Winkelen in Bergeijk

Posted in Steden


Winkelen in Bergeijk

Ga je winkelen, shoppen in Bergeijk? Het maakt binnen Bergeijk niet uit of je komt voor je dagelijkse boodschappen of voor een uitgebreide dag winkelen met het hele gezin. Winkelen in Nederland kun je altijd gebruiken, door het diverse aanbod vind je altijd jouw winkel, merk, aanbieding of new arrival.

Winkels Bergeijk

Het centrum van Bergeijk biedt alles op het gebied van mode, wonen, persoonlijke verzorging, sport en vrije tijd. Vanwege het totaal winkel aanbod op Winkelen in Neerland kom je na een dagje in Bergeijk zeker niet met lege handen thuis. Tijdens een bezoek in Bergeijk maak je kennis met de gastvrije winkeliers die jou graag helpen in de zoektocht naar het perfecte kledingstuk schoenen of merk. Een dagje shoppen kan perfect worden afgesloten met een hapje en een drankje binnen het centrum, waar voldoende horecagelegenheden gevestigd zijn.
 

Winkelsteden die een bezoek waard zijn: Eindhoven, Den Bosch en Breda.

 • Black Bananas Suede Transform pet – Blauw/Groen

  34.99

  Deze mooie Suede Transform pet van Black Bananas is grijs gekleurd en heeft een suede voorzijde en cap en gaas op de achterzijde. Op de voorzijde staat het Black Bananas-merkembleem geborduurd. De pet kan aan de achterzijde door middel van een klittenbandsluiting (met merkembleem) versteld worden.

 • Rich! RCH91-92 Glitter set – Wit/Goud

  89.99

  Deze mooie RCH91-92 Glitter set van Rich! bestaat uit een t-shirtje en rok. Het t-shirt is wit gekleurd en heeft in goud het Rich!-merkembleem op de voorzijde geprint. De rok is goud, heeft een kokerrok-model en sluit met een rits op de achterzijde.

 • Reinders Baseball Tijger jurk – Zwart

  59.99

  Deze Baseball Tijger jurk van Reinders is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat op de borst het Reinders-merkembleem in tijgerprint. Door de elastische stof sluit de jurk goed aan om het lichaam.

 • My Brand Sport hoodie – Zwart

  79.99

  Deze sportieve Sport hoodie van My Brand is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon. Op de voorzijde loopt over de borst een borst een band met zebraprint, waarop in grote roze letters de tekst ‘Rebel’ staat geschreven. Op de mouwen loopt de zebraprint band ook door en staat het getal ‘13’ op beide mouwen in grote roze cijfers…

 • Pyrex 18EPY33812 t-shirt – Lichtblauw

  49.99

  Dit stoere 18EPY33812 t-shirt van Pyrex is lichtblauw gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat in kleine witte letters de tekst ‘Pyrex’ op de borst en op de achterzijde staat dit in grote witte letters met daaronder 4 witte strepen.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen