. Over de voorzijde van de jurk loopt schuin een mooie ruffle. De onderzijde van de jurk is mooi geplooid voor een speelse look. De mouwen lopen ietwat wijder uit.

  • Nikkie Jaimy Off Shoulder top – Koraal

   129.99

   Deze mooie Jaimy Off Shoulder top van Nikkie is koraal gekleurd, heeft korte kapmouwtjes en een off-shoulder hals. De top is fijngebreid en sluit mooi aan om het lichaam.

  • Nikkie Jaidy top – Zwart

   79.99

   Deze mooie Jaidy top van Nikkie is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. De top heeft een stoere mesh-look voor een sexy en stoere uitstraling.

  • Nikkie Jaidy Tee jurk – Zwart

   119.99

   Deze mooie Jaidy Tee jurk van Nikkie is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. De jurk heeft een mesh look aan de boven- en onderzijde voor een super vrouwelijke uitstraling. De jurk sluit mooi aan om het lichaam.

  • Nikkie Ring Layer rok – Zwart

   99.99

   Deze mooie Ring Layer rok van Nikkie is zwart gekleurd, heeft een gelaagde rok en een strakke elastische bovenband. De gehele rok is bezet met koraalkleurige stipjes voor een speelse uitstraling.

  • Nikkie Jessie Tee jurk – Zwart

   219.99

   Deze mooie Jessie Tee jurk van Nikkie is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Onderaan de jurk zitten mooie stoere studs.

  • Nikkie Jessie Tee top – Zwart

   169.99

   Deze mooie Jessie Tee top van Nikkie is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. De onderzijde van de top is mooi versierd met studs. De top sluit mooi aan om het lichaam.

  • Nikkie Don’t Call Me t-shirt – Wit

   49.99

   Dit mooie Don’t Call Me t-shirt van Nikkie is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in grote letters de tekst ‘Don’t Call Me’ geprint en op de achterzijde staat het Nikkie-merkembleem in de nek geprint.

  • Nikkie Don’t Call Me t-shirt – Koraal

   49.99

   Dit mooie Don’t Call Me t-shirt van Nikkie is koraal gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in grote letters de tekst ‘Don’t Call Me’ geprint en op de achterzijde staat het Nikkie-merkembleem in de nek geprint.

  • Nikkie 3D N Logo t-shirt – Zwart

   59.99

   Dit mooie 3D N Logo t-shirt van Nikkie is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in 3D-reliëfprint de letter ‘N’ geprint. Het t-shirt sluit mooi aan om het lichaam.

  • Nikkie Mylo rok – Zwart

   169.99

   Deze stoere Mylo rok van Nikkie is zwart gekleurd, heeft een licht a-lijnmodel en een elastische koraalkleurige bovenrand. Aan de voorzijde van de rok zitten mooie opvallende knopen.

  • Nikkie Betty Hexagon jeans – Zwart

   149.99

   Deze stoere Betty Hexagon jeans van Nikkie zijn zwart gekleurd, hebben lange pijpen en kunnen gesloten worden door middel van een knoop- met ritssluiting. De broek sluit nauw aan om het lichaam en is aan de zijkant versierd met mooie studs.

  • Nikkie Branded Lace laarsjes – Zwart

   229.99

   Deze stoere Branded Lace laarsjes van Nikkie zijn zwart gekleurd, hebben een halfhoog model en een vetersluiting. De laarsjes hebben twee verschillende soorten veters, voor een compleet andere look.

  • Nikkie Lewis riem – Zwart

   99.99

   Deze stoere Lewis riem van Nikkie is zwart gekleurd, heeft meerdere riempjes met gespjes en heeft het Nikkie-merkembleem als bedel aan de riem hangen. De riem wordt om de middel gedragen en kan door middel van de vele gespjes worden gesloten.

  • Nikkie 3D N Logo trui – Zwart

   79.99

   Deze mooie 3D N Logo trui van Nikkie is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde van de trui staat in 3D-print het Nikkie-merkembleem geprint. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het lichaam.

  • Nikkie 3D N Logo trui – Koraal

   79.99

   Deze mooie 3D N Logo trui van Nikkie is koraalkleurig, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde van de trui staat in 3D-print het Nikkie-merkembleem geprint. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het lichaam.

  • Nikkie Jessi Ventura jurk – Zwart

   229.99

   Deze mooie Jessi Ventura jurk van Nikkie is zwart gekleurd, is mouwloos en heeft een hoge ronde hals. De jurk sluit strak aan om het lichaam, heeft studs details langs de zijkant en een geplooide rok.

  • Nikkie Jessi Ventura jurk – Koraal

   229.99

   Deze mooie Jessi Ventura jurk van Nikkie is koraalkleurig, is mouwloos en heeft een hoge ronde hals. De jurk sluit strak aan om het lichaam, heeft studs details langs de zijkant en een geplooide rok.

  • Nikkie Jessi rok – Zwart

   159.99

   Deze stoere Jessie rok van Nikkie is zwart gekleurd, heeft een a-lijnmodel en een strakke elastische bovenband. De gehele rok is bezet met mooie studs voor een stoere uitstraling.

  • Nikkie Ring top – Zwart

   119.99

   Deze mooie Ring top van Nikkie is zwart gekleurd, heeft lange mouwen met flair-mouwen en een ronde hals. De gehele top is bezet met rode stipjes en heeft een geplooide onderzijde.

  • Nikkie Maddi rok – Koraal

   219.99

   Deze stoere Maddi rok van Nikkie is koraakleurig, heeft een a-lijnmodel met strakke elastische bovenband. De onderzijde van de rok is bezet met studs en een heartbeat lijn.

  • Nikkie Do Nothing Club trui – Legergroen

   79.99

   Deze mooie Do Nothing Club trui van Nikkie is legergroen gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in geborduurde zwarte opdruk de tekst ‘The Do Nothing Club’ met een tijger. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het lichaam.

  • Nikkie Wild At Heart t-shirt – Off White

   49.99

   Dit mooie Wild At Heart t-shirt van Nikkie is roomwit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een zwarte tijger met de tekst ‘Wild At Heart’. Op de achterzijde in de hals staat het Nikkie-merkembleem geprint.

  Winkelwagen
  X