winkels eindhoven
Posted in Winkels

Winkels Eindhoven

Winkels Eindhoven? Wij bieden je een uitgebreid overzicht en de producten. Het shop aanbod van Eindhoven is met ruim 300 winkels zeer compleet. De ‘Lichtstad’ kent een breed scala aan winkels om te shoppen voor onder andere schoenen, kleding, telefoons, tasjes, elektronica en nog veel meer.

Eindhoven centrum winkels

Eindhoven beschikt over maar liefst twee overdekte winkelcentra: de Heuvel Galerie en Piazza. In de buurt van cultureel centrum de Witte Dame ligt ook nog het winkelgebied ‘De Bergen’ met artistieke en bijzondere speciaalzaakjes. Daarnaast bieden de grote winkelstraten de Rechtestraat en de Demer nog de nodige grote, bekende winkels om het ‘shopwalhalla’ voor je compleet te maken.

Kortom, de winkels in Eindhoven bieden je alles wat je nodig hebt, centraal in één centrum.

Online shoppen in de winkels van Eindhoven? Bezoek onze webshop >

Schoenenwinkels in Eindhoven

Eindhoven heeft een uitgebreid aanbod op het gebied van schoenenwinkels. De diversiteit, keuzes en variatie in prijsklasse liggen helemaal in het straatje van veel bezoekers. Je vindt er alles bij elkaar in één centrum: van sneaker tot nette schoen!

Merken zoals Van Bommel Schoenen, Michael Kors, Dungelmann en Nike zijn er allemaal te vinden. Zoek je wat goedkopers? Dan kun je wat betreft winkels in Eindhoven voor je schoenen bij Van Haren of Nelson terecht. Qua type schoen en prijsklasse heb je dus een grote kans van slagen.

Meer informatie over de schoenenwinkels in Eindhoven >

Eindhoven en aanbod kledingwinkels

Zowel voor heren als dames is de slagingskans voor een nieuwe outfit in het centrum van Eindhoven zeer groot. Net als voor de schoenenwinkels geldt ook dat de kledingwinkels in Eindhoven voor elk wat wils bieden: goedkoop, design merken, hip, alternatief, casual… you name it!

Denk qua winkels bijvoorbeeld aan The Sting, Sissy Boy, Primark, Zara, H&M, Eddy’s Eindhoven, Foot Locker, Artishock, Tommy Hilfiger, en nog veel meer! Kortom, ook qua kledingwinkels is Eindhoven zeker een bezoek waard!

Lees meer over de kledingwinkels in Eindhoven >

Goed toeven op terras of in eetgelegenheden

Tijdens het slenteren van en naar diverse winkels in Eindhoven is een rustpauze met een hapje en een drankje geen overbodige luxe. Gelukkig kent de stad veel bourgondische en gezellige eetgelegenheden. De bekende plekken als La Place (in de Piazza) zijn present, maar op de markt kun je ook lekker eten en drinken bij één van de horecagelegenheden.

Voordelen van shoppen in Eindhoven

De voordelen van winkelen in Eindhoven op een rijtje:

– 7 dagen per week open, ook elke zondag!
– Diversiteit: van Dutch design tot laagdrempelige merken en van grote merken tot aan een weekmarkt met bloemen, kleding, groente en fruit, sieraden en meer (elke zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur).
– Twee overdekte winkelcentra.
– Alle winkels liggen centraal in het centrum, op loopafstand van elkaar.

Openingstijden winkels Eindhoven

De openingstijden van de winkels in Eindhoven zijn breed. Het complete overzicht:

  • Maandag: 13.00 tot 18.00 uur (er zijn winkels die al om 11.00 uur openen)
  • Dinsdag: 9.30 tot 18.00 uur
  • Woensdag: 9.30 tot 18.00 uur
  • Donderdag: 9.30 tot 18.00 uur
  • Vrijdag: 9.30 tot 21.00 uur
  • Zaterdag: 9.30 tot 17.00 uur (het Piazza Center is tot 18.00 uur open)
  • Zondag: 12.00 tot 17.00 uur

Bovenstaande overzicht van de openingstijden van de winkels Eindhoven is zo uitgebreid en specifiek mogelijk gemaakt. Rondom de feestdagen kunnen deze openingstijden in Eindhoven centrum winkels afwijken, dus let daar wel op.

Wil je online shoppen in de winkels Eindhoven? Bezoek onze webshop >

Toch liever shoppen in een andere stad in Brabant? Bekijk wat de winkels in Tilburg, Den Bosch, Nijmegen en Breda.

Winkelwagen
X