Koopzondag Helmond

Koopzondag Helmond

Winkelen doen we het liefst elke dag, toch? Daarom zijn de winkels in Helmond eens per maand ook op zondag geopend. Je kunt dan in het centrum van Helmond terecht voor allerlei aankopen: van kleding tot brillen en dan shampoo tot schoenen. Koopzondag Helmond biedt je een leuk dagje uit.

Elke maand koopzondag Helmond

Elke maand is er koopzondag Helmond. Met de gemeente is afgesproken dat alle winkels op de laatste zondag van de maand open zijn. Als je dus wilt weten wanneer het in Helmond koopzondag is, kun je even op je kalender kijken of het overzicht aan data onderaan deze pagina raadplegen.

Koopavonden in Helmond

Naast koopzondag Helmond is er ook elke week een koopavond. De koopavond in Helmond vindt plaats op vrijdag. De winkels zijn dan extra lang geopend: je kunt dan namelijk tot 21.00 uur terecht in de Helmondse winkels.

Helmond: extra koopzondag rond feestdagen

In de maand december zijn er extra koopzondagen in Helmond. Rond de Kerst is in het centrum het erg druk met winkelend publiek, waardoor er in meer koopzondagen plaatvinden in die periode.

Er hangt dan een gezellige sfeer in het centrum, het is er mooi verlicht en etalages zijn feestelijk aangekleed voor Kerstmis. Moet je nog inkopen doen voor de Kerst? Ga dan gezellig winkelen tijdens koopzondag Helmond!

Openingstijden op koopzondagen

 Tijdens de laatste zondag van de maand zijn de winkels in Helmond geopend. Tussen 12.00 en 17.00 uur staan de deuren van de meeste winkels wagenwijd open (de exacte openingstijden kunnen per winkel verschillen).

Benieuwd naar de winkels? Bezoek onze webshop >

 Overzicht koopzondag Helmond 2018

Zoals aangegeven zijn er naast de laatste zondag van de maand nog extra koopzondagen in Helmond, zeker in de drukke decembermaand. Hieronder een lijstje met alle koopzondagen in het jaar 2018:

  • Zondag 26 augustus
  • Zondag 30 september
  • Zondag 28 oktober
  • Zondag 25 november
  • Zondag 2 december
  • Zondag 16 december
  • Zondag 23 december
  • Zondag 30 december

Wil je graag gaan shoppen maar is het komende zondag in Helmond geen koopzondag? Kijk dan eens naar andere steden, zoals Eindhoven, Den Bosch of Tilburg; daar zijn de winkels elke zondag geopend. De koopzondagen van 2019 zijn overigens nog niet bekend.

Supermarkten Helmond op zondag open?

Voor alle supermarkten in Helmond geldt dat ze elke zondag geopend mogen zijn. Ben je dus wat vergeten of heb je eerder in de week nog geen tijd gehad? Profiteer dan in de Helmondse supermarkten van de koopzondagen.

Winkelwagen