Qifesh

Filter
  • Qifesh QT1012 Ghostar t-shirt – Zwart

   84.99

   Dit stoere QT012 Ghostar t-shirt van Qifesh is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een grote opdruk van het Qifesh-merkembleem (de mad-star).

  • Qifesh Madstar t-shirt – Zwart

   79.99

   Dit stoere Madstar t-shirt van Qifesh is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de borst zit het Qifesh-merkembleem geprint door middel van de rode ster.

  • Qifesh QH1001 hoodie – Zwart

   114.99

   Deze stoere QH1001 hoodie van Qifesh is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de voorzijde loopt een zwarte baan met in het rood groot het Qifesh-merkembleem. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Qifesh CMD5002BW pet – Zwart

   54.99

   Deze stoere CMD5002BW cap van Qifesh is zwart gekleurd, heeft een zwarte cap en een verstelbare achterzijde. Op de voorzijde van de pet staat met witte ‘verfstrepen’ de tekst ‘Qifesh’.

  • Qifesh QT2001 pet – Zwart/Rood

   44.99

   Deze stoere QT2001 pet van Qifesh is zwart gekleurd, heeft een zwarte cap en is verstelbaar aan de achterzijde. Op de voorzijde staat een rode ster (‘Qifesh-merkembleem) en op de achterzijde staat in het wit de tekst ‘Qifesh’ geborduurd.

  • Qifesh QT1013 t-shirt – Wit

   84.99

   Dit stoere QT1013 t-shirt van Qifesh is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een rode ‘mad star’ Qifesh-merkembleem.

  • Qifesh QH2002 hoodie – Zwart

   119.99

   Deze stoere QH2002 hoodie van Qifesh is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Op de borst zit het Qifesh-merkembleem geprint en ook op de mouwen komt dit terug. Door de elastische boorden sluit de hoodie goed aan om het lichaam.

  • Qifesh QT2001 t-shirt – Legergroen

   79.99

   Dit stoere QT2001 t-shirt van Qifesh is legergroen gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een groene band en in het groen het Qifesh-merkembleem. Op de achterzijde staat de tekst ‘Qifesh’.

  • Qifesh GSS204 Mad Sneakers – Donkergroen

   164.99

   Deze stoere GSS204 Mad Sneakers van Qifesh zijn donkergroen gekleurd en gemaakt van echt leer. De hak van de sneaker is ingezet met een zwarte kleur en op de zijkant zit een boos kijkende rode ster. De schoen wordt gesloten door middel van een vetersluiting. De sneaker heeft een witte zool, waardoor de sneaker een sportieve uitstraling krijgt.

  • Qifesh QS3001 trui – Wit

   104.99

   Deze mooie QS3001 trui van Qifesh is wit gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. De trui beschikt over brede elastische boorden, waardoor deze goed aansluit om het lichaam. Op de voorkant staat de tekst ‘Qifesh’ in zwarte letters, welke een verfpatroon hebben maar in werkelijkheid op de trui liggen.

  • Qifesh QT2001 pet – Zwart/Zwart

   44.99

   Deze stoere QT2001 pet van Qifesh is zwart gekleurd, heeft een zwarte cap en is verstelbaar aan de achterzijde. Op de voorzijde staat een zwarte ster (‘Qifesh-merkembleem) en op de achterzijde staat in het wit de tekst ‘Qifesh’ geborduurd.

  • Qifesh QJ505 Destroyed Light jeans – Denim

   159.99

   Deze stoere QJ505 destroyed light jeans van Qifesh zijn lichtblauw gekleurd en hebben zoals de naam aangeeft een destroyed look. Doordat de ‘gaten’ in de broek zijn opgevuld met stof kijk je niet meteen op de huid. Aan de linkerzijkant zit op de broek nog een rode ster geborduurd.

  Winkelwagen
  X