Winkelen in Chaam

Posted in Steden


Winkelen in Chaam

Ga je winkelen, shoppen in Chaam? Het maakt binnen Chaam niet uit of je komt voor je dagelijkse boodschappen of voor een uitgebreide dag winkelen met het hele gezin. Winkelen in Nederland kun je altijd gebruiken, door het diverse aanbod vind je altijd jouw winkel, merk, aanbieding of new arrival.

Winkels Chaam

Het centrum van Chaam biedt alles op het gebied van mode, wonen, persoonlijke verzorging, sport en vrije tijd. Vanwege het totaal winkel aanbod op Winkelen in Neerland kom je na een dagje in Chaam zeker niet met lege handen thuis. Tijdens een bezoek in Chaam maak je kennis met de gastvrije winkeliers die jou graag helpen in de zoektocht naar het perfecte kledingstuk schoenen of merk. Een dagje shoppen kan perfect worden afgesloten met een hapje en een drankje binnen het centrum, waar voldoende horecagelegenheden gevestigd zijn.
 

Winkelsteden die een bezoek waard zijn: Breda, Den Bosch en Eindhoven.

 • MET Jeans Natty J1409 top – Zwart

  79.99

  Deze mooie Natty J1409 top van MET Jeans is zwart gekleurd, mouwloos en een ronde hals. De achterzijde van de top is gestreept met afwisselend doorzichtige en niet doorzichtige stof. Op de ene band over de schouder zitten mooie zilveren kralen.

 • My Brand Icons MB t-shirt – Wit/Zwart

  89.99

  Dit stoere Icons MB t-shirt van My Brand is wit gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Op de voorzijde staat de tekst ‘Icons My Brand’ in zwarte letters geborduurd. Op de achterzijde in de hals zit het My Brand-merkembleem gestikt.

 • Frankie Morello 8128PO polo – Zwart

  109.99

  Deze stoere 8128PO polo van Frankie Morello is zwart gekleurd, heeft korte mouwen en een opstaand kraagje. De boordjes van de kraag, de mouwen en de knoopjes zijn wit gekleurd en op de borst zit het Frankie Morello-merkembleem. Op de achterzijde in de hals staat nogmaals het Frankie Morello-merkembleem in wit geprint.

 • Pure White Ballin Amsterdam Striped t-shirt W – Zand

  49.99

  Dit stoere Striped t-shirt W van Pure White Ballin Amsterdam is zand gekleurd, heeft korte mouwen en een ronde hals. Over de zijkant loopt een witte streep over de mouw en op de voorkant staat het Ballin Amsterdam-merkembleem geprint.

 • Black Bananas BLCK BNNS Orange Taped hoodie – Zwart/Oranje

  94.99

  Deze stoere BLCK BNNS Orange Taped hoodie van Black Bananas is zwart gekleurd, heeft lange mouwen en een capuchon met veter. Over de zijkant van de mouwen loopt een oranje band met de tekst ‘BLCK BNNS’. Door de elastische boorden sluit de trui goed aan om het lichaam.

There are no comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen