Winkelen in Bathmen

Posted in Steden


Winkelen in Bathmen

Ga je winkelen, shoppen in Bathmen? Het maakt binnen Bathmen niet uit of je komt voor je dagelijkse boodschappen of voor een uitgebreide dag winkelen met het hele gezin. Winkelen in Nederland kun je altijd gebruiken, door het diverse aanbod vind je altijd jouw winkel, merk, aanbieding of new arrival.

Winkels Bathmen

Het centrum van Bathmen biedt alles op het gebied van mode, wonen, persoonlijke verzorging, sport en vrije tijd. Vanwege het totaal winkel aanbod op Winkelen in Neerland kom je na een dagje in Bathmen zeker niet met lege handen thuis. Tijdens een bezoek in Bathmen maak je kennis met de gastvrije winkeliers die jou graag helpen in de zoektocht naar het perfecte kledingstuk schoenen of merk. Een dagje shoppen kan perfect worden afgesloten met een hapje en een drankje binnen het centrum, waar voldoende horecagelegenheden gevestigd zijn.
 

Winkelsteden die een bezoek waard zijn: Apeldoorn, Nijmegen en Utrecht.

 • Buddha to Buddha Oscar t-shirt – Donkerblauw

  69.99

  Dit stoere Oscar t-shirt van Buddha to Buddha is donkerblauw gekleurd, heeft korte mouwen en een v-hals. Op de voorzijde staat een kleurrijke wazige print van een persoon met de tekst ‘Embrace Life’ in witte tekst. Daarnaast staat schuin boven de foto de tekst ‘Buddha to Buddha’ in het zwart.

 • Love Moschino M47172 t-shirt – Zwart

  94.99

  Dit stoere M47172 t-shirt van Love Moschino is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat de tekst ‘Love Moschi’ met tweemaal de keuzevakjes ‘Yes’ en ‘No’ erachter.

 • Nikkie Jordan Combi jurk – Donkerblauw

  199.99

  Deze mooie Jordan Combi jurk van Nikkie is donkerblauw gekleurd, heeft korte mouwen en een opstaand kraagje en bestaat uit twee delen. De top en de rok kunnen afzonderlijk van elkaar gedragen worden, maar vormen samen een perfecte chique combi.

 • Zumo Oripoto Stripes t-shirt – Donkerblauw/Anthraciet

  49.99

  Dit mooie Oripoto Stripes shirt van het merk Zumo is donkerblauw/anthraciet gestreept, heeft een ronde hals en korte mouwen. Het shirt valt aan de onderzijde langer, maar is getailleerd zodat het mooi om het lichaam valt.

 • Pure White 17030172 t-shirt – Zwart

  39.99

  Dit stoere 17030172 t-shirt van Pure White is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een tijgerkop afgebeeld met daaromheen de tekst ‘Trust No One’. Aan de onderzijde zit het Pure White-merkembleem gestikt.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen