Roi Sans Couronne

Filter
  • Roi Sans Couronne Red Frog schoenen – Rood

   249.99

   Deze mooie Red Frog schoenen van Roi Sans Couronne zijn rood gekleurd en gemaakt van echt leer. De schoen heeft een mooie slangenprint op het leer en de kenmerkende gouden studs op de hak. Door de witte rubberen zool krijgt de schoen een sportieve uitstraling.

  • Roi Sans Couronne Petrol Snake schoenen – Petrol

   249.99

   Deze mooie Petrol Snake schoenen van Roi Sans Couronne zijn petrol gekleurd en gemaakt van echt leer. De schoen heeft een mooie slangenprint op het leer en de kenmerkende gouden studs op de hak. Door de witte rubberen zool krijgt de schoen een sportieve uitstraling.

  • Roi Sans Couronne Black Croco schoenen – Zwart

   249.99

   Deze mooie Black Croco schoenen van Roi Sans Couronne zijn zwart gekleurd en gemaakt van echt leer. De schoen heeft een mooie slangenprint op het leer en de kenmerkende gouden studs op de hak. Door de witte rubberen zool krijgt de schoen een sportieve uitstraling.

  • Roi Sans Couronne Grey Reptile schoenen – Grijs

   249.99

   Deze mooie Grey Reptile schoenen van Roi Sans Couronne zijn grijs gekleurd en gemaakt van echt leer. De schoenen heeft een mooie slangenprint op het leer en de kenmerkende gouden studs op de hak. Door de witte veters en de witte rubberen zool krijgt de sneaker een sportieve uitstraling.

  Winkelwagen
  X