Svnty Men

Filter
  • SVNTY Jafar 3 t-shirt – Zwart

   69.99

   Dit stoere Jafar 3 t-shirt van het merk SVNTY is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het shirt heeft op de voorzijde een print van een muur met graffiti met daaronder een tekst inin witte letters “Forgive us our tags” waarmee deze graffiti wordt bedoeld. De “verf” van het logo op de achterzijde in de nek is…

  • SVNTY Jafar 4 t-shirt – Zwart

   69.99

   Dit stoere t-shirt van het merk SVNTY is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Het shirt heeft op de voorzijde een graffitiprint in witte letters waarvan de verf is uitgelopen. Dit geeft het t-shirt een stoere touch. Ook de “verf” van het logo op de achterzijde in de nek is uitgelopen.

  • Svnty Men Swiper trui – Grijs

   89.99

   Deze stoere Swiper trui van Svnty Men is grijs gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. De trui heeft elastische boorden waardoor deze goed aansluit om het lichaam. Op de voorzijde staat een witte graffiti print. Op de achterzijde staat in de nek in een witte verfspetter het Svnty Men-merkembleem.

  • Svnty Men for Parole Platina Men 3 sneaker – Zwart

   184.99

   Deze mooie Platina Men 3 sneaker van SVNTY MEN is zwart gekleurd en gemaakt van echt leer. De sneaker heeft een witte rubberen zool en witte veters. Op de zool van de sneaker zit een vervaagde graffiti print en op de tong staat het SVNTY for Parole merkembleem. Doordat de schoen geheel zwart is, kan deze zowel bij een chique…

  • Svnty Men for Parole S17 Platina sneaker – Zwart

   184.99

   Deze mooie S17 Platina sneaker van SVNTY MEN for Parole is zwart gekleurd en gemaakt van echt leer. De sneaker heeft een witte rubberen zool met een felblauwe onderkant waardoor deze een sportieve uitstraling krijgt. De schoen heeft dunne zwarte veters en op de tong staat het SVENTY for Parole merkembleem.

  • Svnty Men for Parole S17 Platina sneaker – Donkerblauw

   184.99

   Deze mooie S17 Platina sneaker van SVNTY MEN for Parole is donkerblauw gekleurd en gemaakt van echt leer. De sneaker heeft een witte rubberen zool met een felblauwe onderkant waardoor deze een sportieve uitstraling krijgt. De schoen heeft dunne zwarte veters en op de tong staat het SVENTY for Parole merkembleem.

  • Svnty Men for Parole Platina Men 2 sneaker – Wit

   184.99

   Deze mooie Platina Men 2 sneaker van SVNTY MEN is wit gekleurd en gemaakt van echt leer. De sneaker heeft een witte rubberen zool en witte veters. Op de hak van de sneaker zit een vervaagde graffiti print en op de tong staat het SVNTY for Parole merkembleem. Doordat de schoen geheel wit is, kan deze zowel bij een chique…

  • Svnty Men Sly trui – Blauw

   149.99

   Deze stoere Sly trui van SVNTY Men is donkerblauw gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het lichaam. Op de voorkant staat in het zwart een print.

  • Svnty Men Stoner trui – Groen

   149.99

   Deze stoere Stoner trui van Svnty Men is groen gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde loopt in verticale richting een bandenspoor afdruk over de trui. Doordat de trui beschikt over elastische boorden sluit deze goed aan om het lichaam.

  Winkelwagen
  X