Wanderlust

Filter
  • Wanderlust Amsterdam Acapulco jurk – Multicolour

   129.99

   Deze mooie Acapulco jurk van Wanderlust Amsterdam is multicolour gekleurd, heeft spaghetti-bandjes op de schouders en een lichte v-hals. De jurk sluit mooi aan om de middel dankzij een touwen ceintuur. Door de felle kleuren heeft de jurk een zomerse uitstraling.

  • Wanderlust Amsterdam Logo t-shirt – Wit

   39.99

   Dit stoere Logo t-shirt van Wanderlust Amsterdam is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een rood/roze print met de tekst ‘Wanderlust Amsterdam’ en het merkembleem.

  • Wanderlust Amsterdam Conchita jurk – Zwart

   139.99

   Deze mooie Conchita jurk van Wanderlust Amsterdam is zwart gekleurd, heeft korte mouwtjes en een off-shoulder hals. De jurk valt mooi geplooid om het lichaam en door de strakke elastische band om de middel heeft de jurk een super vrouwelijke uitstraling.

  • Wanderlust Amsterdam Lupito top – Zwart

   119.99

   Deze mooie Lupito top van Wanderlust Amsterdam is zwart gekleurd, heeft lange flair mouwen en kan gesloten worden door middel van een knoopsluiting op de voorzijde. De gehele top is bezet met rode rozen. Door de dunne stof valt de top mooi om het lichaam.

  • Wanderlust Amsterdam Laredo rok – Multicolour

   99.99

   Deze mooie Laredo rok van Wanderlust Amsterdam is multicolour gekleurd, heeft een kokerrok-model. De rok heeft verticale strepen en kan aan de voorzijde gesloten worden met een knoopsluiting. De onderzijde rok heeft kleine ruffles voor een speels effect.

  • Wanderlust Amsterdam Lupita top – Multicolour

   119.99

   Deze mooie Lupita top van Wanderlust Amsterdam is multicolour gekleurd in kleurrijke streepjes, heeft lange wijd uitlopende mouwen en een strik om de ellebogen. De top kan gesloten worden door middel van een knoopsluiting.

  • Wanderlust Amsterdam Chula rok – Multicolour

   99.99

   Deze mooie Chula rok van Wanderlust Amsterdam is multicolour gekleurd, heeft een kokerrok-model en een ruffle onderzijde. De jurk sluit strak aan om het lichaam.

  • Wanderlust Amsterdam Loca t-shirt – Zwart

   69.99

   Dit mooie Loca t-shirt van Wanderlust Amsterdam is zwart gekleurd, heeft korte wijde geplooide mouwtjes en een ronde hals. Op de voorzijde staat opdruk in witte letters en rode rozen.

  • Wanderlust Amsterdam Catarina t-shirt – Wit

   49.99

   Dit mooie Catarina t-shirt van Wanderlust Amsterdam is wit gekleurd, heeft korte geplooide mouwtjes en een ronde hals. Op de voorzijde staat een opdruk van twee dansende skeletten en een groen/rood/groene streep op de voorzijde.

  • Wanderlust Amsterdam Mamacita top – Rood

   44.99

   Deze mooie Mamacita top van Wanderlust Amsterdam is rood gekleurd, heeft een ronde hals en is mouwloos. Op de voorzijde staat in het wit de tekst ‘Mamacita’.

  • Wanderlust Amsterdam Loulou t-shirt – Rood

   59.99

   Dit mooie Loulou t-shirt van Wanderlust Amsterdam is rood gekleurd, heeft korte mouwen en een v-hals. De rand van de v-hals heeft een mooie paarse glinsterende boord.

  • Wanderlust Amsterdam Loulou t-shirt – Wit

   59.99

   Dit mooie Loulou t-shirt van Wanderlust Amsterdam is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een v-hals. De rand van de v-hals heeft een mooie roze glinsterende boord.

  • Wanderlust Amsterdam Bikini t-shirt – Blauw

   49.99

   Dit mooie Bikini t-shirt van Wanderlust Amsterdam is blauw gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat de tekst ‘Bikini Club’ in witte letters met glimmende grijze omlijning. Op de achterzijde staat het getal ‘88’ in grote witte cijfers met glimmende grijze omlijning.

  • Wanderlust Amsterdam Cilly rok – Zwart

   99.99

   Deze mooie Cilly rok van Wanderlust Amsterdam is zwart gekleurd, heeft een strakke bovenzijde met een wat wijdere uitlopende onderzijde en is mooi geplooid. De gehele rok is bezet met blauwe, rode en gele sterren.

  • Wanderlust Amsterdam Resort trui – Roze

   99.99

   Deze mooie Resort trui van Wanderlust Amsterdam is roze gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een rode opdruk met de tekst ‘Resort’, vijf sterren en het Wanderlust Amsterdam-merkembleem. De trui heeft elastische boorden, waardoor deze goed aansluit om het lichaam.

  • Wanderlust Amsterdam Bambi t-shirt – Wit

   69.99

   Dit mooie Bambi t-shirt van Wanderlust Amsterdam is wit gekleurd, heeft korte rode mouwen met ruffles en doorschijnende stof en een ronde hals. Op de voorzijde loopt een rood/roze verticale streep met de tekst ‘TTYS’.

  • Wanderlust Amsterdam Cilly rok – Roze

   99.99

   Deze mooie Cilly rok van Wanderlust Amsterdam is roze gekleurd, heeft een a-lijn model en een strakke elastische bovenband. De gehele rok is bezet met rode bloemen en groene blaadjes. Door de print heeft de rok een speelse uitstraling.

  • Wanderlust Amsterdam Frida top – Roze

   69.99

   Deze mooie Frida top van Wanderlust Amsterdam is roze gekleurd, heeft een ronde hals en rode ruffle-mouwen.

  • Wanderlust Amsterdam Disco broek – Zwart

   99.99

   Deze mooie Disco broek van Wanderlust Amsterdam is zwart gekleurd, heeft een elastische bovenband en wijd uitlopende pijpen. De gehele broek is bezet met gouden hartjes.

  • Wanderlust Amsterdam Fruitella jurk – Rood/Roze

   149.99

   Deze mooie Fruitella jurk van Wanderlust Amsterdam is rood/roze gestreept gekleurd, heeft driekwart mouwen en een opvallende v-hals. Om de middel zit een brede ceintuur welke in een strik gedragen kan worden. Zowel in de hals als aan de onderzijde valt de jurk mooi geplooid.

  • Wanderlust Amsterdam Dakota broek – Multicolour

   99.99

   Deze mooie Dakota broek van Wanderlust Amsterdam is multicolour gekleurd, heeft lange pijpen en een elastische bovenband. De broek sluit aan als een legging en heeft een mooie panterprint.

  Winkelwagen
  X