Winkelen in Benthuizen

Posted in Steden


Winkelen in Benthuizen

Ga je winkelen, shoppen in Benthuizen? Het maakt binnen Benthuizen niet uit of je komt voor je dagelijkse boodschappen of voor een uitgebreide dag winkelen met het hele gezin. Winkelen in Nederland kun je altijd gebruiken, door het diverse aanbod vind je altijd jouw winkel, merk, aanbieding of new arrival.

Winkels Benthuizen

Het centrum van Benthuizen biedt alles op het gebied van mode, wonen, persoonlijke verzorging, sport en vrije tijd. Vanwege het totaal winkel aanbod op Winkelen in Neerland kom je na een dagje in Benthuizen zeker niet met lege handen thuis. Tijdens een bezoek in Benthuizen maak je kennis met de gastvrije winkeliers die jou graag helpen in de zoektocht naar het perfecte kledingstuk schoenen of merk. Een dagje shoppen kan perfect worden afgesloten met een hapje en een drankje binnen het centrum, waar voldoende horecagelegenheden gevestigd zijn.
 

Winkelsteden die een bezoek waard zijn: Den Haag, Haarlem en Utrecht.

 • Radical Alain Skull Stars t-shirt – Wit

  59.99

  Dit stoere Alain Skull Starts t-shirt van Radical is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat een grote zwarte print van een schedel met daarbij enkele sterren. Op de achterzijde in de hals staat het Radical-merkembleem geprint.

 • Febbre Tween Sum20 polo – Wit

  89.99

  Deze stoere Tween Sum20 polo van Febbre is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een opstaand kraagje. Op de voorzijde zijn op de schouders twee tijgers geborduurd. Op de achterzijde in de hals zit het Febbre-merkembleem.

 • Airforce M0166 4-pocket Slimfit Herringbone Parka jas – Dark…

  259.95

  Deze mooie M0166 4-pocket Slimfit Herringbone Parka jas van de Airforce wintercollectie is donkerblauw gekleurd, heeft 4 zakken op de voorzijde en een capuchon. De jas is voorzien een ‘Herringbone motief’, wat betekent dat er een vissengraat motief in de jas is verwerkt. De jas sluit zowel met een rits als blinde knoopsluiting. De jassen van Airforce zijn van absolute…

 • Malifisent Dolly top – Wit

  29.99

  Deze mooie Dolly top van Malifisent is wit gekleurd met een zwart ‘zebra-patroon’, heeft lange mouwen en een crop-top model.

 • Pierre Balmain HP68225T t-shirt – Off White

  160.00

  Dit stoere HP68225T t-shirt van Pierre Balmain is roomwit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde op de borst staat in het goud het Pierre Balmain-merkembleem.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen